Προς το περιεχόμενο

εισητηρια αστικων αισχος

astak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς που βλέπω και μερικές απόψεις με τις οποίες και συμφωνώ γιατί τώρα τελευταία έχω απελπιστεί μ'αυτή τη χώρα...

Λοιπον,δε θα κάτσω να αναλύσω ποιος φταίει, γιατί φταίει, ατ τα φάγανε τα λεφτά κάποιοι, αν τα εισητήρια είναι ακριβά κτλ

Και να σας πω την αλήθεια με τα περισσότερα συμφωνώ. Αλήθεια το λέω.

Αλλά έχω μια απορία. Εσείς που δεν πληρώνετε ή αρνείστε τελοσπάντων να πληρώσετε τι περιμένετε να γίνει; Ποιος είναι ο σκοπός; Τι καλό περιμένετε να βγει από αυτή την ιστορία του δεν πληρώνω;

Περιμένετε να πέσουν οι τιμές??? (εδώ γελάνε)

Περιμένετε να αυξηθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες (εδώ κυλιόμαστε στα γέλια)

Περιμένετε να έρθει καινούριος στόλος λεοφωρείων, συρμών με real time πληροφορίες γιατο που βρισκονται, αν έχει καθυστέρηση κτλ κτλ

ΤΙΙΙΙΙΙΙ?

Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει. Αντίθετα θα γίνει κάτι από τα παρακάτω

-- Μειώση δρομολογίων

-- Αύξηση και άλλο των τιμών

-- Μείωση μισθών εργαζομένων

-- Απολύσεις

-- Μείωση παρεχώμενων υπηρεσιών (ναι γίνεται και χειρότερα)

Πως θα απαιτήσεις κάτι αν δεν πληρώνεις; Πως περιμένεις να βελτιωθούν όλα με τα λεφτά μόνο των άλλων; Ναι κάποιοιτα φάγανε αλλά τί παει να πει αυτό. Ότι όλοι σταματάμε να πληρώνουμε; Όσοι δηλώνουν εισόδημα και από χ ευρώ σταματάνε να πληρώνουνε και οι υπόλοιποι να σκάσουν γιατί είναι πλούσιοι και να βοηθήσουν;;

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ;

Θεωρείτε τους εαυτούς σας μέλη την ίδια κοινωνίας; Δε βλέπετε τον εαυτό σας μέσα σ'αυτή;

Τέτοιο ατομισμό δεν έχει ξαναδεί. Μπορεί να υπάρχει σε τριτοκοσμικές χώρες (ίσως γι'αυτό να είναι και τριτοκοσμικές)

Φυσικά θα βρείτε δικαιολογία τα κλασσικά πχ άλλοι τα φάγανε, ο κόσμος πεινάει και δεν έχει να φάει, δεν πληρώνω γιατι τα θεωρώ ακριβά (και μπορεί να έχετε δίκιο) αλλά η αντίδραση είναι τρελά ατομικιστική (παντα φταίνε οι άλλοι) και τρελά ανώριμη κοινωνικά.

Δε βγάζει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αν δεν καταλαβαίνετε συνεχίστε να το κάνετε. Θα τα δουν οι πολιτικοί, θα σας λυπηθούν και μεμιας θα γίνουν όλα καλύτερα.

Συγχαρητήρια

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ αν ήμουν κυβέρνηση και έβλεπα πολίτες να γράφουν τέτοια πράγματα, θα σκεφτόμουν "ΟΚ, αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Μπορώ να συνεχίσω να τους κάνω ότι θέλω".

Άξιοι της μοίρας μας λοιπόν.

Και ΟΚ, το δέχομαι η ιστορική πραγματικότητα να είναι αυτή που είναι και να μη γίνεται να αλλάξει επειδή θα γράψουμε πέντε πράγματα σε ένα φόρουμ, αλλά να μην μπορούμε να βλέπουμε και τα αυτονόητα, μου φαίνεται... δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Φαντάζομαι ότι όπως σήμερα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτονταν οι άνθρωποι πριν 200 χρόνια και ζούσαν όπως ζούσαν και επέτρεπαν να τους συμβαίνουν όσα τους συμβαίνουν, έτσι θα σκέφτονται και για μας οι άνθρωποι 200 χρόνια αργότερα (αν έχει επιβιώσει το είδος).

Δημοσ.

Φοιτητής Πάτρα --> 1,5€ το εισιτήριο x 2 εισιτήρια πήγαινε-έλα x 5 ημέρες σχολή x 4 βδομάδες = 60€

και αν συνυπολογίσουμε τα πρωινά στις αρχές του εξαμήνου που αν έχει χώρο να κρεμαστείς ανάποδα στα χερούλια σαν νυχτερίδα είσαι τυχερός, τον γλοιώδη τον ελεγκτή που είτε έχει είτε δεν έχει χώρο σαν νυχτερίδα είναι, την βρώμα μέσα όταν καθίσεις που οι κολώνες γλιστράνε από τον ιδρώτα χιλιάδων επιστημόνων και το ότι άνετα θα μπορούσαν να κάνουν μέσα εκεί εργαστήρια οι αρχαιολόγοι, τότε το κόστος είναι ανυπολόγιστο....

Για να σε διορθώσω 1.1€ έχει το φοιτητικό Πάτρα, 1,5€ το κανονικό

Εκτός από αυτά που ανέφερες, στην περιοχή που μένω(Αγία Σοφία) το εισιτήριο είναι είδος προς εξαφάνιση. Υπάρχουν μέρες που έχω γυρίσει 4 περίπτερα και κανένα δεν είχε εισιτήρια. Έτσι αναγκάζεται κανείς να πάρει το λεγόμενο επιβαρυμένο εισιτήριο μέσα από το λεωφορείο που ως δια μαγείας 9/10 φορές έχει εισιτήρια(γιατί άραγε...; ) Αυτό έχει 2 ΕΥΡΩ!!! :mad: . Αν αυτό δεν είναι κλοπή τότε τι είναι;;;

Δημοσ.

Τελος πάντων, για να μην πάω στα ίδια εδάφη με τις ανούσιες διαφωνίες πρέπει να πω πως αυτό στη θεσσαλονίκη έγινε για 2 λόγους.

1) Το κράτος έκοψε την επιχορήγηση στον ΟΑΣΘ

2) Ο ΟΑΣΘ με τις αυξήσεις παράλληλα μείωσε και τη τιμή στις κάρτες διαρκείας. Με λίγα λόγια είναι πολιτική για να ωθηθούν οι περισσότεροι στις κάρτες και να ξέρει πόσα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΟΔΑ έχει κ να κουμαντάρει τα οικονομικά του καλύτερα.

Με συμφέρει προσωπικά να πάρω κάρτα; Όχι γιατί έρχομαι περιστασιακά. Και σε σχέση με ένα χρόνο πριν, η καθημερινή μετακίνηση με λεωφορεία έχει διπλασιασεί σε κόστους. Θα ήταν πραγματικά ηλίθιο από μέρους μου να πω πως δεν τρέχει κατι με την αύξηση. ΑΦΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΥ! Όπως είπε ο Manuel παραπάνω, ΒΑΡΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ! :-(

Δημοσ.

Για να σε διορθώσω 1.1€ έχει το φοιτητικό Πάτρα, 1,5€ το κανονικό

Όχι φίλε μου 1,5 έχει άσχετα αν σε μερικά περίπτερα έχει μείνει απόθεμα από αυτά με την παλιά τιμή. έχουν τελειώσει τα παλιά και για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει τα νέα με την αύξηση γιαυτό δεν βρίσκεις μάλλον...

Και το επιβαρυμένο από 1,8 πήγε 2.

Δημοσ.

@beastgr Ας ξεκινησουμε υποθετικα οτι πληρωνουμε ΟΛΟΙ μηδενος εξαιρουμενου τα παντα.Νομιζεις θα βγουμε απο αυτον τον φαυλο κυκλου του αιωνιου δανεισμου και των τεραστιων χρεων που τον ακολουθουν?Οχι.Για να γινει αυτο πρεπει να γινουν ακομα μεγαλυτερες αυξησεις.Που θα γινουν.Ποσο θα αντεξει ο κοσμος να τις ακολουθει,βλεποντας παραλληλα οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα?Και τωρα το προφανες.Μεσα στη βουλη ειναι 300ατομα.Το αποτελεσμα της πολιτικης ολων αυτων των ανθρωπων ειναι ενα.Αυξηση και μειωση.Αυξηση φορων,βενζινης,διοδιων εισητιριων,κοστος υπερεσιων κλπ και μειωσεις μισθων,συνταξεων,επιδοματων,εργαζομενων κλπ.Αλλα οι 300 παραμενουν.Και οι μισθοι εκει,στο ΘΕΟ.Ο αλλος παιρνει 4ευρω την ωρα και παραγει εργο 8 ωρες και ηρθαν οι 300 φωστηρες με τους πενταψηφιους μισθους να μου δωσουν σαν λυση οτι θα πληρωνω παραπανω.Που χωρις να κανουν μια εστω στοιχειωδης βελτιωση στην παιδεια,στην υγεια,στις λαμογιες που πανε και ερχονται μου βγαζουν σαν λυση να πληρωνω παραπανω οχι για τα ιδια αλλα για λιγοτερα αγαθα,γιατι?Γιατι πηραν ενα δανειο χωρις καν να με ρωτησουν και τωρα θελουν να τους το πληρωσω.Το συστημα βρωμαει,ας αγορασουν αυτοι την κολωνια και εγω υποσχομαι,δεν θα κλανω.

Δημοσ.

Όχι φίλε μου 1,5 έχει άσχετα αν σε μερικά περίπτερα έχει μείνει απόθεμα από αυτά με την παλιά τιμή. έχουν τελειώσει τα παλιά και για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει τα νέα με την αύξηση γιαυτό δεν βρίσκεις μάλλον...

Και το επιβαρυμένο από 1,8 πήγε 2.

Το κίτρινο που παίρνω για πανεπιστήμιο έχει πάει από 1€ στα 1,1€. Το πορτοκάλι που είναι το "κανονικό" από 1,3 πήγε 1,5€ και το επιβαρυμένο που λες πήγε από 1,5 2€, όπως μπορείς να δεις εδώ:

Link

Και το πρόβλημα με την έλλειψη εισιτηρίων στην Αγία Σοφία το παρατηρώ πολλούς μήνες οπότε δεν είναι λόγω της αλλαγής των εισητηρίων. Είναι προφανές ότι το κάνουν επίτηδες για να βγάλουν και άλλα λεφτά από εμάς :mad:

Και σαν να μην έφτανε η αύξηση έχουμε και αυτό:Τέλος στην δωρεάν μεταφορά απόρων και Ατόμων με Αναπηρίες στην Πάτρα

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 3 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 3 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Παιδιά, επειδη βαρέθηκα την κόντρα με τους αμετανόητους-διπλωμάτες-που κλείνουν το μάτι στα μέτρα λιτότητας-που έχουν άποψη χωρίς να έχουν διαβάσει ουτε μια σελίδα μνηομίου, θα γράψω απλά ότι, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ήδη η νεολαια δεν μπορει ουτε δουλειά να βρει, ούτε απο το σπίτι να φύγει, ουτε οικογένεια να κάνει ουτε τίποτα απο τους λεγόμενους στόχους ζωής. 50άρηδες απολύονται και διαλύονται οικογένειες. Δείτε την ανεργία και την ανεργία των νέων και θα καταλάβετε. Για όλα αυτα φταίνε οι δεν πληρώνω απο τους οποίους πολλοι δεν μπορουν να πληρώσουν. Αλητες παλιοτζαμπατζήδες δλδ.

Ε!ρε Γ-ελλάδια που έχει γεμίσει ο τόπος.

Υ.Γ : Πρόσφατα κατάργησανε μια γραμμή λεοφωρείου που περναγε απο το σπίτι μιας φίλης μου και απο εκει που εβγαζε ετήσια κάρτα για τρολευ-λεωφορεία με 100κατι€, τώρα αναγκάστηκε να βγάλει και για μετρο και της πήγε καπου στα 450€ (τέτοια νούμερα μου ανέφερε). Και κάνει και 20 λεπτά επιπλέον να φτάσει στη δουλειά της. Ζήτω το σώσιμο των ελληνικών συγκοινιών, με το χρέος που άλλοι δημιούργησαν (με 40 σπιτια ο καθένας) και άλλοι καλούνται να το πληρώσουν (με 10 χρέη ο καθένας). Γ-ελλάδια δε λες τπτ. Δικαίωμα του κάθενος είναι να είναι κοροιδο πάντως. Δεν θα τα χαλάσουμε γιάυτο.

Δημοσ.

Septum με όλη την συμπάθεια αλλά αυτά ακριβώς ακούω συνέχεια και έχω βαρεθεί.

Ας κάνουν οι άλλοι εκείνο, το άλλο και μετά θα κάνω και εγώ.

Ας πληρώσουν όλοι και μετά εγώ,

Ας επιστρέψουν τα κλεμμένα όλοι και μετά εγώ,

Ας πιάσουν όλους τους κλέφτες και μετά εγώ

Ας πληρώσουν όλοι φόρο και μετά εγώ

Γιατί να πληρώνω εγώ της επαρχίας τα ΜΜΜ της προτεύουσας; Για να τα τρώνε; Οπότε δεν πληρώνω φόρο

Εγώ τόσο καιρό ήμουν αψογος αλλά αφού οι άλλοι κλέβουν και εγώ κάνω το ίδιο

κοκ

Δε βλέπεις ότι αυτό δε βγάζει πουθενά; Όσο δίκιο και να έχεις (που έχεις δε λέω) τέτοια συμπεριφορά για μένα είναι απαράδεκτη.

Θα ήμουν μαζί σου αν αυτή η συμπεριφορά θα φέρει καμια λύση. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να καλυτερέψει τα πράγματα. Απλά φορτώνεις στους υπόλοιπους που πληρώνουν, μεγαλύτερα βάρη που στο τέλος θα τα λουστείτε όλοι με διάφορους τρόπους.

Έχω την εντύπωση ότι δεν είμαστε πλεον μια κοινωνία απλά ένα μάτσο ανθρώπων που έτυχε να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να μένουμε στο ίδιο μέρος. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το κοινό καλό (εδώ φαντάζομαι πολλοί θα γελάσουνε) αλλά μόνο για την πάρτη του. Θα έχεις ένα μικρό προσωπικό όφελος με το να μη πληρώνεις αλλά το κοινωνικό κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο και για σένα και για τους υπόλοιπους.

Αν γουστάρετε να το κάνετε και να νιώθετε και ωραία τι να σου πω συνεχίστε αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι άσπρη μέρα δε θα δείτε έτσι

Edit:E εσύ από πάνω. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχεις ούτε και με ενδιαφέρει. Αλλά για χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς σου. Οι περισσότεροι εδώ μιλάνε μια χαρά ανεξαρτήτως άποψης και έχουμε εσένα την αυθεντία να μας το παίζεις ειδήμων. Αν θελεις βάλει κανα λαμπάκι που να αναβοσβήνει στο άβαταρ σου να ξέρουμε ότι είσαι φωτεινός παντογνώστης και ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε μαζί σου. Αν θέλεις να πεις κάτι πες το αλλά τα γελάδια και λοιπές εξυπνάδες αλλού.

Δημοσ.

Φιλε μου εγω δεν περιμενω τους υπολοιπους να πληρωσουν για να πληρωσω,περιμενω να αλλαξουν μυαλα οι απο πανω.Το κοινωνικο κοστος αυτη τη στιγμη το βιωνω,θα γινει χειροτερο αφου ξερω οτι συνθηκες βελτιωσης ΔΕΝ υπαρχουν.Θα φτασει μια στιγμη που θα δεις και εσυ οτι θα τα σκας ακομα περισσοτερο και απλα δεν θα αλλαζει τιποτα.Αν πιστευεις οτι πληρωνοντας ολοι μπορει να δουμε ασπρη μερα οπως λες και μου το τεκμηριωσεις δεν εχω αντιρρηση να γινω ο πλεον νομοταγης.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 3 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 3 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Critter, έκανα προσπάθεια να σου απαντήσω σοβαρά και με αριθμούς. Φυσικά την αγνόησες, γιατί μάλλον απαξιείς να μιλήσεις στα γελάδια, έτσι; Είναι πιο βολικοί οι αφορισμοί και τα συνθήματα. Οπότε ας απαντήσω κι εγώ σε παρόμοιο ύφος (χωρίς τους χαρακτηρισμούς και το παραλήρημα μεγαλείου).

Και τώρα που θα σταματήσουμε να κόβουμε εισιτήρια, θα ξαναμπεί η γραμμή του λεωφορείου στη γειτονιά της φίλης σου, ε;

Σίγουρα, όπως έχει γίνει και με τους φόρους τόσα χρόνια, που οι μισοί δεν πληρώνουν και το κράτος έχει ρίξει δραματικά τους συντελεστές φορολογίας ως απάντηση, ε;

Επίσης, με την ίδια λογική, εγώ ο ειδικευόμενος γιατρός που παίρνω 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ) ευρώ την ώρα για νυχτερινή υπερωριακή ιατρική εργασία στα επείγοντα του νοσοκομείου(την οποία δεν έχω επιλογή να μην κάνω, καθώς ο νόμος με υποχρεώνει να εργαστώ σε δημόσιο νοσοκομείο για να πάρω ειδικότητα) μετά από 7-10 χρόνια σπουδών, πρέπει να φτιάξω το κίνημα "Δεν δουλεύω". Να κάθομαι στην εφημερία και να τα ξύνω, γιατί η αμοιβή μου είναι γελοία. Ε; Αυτό θα βελτιώσει το σύστημα υγείας και θα βοηθήσει την κοινωνία, ε; Και φυσικά εσύ θα είσαι δίπλα μου στον δίκαιο αγώνα μου, ε;

Critter mode off.

Τι να πω, εγώ ήξερα ότι οι επαναστάτες και οι κοινωνικοί αγωνιστές θυσιάζουν τη δική τους ευημερία ή και ελευθερία για το κοινωνικό καλό. Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα έχουμε ανακαλύψει τη νέα μορφή κοινωνικού αγώνα. Εγώ δεν πληρώνω και βασίζομαι στο ότι υπάρχει μια σημαντική μερίδα κορόιδων, ώστε να συντηρείται η υπηρεσία την οποία χρησιμοποιώ δωρεάν. Μπράβο, καινοτομήσαμε πάλι! Με τόσο χρεωκοπημένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα, είναι πράγματι κατόρθωμα να μην μπορείς να εκφράσεις μια τεκμηριωμένη εναλλακτική πρόταση.

Δημοσ.

Τελος πάντων, για να μην πάω στα ίδια εδάφη με τις ανούσιες διαφωνίες πρέπει να πω πως αυτό στη θεσσαλονίκη έγινε για 2 λόγους.

1) Το κράτος έκοψε την επιχορήγηση στον ΟΑΣΘ

2) Ο ΟΑΣΘ με τις αυξήσεις παράλληλα μείωσε και τη τιμή στις κάρτες διαρκείας. Με λίγα λόγια είναι πολιτική για να ωθηθούν οι περισσότεροι στις κάρτες και να ξέρει πόσα ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΟΔΑ έχει κ να κουμαντάρει τα οικονομικά του καλύτερα.

Με συμφέρει προσωπικά να πάρω κάρτα; Όχι γιατί έρχομαι περιστασιακά. Και σε σχέση με ένα χρόνο πριν, η καθημερινή μετακίνηση με λεωφορεία έχει διπλασιασεί σε κόστους. Θα ήταν πραγματικά ηλίθιο από μέρους μου να πω πως δεν τρέχει κατι με την αύξηση. ΑΦΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΟΥ! Όπως είπε ο Manuel παραπάνω, ΒΑΡΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ! :-(

Εγω στο ειπα, αυτοκινητακι και παλι αυτοκινητακι. Το δικο μου καιει στο περιπου 1 ευρω ανα 10 χιλιομετρα μεσα στην πολη. Ακομα και ακριβοτερα να μου εβγαινε η μετακινηση με το αμαξι (δεν μου βγαινει ομως) παλι θα ηταν δικαιολογημενο γιατι θα γλυτωνα την οποια ταλαιπωρια που για το κεντρο τουλαχιστον ειναι -δεδομενη- οτι θα περνας με τα αστικα.

Δημοσ.
Δε βλέπεις ότι αυτό δε βγάζει πουθενά; (εν. το "δε πληρώνω")

Μα πώς, αφού βγάζει! Καταφέραμε να βάλουμε τη πληρωμή διοδίων στον ΚΟΚ και να κάνουμε πταίσμα (για πλημμέλημα ξεκίνησε αλλά είπε να μη το ξεφτυλίσει) τη μη πληρωμή (ή τη κατοχή λάθος/ληγμένου για 5 λεπτά/κακοχτυπημένου/χαμένου/κτλ) εισιτηρίου στα ΜΜΜ. Δεν είναι αυτό επιτυχία; :whistle: :-D

πιστεύω πως είναι άδικο να καταβάλλεις το ίδιο κόμιστρο για δύο στάσεις του ΜΕΤΡΟ και για πηγαιν'έλα 90 λεπτών. Θα έπρεπε να υπάρχει τρόπος χρέωσης ανάλογα της διαδρομής, για παράδειγμα με προπληρωμένη χρεωστική/ηλεκτρονική κάρτα που θα περνά από το μηχάνημα (ή απλά θα ανιχνεύεται) στην είσοδο/έξοδο από τους σταθμούς. Τεχνολογία και τρόποι υπάρχουν άπειροι, στο 2011 ζούμε.

Από το στόμα μου και στων ΜΜΜ το αυτί, χα. Χτες, λίγο αργότερα, άκουσα στο ραδιόφωνο πως θα γίνει διαγωνισμός για να αναθέσουν σε εταιρεία το έργο δημιουργίας ηλεκτρονικού εισιτηρίου με σκοπό τη δικαιότερη καταβολή κομίστρου ανάλογα της διαδρομής. Άιντε να δούμε.

Παρεπιμπτόντως, ένα ελαφρώς άσχετο link που μου ψιλοέλυσε μια απορία:

http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3402

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει ξανα-αναφερθει, αλλα πρεπει εδω να τονιστει οτι το κρατος χρωσταει στα αστικα λεωφορεια Αθηνας ***πανω απο 900 εκατομμυρια*** ευρω απο επιδοτησεις που δεν εχουν καταβληθει, επισης οι επιδοτησεις στον ***δημοσιο*** οργανισμο αστικων λεωφορειων αθηνας ειναι ***μικροτερες*** απο τις επιδοτησεις στον ***ιδιωτικο*** οργανισμο αστικων λεωφορειων θεσσαλονικης που εχει και το ***ενα πεμπτο*** κοινου να εξυπηρετησει... καπως ετσι ( και με την κακοδιαχειρηση - μιζες ΜΑΝ - , με το να μην πληρωνει γενικα ο κοσμος εισητηριο - 60% υπολογιζεται το ποσοστο των επιβατων που δεν πληρωνουν, με τα βλακωδη και προκλητικα επιδοματα των εργαζομενων ( και εδω αναφερομαι κυριως στους διοικητικους, γιατι στους οδηγους οι αυξημενες αποδοχες οφειλονται κυριως στο οτι κανουν πολλες υπερωριες γιατι δεν εχουν κανει προσληψεις οδηγων αλλα κυριως διοικητικων λαμογιων, οποτε εχουν ***πολλες κενες οργανικες θεσεις*** οδηγων αλλα οι διοικητικοι ξεχειλιζουν απο τα παραθυρα των γραφειων ) δημιουργουνται τα ελλειματα, απαξιωνουν τελειες την ***οποια δημοσια υπηρεσια*** στα ματια του κοινου, οποτε μετα η *** ιδιωτικοποιηση = ξεπουλημα *** φανταζει ως ευλογια, αλλα ειναι καταρα, δειτε ποσα προβληματα εχουν σε ολες σχεδον τις ευρωπαικες χωρες που ιδιωτικοποιησανε δημοσιες υπηρεσιες ( τραινα στη βρετανια - ατυχηματατα, υπηρεσιες υδρευσης και αποχετευσης στη βρετανια - τους εχουν φαειι στη κυριολεξια τα ποντικια, ιδιωτικες εταιριες πωλησης ρευματος στη γερμανια - η τιμη του ρευματος *** πεντε φορες επανω*** σε σχεση με πριν, φωναζουν τωρα οι γοτθοι για επανακρατικοποιηση, αλλα η γκιοσα του βερολινου δεν τους ακουει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...