marvelakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 δεν νομηζω να γινει αυτο. η apple δεν αποσυρει το παλιο μοντελο ποτε βγαζει καινουργιο ετσι δεν εκανε κ με το 3gs? επησης δεν ριχνει τις τιμες το 3gs 32gb εχει 550e (εκοψε 150e οταν το desire εχει 330e κ ειναι κ καλυτερο).
Haldol Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν είναι λογικό να βγάλει 4" iPhone. Εάν το κάνει θα αναγκαστεί είτε α) να αυξήσει την ανάλυση, ή β) να μην έχει πλέον "Retina display". Το πρώτο είναι δύσκολο για πρακτικούς λόγους, στο iPhone 4 έγινε επειδή η νέα ανάλυση ήταν 4x η παλιά. Δεν μπορεί όμως να την αυξήσει "λίγο παραπάνω". Το δεύτερο κι αν δεν πρόκειται να γίνει... δεν ρίχνεις τόσα λεφτά για να προμοτάρεις κάτι και μετά να το πετάξεις. Ιδίως όταν είναι επιτυχημένο.
oldnew Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν είναι λογικό να βγάλει 4" iPhone. Εάν το κάνει θα αναγκαστεί είτε α) να αυξήσει την ανάλυση, ή β) να μην έχει πλέον "Retina display". Το πρώτο είναι δύσκολο για πρακτικούς λόγους, στο iPhone 4 έγινε επειδή η νέα ανάλυση ήταν 4x η παλιά. Δεν μπορεί όμως να την αυξήσει "λίγο παραπάνω". Το δεύτερο κι αν δεν πρόκειται να γίνει... δεν ρίχνεις τόσα λεφτά για να προμοτάρεις κάτι και μετά να το πετάξεις. Ιδίως όταν είναι επιτυχημένο. 1ον η "retina display" δεν είναι παρά μια ονομασία μάρκετινγκ. Η ανάλυση που έχει θα ήταν μια χαρά και σε 4 ιντσες. Σίγουρα καλύτερη απο των android στις 4, πόσο μαλλον στις 4.3 2ον , δεν θα το κάνει, αλλα άμα θέλει μπορεί να αυξήσει την ανάλυση λίγο παραπάνω.
vasilisga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 1ον η "retina display" δεν είναι παρά μια ονομασία μάρκετινγκ. Η ανάλυση που έχει θα ήταν μια χαρά και σε 4 ιντσες. Σίγουρα καλύτερη απο των android στις 4, πόσο μαλλον στις 4.3 2ον , δεν θα το κάνει, αλλα άμα θέλει μπορεί να αυξήσει την ανάλυση λίγο παραπάνω. +1 προσωπικα θα προτιμουσα μεγαλυτερη οθονη και ας ηταν η κλασικη 800χ480 pixels και γιατι να μην μπορει να αυξησει και αλλο την αναλυση? απο το 3gs με 320 x 480 πως πηγε στην 640 x 960 στο 4αρι?
oldnew Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και εγω θα προτιμουσα μεγαλύτερη οθόνη. Αν φύγω (που είναι το ποιο πιθανό) απο iOS, ο βασικότερος λόγος είναι η μικρή, για τα σημερινά δεδομένα, οθόνη. Ακόμα και αυτοί που είναι υπέρ των μικρών οθονων, μόλις το δούνε στα μαγαζιά, δουν λίγο την εικόνα που θα έχει, και μετά το αυτονόητο μάρκετινγκ τύπου "big screen woaou!!" θα δεις πως θα αλλάξουν γνώμη. Για όσους δεν αλλάξουν γνώμη θα υπάρχει πάντα το iPhone 4 με μικρότερη τιμή. Εμενα το παραπάνω μου ακούγεται πολυ λογικό. Σχεδόν αυτονόητο, με δεδομένο πως είναι τα πράγματα σημερα. Στην πράξη θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έπεσα έξω σε πρόβλεψη. Επισης μετά το ipad2 ξέρουμε πλέον τον επεξεργάστη του iPhone 5 (2πυρινος 1 giga). Η apple βαδίζει σε σωστό δρόμο.
vasilisga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Επισης μετά το ipad2 ξέρουμε πλέον τον επεξεργάστη του iPhone 5 (2πυρινος 1 giga). Η apple βαδίζει σε σωστό δρόμο. νομιζω το ipad 2 εχει 512 ram
oldnew Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 νομιζω το ipad 2 εχει 512 ram Το ίδιο νομίζω και εγω, αλλα που κολαει αυτο;
vasilisga Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Το ίδιο νομίζω και εγω, αλλα που κολαει αυτο; αστο ενταξει το εχω καψει στο 1 γιγα νομιζα αναφεροσουν στη μνημη
marvelakias Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 οταν με το καλο βγει θα το δουμε προσωπικα ομως δεν νομηζω να εχει να ζηλεψει τπτ to galaxy s2 κ σε αλα που θα βγουν...το iphone4 αντικειμενικα ηταν γαματο αλα λογο itunes συχαμενο-ενοχλητικο ,εχτος itunes μονο η οθονη του με χαλαγε πολυ μικρη.μια μεγαλη οθονη ειναι σιγουρα + για τους Power user, μεγεθος κ το ιδανικο που μ αρεσει στο χερι μου το μεγεθος του galaxy s κ η ιδανικη οθονη 4,3 κ το μεγαλυτερο μεγεθος που θελω σε κινητο ειναι το μεγεθος του desire hd κατι μεγαλυτερο για τα δικα μου γουστα ειναι απογορευτικο. οταν τo iphone 4 Παει στα 400e θα το παρουνε πολυ γιατι το χουνε κ αχτη λογο τιμης ειναι απαγορευτικο αλα οταν θα πεσει θα εχπυν βγει κ αλα κινητα σε αυτη την τιμη Π.χ optimous x2 γιατι να παρει ο αλος Iphone 4? αν δεν ειναι κολημενος με την apple ?
oldnew Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κάτσε να βγει πρώτα, να δούμε πως θα είναι και βλέπουμε.. Εγω τη γνώμη μου την έχω γράψει πολλές φορές. Τόσο τα android, όσο και το iOS έχουν σημαντικότατα συν και πλην το καθένα. Το βέβαιο είναι ότι όλοι ξεγραφουν συνέχεια την apple και το iOS, και συνέχεια τελικά κάτι κάνει και αναποδογυριζει το σκηνικό. Δες το iPad 2. Προσωπικά δεν το περίμενα καν. Στα tablet είχα καταλήξει οριστικά για πολλούς λόγους ότι θα πάω σε android. Όταν βλέπεις το iPad 2, ομως, όσα μείον και να έχει , είναι μια συσκευή που τη ζηλευεις. Και η τιμή του ξεκινά χαμηλότερα απο αντίστοιχες συσκευές android. Και έχει 1000αδες εξαιρετικές εφαρμογές να τρεξεις σε αυτο, αντίθετα απο τα android tablet. Δεν έχει ομως flash... Πραγματικό δηλημα.
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 1ον η "retina display" δεν είναι παρά μια ονομασία μάρκετινγκ. Η ανάλυση που έχει θα ήταν μια χαρά και σε 4 ιντσες. Σίγουρα καλύτερη απο των android στις 4, πόσο μαλλον στις 4.3 2ον , δεν θα το κάνει, αλλα άμα θέλει μπορεί να αυξήσει την ανάλυση λίγο παραπάνω. Μια χαρά μπορεί να ήταν, "retina" δεν θα ήταν. Το όνομα το έχει συσχετίσει με τα 326 ppi, εάν αυτά μειωθούν, θα είναι fail να τη λέει έτσι.
oldnew Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μια χαρά μπορεί να ήταν, "retina" δεν θα ήταν. Το όνομα το έχει συσχετίσει με τα 326 ppi, εάν αυτά μειωθούν, θα είναι fail να τη λέει έτσι. Ποσά ppi είναι η "retina" κανένας δε θυμάται. Εκτός και το googlαρει στο νετ, όπως μόλις έκανες και εσι φαντάζομαι Το γράφεις λες και πρόκειται για κάποιο πιστοποιητικό iso, που μέχρι τόσο είναι "retina", ενώ κάτω απο αυτο δεν είναι.. Στο 4 η apple έβαλε υπερβολικά πολλά pixel για 3.5 ιντσες ακριβώς επειδή σκοπεύει στο μέλλον να μεγαλώσει την οθόνη. Για να μη τρέχει και δε φτάνει δηλαδή , και κάθεται και αυξάνει αναλύσεις κάθε λίγο και λιγάκι.. Και εν το μεταξυ εκμεταλευτηκε τη στιγμή γράφοντας για ανάλυση υψηλότερη του ματιού (retina), κάτι που παρεπιπτοντως δεν ισχύει, (η retina του ματιού έχει πολυ μεγαλύτερη ανάλυση) και πρόκειται για καθαρό marketing, όπως ξανά έγραψα παραπάνω, χωρίς αυτο να μειώνει μια καταπληκτική οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.