Προς το περιεχόμενο

Χρέωση

mplouzakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή έχω βαρεθεί να πληρώνω, μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος επικοινωνίας με μηνύματα? :whistle: :whistle:

Δημοσ.

Μέγιστη οικονομία έχεις όταν δεν στέλνεις πολλά μηνύματα. Άνετα μπορείς να τα μειώσεις 30%

Σε ποιο δίκτυο είσαι; Καρτοκινητό ή συμβόλαιο; Αυτοί/αυτές που στέλνεις τα περισσότερα μηνύματα σε ποιο δίκτυο είναι;

Δημοσ.

Έχω καρτοκινητό Q και η κοπέλα επίσης..

Όμως επικοινωνώ συχνά με δίκτυα Cosmote, τι προτείνεις??

Δημοσ.

Από ότι είδα σου αντιγράφω:

"Για να ξεκαθαριστουν τα πραματα αυτες ειναι οι προσφορες ολων των πακετων.

Wind F2G:

Με καρτα των 5 € παιρνεις 300’ προς F2G

Με καρτα των 10 € παιρνεις 600’ προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q

Με καρτα των 20 € παιρνεις 1.200’ + 1.200 SMS προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q +120MB Internet

Πακετο 1.200’ + 1.200 SMS με 7 €

Vodafone CU:

Με καρτα των 5 € παιρνεις 300’ προς CU

Με καρτα των 10 € παιρνεις 600’ προς VODAFONE

Με καρτα των 20 € παιρνεις 1.200’ + 1.200 SMS προς VODAFONE +60MB Internet

What's Up:

Με καρτα των 5 € παιρνεις 300’ ή 300 SMS (μεσω Reload It) προς WU

Με καρτα των 10 € παιρνεις 600’ προς WU

Με καρτα των 20 € παιρνεις 1.200’ + 1.200 SMS προς WU

Wind Καρτοκινητη:

Με καρτα των 10 € παιρνεις 600’ προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q + διπλάσιο χρόνο ομιλίας στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ και άνω κάθε μήνα

Q Card:

Πακετο 300' με 1 € προς όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής WIND και Q

Πακετο 300 SMS με 1 €

*οι καλυτερες χρεωσεις

Frog:

Αυτη τι στιγμη τιποτα!!!

Οποτε αυτη τη στιγμη το καλυτερο το προσφερει η WIND σε ολα της τα πακετα(F2G,WIND καρτοκινητη και Q) και μετα η VODAFONE!"

Δημοσ.

Έγώ στην Q που είμαι βρίσκω πάρα πολλές αυθαίρετες χρεώσεις,

τύπου δεν έχω μιλήσει/στείλει σε κανέναν και ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα ότι έχω μηδενικό υπόλοιπο

γι' αυτό θέλω να φύγω

Δημοσ.

H vodafone στα ποσα € απληρωτα σου κοβει τις εξερχομενες??

εχω συμβολαιο με το παγιο των 35€ αλλα το τσιμπησα στα 20 σε προσφορα, κ οι λογαριασμοι μου ειναι 20€το μηνα περιπου. Στα ποσα με κοβουν αν δεν πληρωσω?

ειμαι ηδη στα 60€ απληρωτα και μου στελνουν "απειλητικα" sms να πληρωσω. ε και δεν εχω :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...