Προς το περιεχόμενο

Αγριος "εμφύλιος" Κυνοδοντικών-Αντικυνοδοντικών.

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικαρια, αυτο που γινεται ανα το ελληνικό διαδίκτυο έχει χρόνια να συμβεί. Μιλάμε για "μακελειο" !

Βρήκαμε νέο εμφύλιο : Κυνοδοντικοί - Αντικυνοδοντικοί.

Το απολαυστικο είναι οτι και οι δύο πλευρες ειναι πορωμενα φανατικες στις αποψεις τους. Εχει πολύ γέλιο να δειτε σε ιδια φορουμ και μπλογκ το τι ομηρικες μονομαχιες γινονται. ΑΠΟΛΑΥΣΗ !

* Η ταινία είτε παρει το όσκαρ, είτε όχι είναι ήδη πασίγνωστη παγκοσμίως, έχοντας πάρει εξαιρετικές κριτικές και από αναγνωρισμένους κριτικους, αλλά και από χιλιάδες απλούς θεατές. Αλλά τι λέω, αυτοί δεν ξέρουν από κινηματογράφο, είναι αμερικανακια. Μάλλον για εσάς έπρεπε να σταλεί για όσκαρ κάποια ταινια τύπου ρόδα, τσάντα και κοπάνα.

* η πιο άρρωστη ταινία. άρεσε μόνο σε όσους το παίζουν "προχώ". ουστ

* Η μαγκιά της ταινίας είναι στο ύφος και το σύμπαν που δημιουργεί

* Έκανα την ΕΠΙΚΗ μ.....α και την είδα στο κινηματογράφο όταν είχε βγει....

* η ταινια μαμει, την ειδα πριν λιγο καιρο... τα σπαει απλα. δεν μπορω να αξιολογησω τοσο καλα τη ποιοτητα της γιατι δεν εχει γυριστει κατι παρομοιο στην Ελλαδα. Αυτο ειναι ευρωπαϊκος κινηματογραφος.

* αν παρει αυτη η μ.....α oscar ενταξει θα φαω το μυαλο μου

* Και γαμω τις ταινιες ειναι ο κυνοδοντας. Αλλα οχι για τα κομπλεξικα και στενομυαλα γουστα σας.

* Αισχρή κι απαράδεκτη. Δεν θα μιλήσω για το σενάριο-έκθεση γυμνασίου, αλλά για το απαράδεκτο της αισθητικής του έργου. Δεν έχει τίποτα το όμορφο, τίποτε το ενδιαφέρον είναι απλά πεταμένα καρέ χωρίς συνοχή και χωρίς ουσιαστικό εικαστικό σκοπό.

* μιλαμε για ταινιαρα επικων διαστασεων. Εγω οταν την ειδα δεν το πιστευα

* Ελεος!Η χειροτερη που εχω δει μεχρι τωρα. Ελπιζω να μην προβληθηκε και στο εξωτερικο! Απορω που βγηκε και στο cinema. Οτι πρεπει για να χασεις γυρο στη μιαμιση ωρα απο τη ζωη σου.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ετσι ετσι.Ο Κυνοδοντας θα αποτελει πηγη τριβης φορεβερ στην Ελλαδα!!Περασε στην ιστορια με την υποψηφιοτητα της στα Οσκαρ,αν κερδιζαμε κιολας θα γινοταν ενα μαζικο χαρακιρι πιστευω

Δημοσ.

αυτο που ειχα γραψει και εγω.αν το επαιρνε ο κυνοδοντας θα γινοταν ενα ατελειωτο πανηγυρι τις επομενες μερες.

αλλα απο οτι φαινεται το πανηγυρι τελικα γινεται εστω και παρασκηνιακα πλεον.

Δημοσ.

Σιγα μη πλακωθω για τον Κυνοδοντα, σιγα την ταινια... αμα ηταν για τον βαζελο βεβαια θα πλακωνομουν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...