lilith2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αντικατεστησα το ενσυρματο ρουτερακι του ΟΤΕ που μου ειχε δωσει για την συνδεση μου conn-x με το Netgear Wireless-N 150 Modem Router DGN1000 μιας και ηθελα να πιανω και ασυρματα με το λαπτοπ μου. Συνδεσα το desktop ενσυρματα συμφωνα με τις οδηγιες και συνδεεται μια χαρα. Οταν προσπαθησα να συνδεθω με το λαπτοπ ασυρματα για μια μοναδικη φορα συνδεθηκε και απο κει και επειτα ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το δικτυο δεν συνδεεται με το ιντερνετ. Το desktop εχει win7 και το λαπτοπ vista. Αν συνδεσω το λαπτοπ ενσυρματα φυσικα και παιζει. Φυσικα το λαπτοπ μου συνδεεται με ολα τα ασυρματα δικτυα των γειτονων εκτος απο το δικό μου!!!! Δοκιμασα και με ενα αλλο λαπτοπ επισης τζιφος!!!Επισκεφτηκα και την επισημη σελιδα..εκανα οσα συνιστουσε..τζιφος... Δωστε μου τα φωτα σας τι παει στραβα....
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 καταρχην το laptop καντο με 7 αρια να μην το βασανιζεις. β.δοκιμασε α.να κανεις το ρουτερ firmware update. γ.δοκιμασε να του αλλαξεις καναλι δ.δοκιμασε να του αλλαξεις κλειδωμα πχ απο wpa2 σε wpa κτλ. και καλως ηρθες στο forum χρηστο η χριστινα κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.