NlKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βρισκομαι στην τελικη φαση κατασκευης ενος eshop. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, τι γινεται με τους "Ορους Χρησης", τα "Προσωπικα Δεδομενα" κλπ. Πρεπει να βαλουμε καποιο δικηγορο να τα συνταξει? ή υπαρχουν καποιες ετοιμες φορμες που μπορω να χρησιμοποιήσω?
dewn735 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εξαρτάται... Αν κάποιος δυσαρεστημένος πελάτης σου τραβήξει καμιά καταγγελία, θα βάλεις δικηγόρο να απαντήσει ή θα στείλεις κάποια έτοιμη φόρμα; Αν και πάνω-κάτω όλες οι σελίδες έχουν παρόμοια TOS, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς και κάποιον δικηγόρο για να αποφύγεις μετέπειτα κακοτοπιές
NlKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αν και πάνω-κάτω όλες οι σελίδες έχουν παρόμοια TOS, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς και κάποιον δικηγόρο για να αποφύγεις μετέπειτα κακοτοπιές Πολλες σελιδες εχουν και ακριβως τα ιδια TOS! copy paste, μονο το ονομα του site αλαζει. Αν ρωτησω δικηγορο σιγουρα θα μου πει πως πρεπει να τα γραψει αυτος.... Οποτε σκεφτηκα να ρωτησω εδω πρωτα, μηπως υπαρχει καποιος που ξερει τι ακριβως παιζει.
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Niko καλά θα κάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να πληρώσεις έναν δικηγόρο να σου κάνει το κείμενο. Το οποίο θα αναφέρετε συγκεκριμένα στο κατάστημά σου, στην πολιτική σου, στα προϊόντα σου κλπ Μην παίζεις με αυτό. Πολλά στραβάδια θα βρεθούν, πέρα από αυτούς που σε ενδεχόμενο λάθος χειρισμό από το κατάστημα σου θα έχουν δίκιο.
NlKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εχετε καμια ιδεα ποσο μπορει να θελει ενας δικηγορος για κατι τετοιο?
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εξαρτάται από τον ποιο δικηγόρο θα επιλέξεις για παράδειγμα. Ασχολήθηκα πρόσφατα με το θέμα γι' αυτό στα λέω.
NlKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σιγουρα εξαρταται απο το δικηγορο, απλα θελω να ξερω πανω κατω τι πρεπει να πληρωσω για κατι τετοιο. Δλδ, ειναι λογικο να μου ζητησει 1000 ή 50 πχ?
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα η δικιά μου υπόθεση είχε να κάνει με eshop που έπεφτε πάνω σε ένα συγκεκριμένο νόμο. Στο δικηγόρο έφαγα πολλές ώρες, μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό που καταλήξαμε. Πήρε λίγο πιο πάνω από χιλιάρικο, αλλά μιλάμε για 20 μέρες πήγαινε έλα και τηλέφωνα. Και ο δικηγόρος btw χρέωνε με την ώρα, ακόμα και τα τηλέφωνα που κάναμε. Δηλαδή αν τον έπαιρνα τηλέφωνο και μιλούσαμε 5 λεπτά στις 1/2/2011, στην αναλυτική κατάσταση με τις χρεώσεις που μου έστειλε είχε και αυτό. (αλλά τα άξιζε τα λεφτά του οφείλω να ομολογήσω). Δεν νομίζω να πέφτεις σε τέτοιους περίεργους νόμους εσύ. Ρώτα και μάθε. Δεν μπορώ να σου πω πόσο θα στοιχίσει. Όπως ανέφερα ήτανε ειδική περίπτωση. (δεν ήτανε για όπλα ε; )
NlKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ok σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Απο αυριο θα ψαχτω για δικηγορο...
dewn735 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δηλαδή αν τον έπαιρνα τηλέφωνο και μιλούσαμε 5 λεπτά στις 1/2/2011, στην αναλυτική κατάσταση με τις χρεώσεις που μου έστειλε είχε και αυτό. "...μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου..." που λέγαμε και στο στρατό
karmen1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 "...μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου..." που λέγαμε και στο στρατό Ναι ναι όπως το διάβασες. Και για του λόγου το αληθές, αντίγραφο από μέρος της ανάλυσης. Εννοείται ότι έχω κρύψει ονόματα κλπ Πάντως ξαναλέω χαλάλι του!!!
digimyth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πωπωωωωω πλάκα κάνεις. Πήρε 15 ευρώ για 5 λεπτά;;;;; Τι ξεζούμισμα σου έκανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.