deantoni_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ξερει κανείς Ποτέ βγαίνει το iPhone 5 ...;Η μεταχειρισμένο το 4...;
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ξερει κανείς Ποτέ βγαίνει το iPhone 5 ...;Η μεταχειρισμένο το 4...; το iphone 5 γυρω στο καλοκαιρι το iphone 4 μεταχειρισμενο βγηκε περισυ το καλοκαιρι
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ξερει κανείς Ποτέ βγαίνει το iPhone 5 ...; Μονο υποθεσεις μπορει να κανει καποιος. Πιθανοτατα καποια στιγμη το καλοκαιρι. Η μεταχειρισμένο το 4...; Τι ακριβως εννοεις μ αυτο?
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παντως οι φήμες λένε ότι το 5 θα εχει 4 ιντσες οθόνη.
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παντως οι φήμες λένε ότι το 5 θα εχει 4 ιντσες οθόνη. εχουμε να ακουσουμε φημες ακομα... :lol:
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το αναφέρω γιατί ειναι κάτι περισσότερο απο φήμη. Θα εδινα πιθανότητα 99% ότι θα επαληθευτεί. Εχει διαρευσει στο νετ φωτο απο το τζαμί που θα εχει μπροστα. Το οποίο ειναι σαν το προηγούμενο , αλλα με 4 ιντσες οθόνη περίπου και μικρότερα περιθώρια πάνω κάτω.
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το αναφέρω γιατί ειναι κάτι περισσότερο απο φήμη. Θα εδινα πιθανότητα 99% ότι θα επαληθευτεί. Εχει διαρευσει στο νετ φωτο απο το τζαμί που θα εχει μπροστα. Το οποίο ειναι σαν το προηγούμενο , αλλα με 4 ιντσες οθόνη περίπου και μικρότερα περιθώρια πάνω κάτω. και εγω το εχω δει, δεν μου φαινεται και πολυ αληθινο... δεν αμφισβητω τις 4 ιντσες που ειναι πολυ πιθανο, το σχεδιο μου φαινεται καπως
oldnew Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παντως παρόμοια στοιχεία διαρεουν για όλα τα εμπορικα κινητά, iPhone 4, galaxy s2 κλπ και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται μόνιμα. Ειναι κοματια του marketing. Επισης Υπάρχουν και αλλα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ των 4 ιντσών. Ασε που ο ανταγωνισμός παει σε μεγαλύτερες οθόνες. Anyway θα δούμε..
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παντως παρόμοια στοιχεία διαρεουν για όλα τα εμπορικα κινητά, iPhone 4, galaxy s2 κλπ και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται μόνιμα. Ειναι κοματια του marketing. Επισης Υπάρχουν και αλλα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ των 4 ιντσών. Ασε που ο ανταγωνισμός παει σε μεγαλύτερες οθόνες. Anyway θα δούμε.. δεν αμφισβητω τις 4 ινστες οπως ειπα και προηγουμενως, το σχεδιο δεν μου φαινεται και πολυ αληθινο
marvelakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 αν το βγαλουνε με 4 ιντσες θα χασει πολυ στις πωλησεις,αρκετοι δεν θα το παιρνουν (μηλαω καθαρα για τα ελληνικα γουστα) οι 3,5 ιντσες ειναι πολυ βολικες στο χερι κακα τα ψεματα ,θα αναγκατσουν να φτασουν το galaxy s σε μεγεθος..π.χ οι 2 κολητοι που ναι αδερφια πηραν το iphone 4 λογο μεγεθους ολα τα αλα τους φενοντε πολυ μεγαλα. εγω ειμαι λατρεις 4-4.3 ιντσες αλα οσο ειχα το iphone 4 με βολευε εκπληκτικα τσεπη κ παμε,οσο use σαν τηλεφωνο μαμουσε με τις 3.5 δεν ευχαρηστιομουνα τις ταινιες.
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 αν το βγαλουνε με 4 ιντσες θα χασει πολυ στις πωλησεις,αρκετοι δεν θα το παιρνουν (μηλαω καθαρα για τα ελληνικα γουστα) οι 3,5 ιντσες ειναι πολυ βολικες στο χερι κακα τα ψεματα ,θα αναγκατσουν να φτασουν το galaxy s σε μεγεθος..π.χ οι 2 κολητοι που ναι αδερφια πηραν το iphone 4 λογο μεγεθους ολα τα αλα τους φενοντε πολυ μεγαλα. εγω ειμαι λατρεις 4-4.3 ιντσες αλα οσο ειχα το iphone 4 με βολευε εκπληκτικα τσεπη κ παμε,οσο use σαν τηλεφωνο μαμουσε με τις 3.5 δεν ευχαρηστιομουνα τις ταινιες. νομιζω μπορουν να καταφερουν κατι μικροτερο και απο το galaxy, υπαρχουν περιθωρια, οχι πολυ μεγαλα βεβαια ενα λιγο μικροτερο απο το galaxy με 4 ιντσες θα το θεωρουσα το ιδανικο "κινητο"
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παντως αν το τζαμί που εχει κυκλοφορήσει στο νετ ειναι αληθινό , δεν το βλέπω μικρότερο απ' το galaxy
marvelakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 κ μενα θα μαρεσε αλα απο τα 10 ατομα που ειχαμε iphone 4 αν ηταν στις 4 ιντσες λογο μεγεθους θα το περνα μονο εγω ... οτι μπορουν να το κανουν ποιο μικρο σιγουρα μπορουν δες ποσο περνει ητο πλαστικο το μαυρο απο την πανω μερια στο iphone 4 κ στο galaxy s ενω στο desire hd δεν εχει σχεδον καθολου ολο το πανω μερος ειναι οθονη θα μπορουσαν π.χ το iphone 4 να εχει 3.8 οθονη κ το galaxy s 4.2 κ θα τρωγανε το πλαστικο. για μενα το ιδανικο κινητο θα τανε οσο ειναι το galaxy s λιγο ποιο μικρο αλα ολο οθονη 4.3 εκει στο μεγεθος του galaxy s η λιγο μεγαλυτερο απο iphone 4 με 4αρα οθονη
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 κ μενα θα μαρεσε αλα απο τα 10 ατομα που ειχαμε iphone 4 αν ηταν στις 4 ιντσες λογο μεγεθους θα το περνα μονο εγω ... μην το λες, οι 3.5 ιντσες πλεον θεωρουνται ξεπερασμενες για τους power users οι ιδανικες για πολλους ειναι οι 3.7 βαρια 4 ιντσες
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 κ μενα θα μαρεσε αλα απο τα 10 ατομα που ειχαμε iphone 4 αν ηταν στις 4 ιντσες λογο μεγεθους θα το περνα μονο εγω ... οτι μπορουν να το κανουν ποιο μικρο σιγουρα μπορουν δες ποσο περνει ητο πλαστικο το μαυρο απο την πανω μερια στο iphone 4 κ στο galaxy s ενω στο desire hd δεν εχει σχεδον καθολου ολο το πανω μερος ειναι οθονη θα μπορουσαν π.χ το iphone 4 να εχει 3.8 οθονη κ το galaxy s 4.2 κ θα τρωγανε το πλαστικο. για μενα το ιδανικο κινητο θα τανε οσο ειναι το galaxy s λιγο ποιο μικρο αλα ολο οθονη 4.3 εκει στο μεγεθος του galaxy s η λιγο μεγαλυτερο απο iphone 4 με 4αρα οθονη Καμια αντιρηση , αλλα απο τη φωτο που εχει κυκλοφορήσει μόνο έτσι δεν ειναι. Εξακολουθεί να εχει μεγάλα πλαστικά πάνω/κάτω. Ίσως ελαφρώς μικρότερα. Τωρα ποιοι θα το πάρουν.. Όσοι παίρνουν και android με 4+ ιντσες οθόνη. Ισως χωρίσει τους χρήστες σε 2 κατηγορίες. Τους νορμαλ για τους οποίους θα βγάζει το 4 αρκετά φθηνότερο απ' ότι σήμερα, και τους power που θα παίρνουν το 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.