Προς το περιεχόμενο

Eclipse CDT + MingGW

PhlegethoN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιει κανεις το Eclipse για να γραψει C/C++? Αν ναι, μπορει να μου πει τι compiler χρησιμοποιει και πως εκανε το ολο configuration?

Ο MingGW ειναι τοσο χαλια οπως φαινεται σε μενα ή εγω δεν εκανα καλα το σεταρισμα που θελει? Τα builds διαρκουν ααααπειρα και η κονσολα κολλαει στην εισαγωγη δεδομενων...

Σηκωνω τα χερια ψηλα... <_<

Δημοσ.

Χρησιμοποιει κανεις το Eclipse για να γραψει C/C++? Αν ναι, μπορει να μου πει τι compiler χρησιμοποιει και πως εκανε το ολο configuration?

Ο MingGW ειναι τοσο χαλια οπως φαινεται σε μενα ή εγω δεν εκανα καλα το σεταρισμα που θελει? Τα builds διαρκουν ααααπειρα και η κονσολα κολλαει στην εισαγωγη δεδομενων...

Σηκωνω τα χερια ψηλα... <_<

Γιατί δεν δοκιμάζεις το NetBeans για C++;

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το NetBeans για C++;

Ως τωρα εγραφα σε VS2008/2010 απλα επειδη χρησιμοποιω το eclipse για java, html, css κτλ ήθελα να τα εχω συγκεντρωμενα ολα χωρις να χρειαστει να αλλαζω IDE.

Κατι τετοιο φαινεται οτι δεν δουλευει τοσο καλα ομως ή εγω δεν κανω κατι καλα...

Δημοσ.

Ως τωρα εγραφα σε VS2008/2010 απλα επειδη χρησιμοποιω το eclipse για java, html, css κτλ ήθελα να τα εχω συγκεντρωμενα ολα χωρις να χρειαστει να αλλαζω IDE.

Κατι τετοιο φαινεται οτι δεν δουλευει τοσο καλα ομως ή εγω δεν κανω κατι καλα...

Δοκίμασε NetBeans. Ειδικά για Java είναι πάρα πολύ καλό.. φτάνει και να σε "ευνουχίζει" :P

Δημοσ.

Μπορεις να βάλεις τον compiler gcc για να γράψεις ansi c.

Το έχω δοκιμάσει και είναι αρκετα καλό....

Πάντως θα συμφωνήσω οτι με το NetBeans είναι πιο εύκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές πάντως η java κάθεται καλύτερα σε unix-οειδή λειτουργικά (εγω δουλεύω σε macbook pro).

Πιστεύω ότι το ίδιο θα ισχύει και με την c/c++ μέσα από περιβάλον netbeans.

Γενικά δημιουργούνται δίαφορα προβλήματα με τα directories στα windows, οπότε καλύτερα χρησιμοποίησε visual c++

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ Eclipse (PHP, HTML, Java, C, C++) και βοηθάει πάρα πολύ για ομαδική δουλειά με τα πρόσθετα που παίρνει. Με τον MinGW το χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στη τελική κάνει πάντα μόνο τα απαραίτητα μεταγλώtτιση πάλι, τα υπόλοιπα ο linker. Εμένα σε μια εργασία C++ με περίπου 3k γραμμές κώδικα έκανε 7 δεύτερα για ολόκληρη μεταγλώτηση - σύνδεση (έχω SSD), ξέρω αρκετούς που το χρησιμοποιούν και δεν έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Περασα το eclipse στα ubuntu με τον GCC και παει σφαιρατα, οποτε με βλεπω να μεταναστευω κατα εκει για να γραφω κωδικα.

Κατι ψιλοσχετικο με το eclipse:

Στο C/C++ perspective ξερει κανεις αν υπαρχουν αντιστοιχα tooltips οπως αυτα στη java που εμφανιζονται οταν κανεις hover ή εστω καποιο αντιστοιχο help για τα συντακτικα λαθη?

Εντιτ: Ακυρο βρεθηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...