Προς το περιεχόμενο

Top Apps χαρη απο συμφορουμιτη

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει καποιο καλο παιδι να μου κατεβασει αυτη την εφαρμογη και να μου τι στειλει με PM?

χρειαζεται T-Mobile UK sim card γιατι ειναι κλειδωμενη στον carrier και δεν κατεβαινει αλλιως. Δυστυχως δε τη βρισκω καπου αλλου για κατεβασμα και ειναι τη χρειαζομαι. Ευχαριστω πολυ ^_^

http://market.android.com/details?id=de.telekom.aps.wnwlite

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυχτυχώς φίλε μου δεν έχω απάντηση σε αυτό που ζητάς. Μόλις απέκτησα το hd και ακόμα ψάχνομαι. Αλλά γιατί θέλεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή? Την έχω στο κινητό μου προεγκατεστημένη αλλά δεν μου λέει κάτι και ψάχνω μάλιστα τρόπο να την απεγκαταστήσω μιας και την έχουν βάλει να κάνει auto launch. Αν είναι κάτι αξιόλογο να μην ψάχνομαι πως να την αφαιρέσω...

Δυχτυχώς φίλε μου δεν έχω απάντηση σε αυτό που ζητάς. Μόλις απέκτησα το hd και ακόμα ψάχνομαι. Αλλά γιατί θέλεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή? Την έχω στο κινητό μου προεγκατεστημένη αλλά δεν μου λέει κάτι και ψάχνω μάλιστα τρόπο να την απεγκαταστήσω μιας και την έχουν βάλει να κάνει auto launch. Αν είναι κάτι αξιόλογο να μην ψάχνομαι πως να την αφαιρέσω...

α μπορεις να κατεβασεις σε παρακαλω απο το market την νεα εκδοση και να μου τι στειλεις με το sendspace η αλλη σελιδα να την κατεβασω?

μου κρασαρει συνεχεια οταν ανοιγω το gps και μου ειπαν να βαλω τη νεα εκδοση απο το μαρκετ. αλλα δεν εχω t mobile και δε μπορω να την κατεβασω δυστυχως.

σε ευχαριστω πολυ ^_^

κοιτα ειναι προτεινομενες εφαρμογες αντιστοιχα του android market απο την t-mobile ομως. εγω εχω περασει την 2.2.2 και δεν ροοταρεται οποτε δε μπορω να τη βγαλω.

ο μονος τροπος ειναι να κανω update τη νεα εκδοση να σταματησει αυτο το conflict με το gps

και εμενα ειναι προεγκατεστημενη απο την εταιρεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...