karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θεμα είναι ότι έκανα σωστή δουλειά. Ότι πληρώνεις παίρνεις εξάλλου + έχω το κεφάλι μου ήσυχο
NiKoS WSN Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θεμα είναι ότι έκανα σωστή δουλειά. Ότι πληρώνεις παίρνεις εξάλλου + έχω το κεφάλι μου ήσυχο Ναι αλλά άμα αυτός είναι αργόστροφος και κάνει 10 ώρες εσύ θα τον πληρώσεις για 10 ώρες;
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλά έχουμε βγει offtopic εντελώς αλλά θα το ξαναπώ Ο άνθρωπος άξιζε κάθε ευρώ. Όπως είπα χαλάλι του. Λες να μην το είχα ψάξει το θέμα πριν; Ή να ήτανε αυτός η πρώτη μου επαφή με δικηγόρο;
NiKoS WSN Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλά έχουμε βγει offtopic εντελώς αλλά θα το ξαναπώ Ο άνθρωπος άξιζε κάθε ευρώ. Όπως είπα χαλάλι του. Λες να μην το είχα ψάξει το θέμα πριν; Ή να ήτανε αυτός η πρώτη μου επαφή με δικηγόρο; Ναι αλλά αυτοί δικηγόροι είναι μπορούν να βρουν χίλια δήθεν προβλήματα για να πάρει χρόνο
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Άντε πάλι. Βρε λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις. Δεν ήτανε τυχαίος δικηγόρος. Και να στο πω και αλλιώς, έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ε ας πάρει μερικά παραπάνω, παρά να είμαι με το άγχος. Επαγγελματίας είναι με όλη τη σημασία της λέξεως. Τώρα άμα είναι να μιλήσουμε υποθετικά, για το ότι μπορεί και ίσως να έκανε καθυστερήσεις για να πάρει παραπάνω, μπορούμε να γεμίσουμε 100 σελίδες. (Αν και τέτοια άτομα δεν θα παίξουν για 100 ευρώ παραπάνω) Τεσπα εγώ έκανα τη δουλειά μου και με το παραπάνω και αν ξαναχρειαστώ κάτι, στον ίδιο θα πάω. Αλλά το θέμα εδώ είναι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.