xouzel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αλλά φαίνεται είμαι κορόιδο. Συγνωμη φιλαρακι, αλλα, ΝΑΙ εισαι κοροιδο. Θα μαζεψουν ΤΣΑΜΠΑ παλια κινητα και θα τα ξαναπουλησουν. Θα αγορασουν ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ καινουρια κινητα και θα τα μοσχοπουλησουν !!!! Με τις υγειες μας...........
np91 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Βρε παιδια τι το ψαχνετε τωρα θα τον μαθουμε τον κωτσοβολο ,ψαχνει για ηλιθιους η στην καλυτερη περιπτωση παπουδες και γιαγαδες που ειναι η μονοι που εξακολουθουν να ψωνιζουν απ εκει.Ο Κωτσοβολος ειναι ο ακριβοτερος ολων και μονο ηλιθιοι πια ψωνιζουν απο εκει
kakofonixx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 να ρωτησω κατι ολους οσοι πηγατε να δωσετε ενα κινητο (χιλιαδες φαντοζομαι ειστε :-D ) κοιτανε καθολου τη λειτουργικη κατασταση του κινητου? εχω ενα παλιο SE το οποιο ανοιγει κανονικα, δουλευει μια χαρα πλην ομως δε λειτουργει το ηχειο του ποσα λετε να πιασει?? δε θα με χαλουσε μια δωροεπιταγη των €25 για κατι που το εχω στο συρταρι εδω και κανα δυο χρονια
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Aυτο λεω και γω, να τους παω κανα μπαχατελακι ,και να τσιμπήσω 25 ευρω σε δωροεπιταγη εστω... Και μιλαω για συνηθισμενα κινητα πχ 3330 κτλ (δλδ δε ειναι κατι σπανιο ωστε να το δωσω σε συλλεκτη)
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εγω λεω να παρουμε μαιμουδες iphone απο το ebay!
PCharon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Και μιλαω για συνηθισμενα κινητα πχ 3330 κτλ (δλδ δε ειναι κατι σπανιο ωστε να το δωσω σε συλλεκτη) Μερικοί που ασχολούνται με ηλεκτρονικά θα ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για το 3330 διότι είναι πολύ εύκολο να συνδέσεις την οθόνη του με PC και να την ελέγχεις με προγραμματάκι. Το έχω κάνει με ένα 8310 που είχα. Αν το δώσεις σε σχετικό φόρουμ προμοτάροντας σωστά αυτό που σου λέω, ενδέχεται να ενδιαφερθούν και 10-20€ θα τα πάρεις στο χέρι από κάποιο χομπίστα.
rapidrag Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 θα πάρετε μια δωροεπίταγη των 25Ε και θα κάνετε αγορές των 50-100-150 ευρώ σε προϊόντα που έχει ήδη βάλει φέσι 1-20-25 ευρώ. Μάρκετινγκ κάνει για να τραβάει πελάτες για να κάνουν και άλλες αγορές.
xouzel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 θα πάρετε μια δωροεπίταγη των 25Ε και θα κάνετε αγορές των 50-100-150 ευρώ σε προϊόντα που έχει ήδη βάλει φέσι 1-20-25 ευρώ. Μάρκετινγκ κάνει για να τραβάει πελάτες για να κάνουν και άλλες αγορές. MEΓΑ ΛΑΘΟΣ !!!!! Η δωροεπιταγη ισχυει για αγορες απο 300€ ΚΑΙ ΑΝΩ !!!!
PCharon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 θα πάρετε μια δωροεπίταγη των 25Ε και θα κάνετε αγορές των 50-100-150 ευρώ σε προϊόντα που έχει ήδη βάλει φέσι 1-20-25 ευρώ. Μάρκετινγκ κάνει για να τραβάει πελάτες για να κάνουν και άλλες αγορές. Τί 100, χα. Συμφορουμίτης ανέφερε πως ισχύει γι αγορές άνω των 300€... http://www.insomnia.gr/topic/400369-πουλα-το-κινητο-σου-στον-κωτσοβολοοχι-τωραχτε/page__view__findpost__p__3890435 [edit] θα έλεγα πως με πρόλαβε το κολόπαιδο από πάνω, αλλά γράφει 17:57 και στα δύο posts, χα!
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 α ε τοτε θα παω με το 3330 σε αυτον που το σκεφτηκε να του το φερω στο κεφαλι πλακα κανω αυτος << μάγκας>> που το σκεφτηκε, σου λεει ολο και καποιος θα τσιμπήσει .... (και τελικα το 3330 δεν αναβει χοχοχο )
astak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εγω παντως προτεινω καποιος που εχει παλιο κινητο (πανω απο 5ετιας)πχ.νοκια3410,3330 κτλπ αντι να το δωσει σε κωτσοβολο(οπου δεν θα παρει τιποτα παρα μια αχρηστη δωροεπιταγη )ή να το εχει στο συρταρι του,να το χαρισει.ολο και καποιος ξεχασμενος παππους ή γιαγια θα το χρησιμοποιησει.δεν χρειαζονται και πολλα πολλα τετοιες ηλικιες.υπαρχουν διαφορα σιτε πχ.xariseto.gr οπου μπορει να το δωσει ή μεσω αγγελιας ή πηγαινοντας το σε καποιο χαριστικο παζαρι. ακομα καλυτερα να το δωσει απευθειας σε καποιον που ξερει οτι θα μπορουσε να του χρειαστει. οσο για το παιδι λιγα post πιο πανω που πουλαει το htc του ας παει στον κωτσοβολο και ας ρωτησει την τιμη που θα του δωσει και εγω προσφερομαι να το αγορασω με 1 ευρω παραπανω.δε θα με χαλουσε να εχω ενα htc με σαρανταπεντε ευρω.
bakass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οσο για το παιδι λιγα post πιο πανω που πουλαει το htc του ας παει στον κωτσοβολο και ας ρωτησει την τιμη που θα του δωσει και εγω προσφερομαι να το αγορασω με 1 ευρω παραπανω.δε θα με χαλουσε να εχω ενα htc με σαρανταπεντε ευρω. δινω 1,5 ευρω παραπανω...... :-D
egmjap Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 νομίζω ότι το πιο πετυχημένο ήταν αυτό που είπε σε κάποια προηγούμενη σελίδα στο thread ο tarantules με την ιδέα του να πάμε να στηθούμε έξω από τα καταστήματα του κώτσου με μια ταμπέλα "αγοράζουμε τα κινητά σας σε τιμή 20% υψηλότερη από αυτή που θα σας δώσουν". Πιστεύω ότι με κάποια σωστή εφαρμογή μπορεί να έχει αποτέλεσμα και τα τζιμάνια του κώτσου να καταλάβουν ότι οι καταναλωτές (αρκετοί από αυτούς έστω) καταλαβαίνουν πότε τους κοροϊδεύουν....
kakofonixx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 δεν το θυμομουν αυτο για αγορα ανω των 300 ευρω για να ισχυει η δωροεπιταγη εγω ελεγα να τσιμπισω τη δωροεπιταγη και να ψωνησω κατι οτι να'ναι εως 25 ευρω εγω παντως προτεινω καποιος που εχει παλιο κινητο (πανω απο 5ετιας)πχ.νοκια3410,3330 κτλπ αντι να το δωσει σε κωτσοβολο(οπου δεν θα παρει τιποτα παρα μια αχρηστη δωροεπιταγη )ή να το εχει στο συρταρι του,να το χαρισει.ολο και καποιος ξεχασμενος παππους ή γιαγια θα το χρησιμοποιησει.δεν χρειαζονται και πολλα πολλα τετοιες ηλικιες.υπαρχουν διαφορα σιτε πχ.xariseto.gr οπου μπορει να το δωσει ή μεσω αγγελιας ή πηγαινοντας το σε καποιο χαριστικο παζαρι. ακομα καλυτερα να το δωσει απευθειας σε καποιον που ξερει οτι θα μπορουσε να του χρειαστει. συμφωνω απολυτα με το φιλο astak! χιλιες φορες να το δωσω σε εναν ανθρωπο που θα μου πει και ενα ευχαριστω παρα στο κωτσο που θα σκεφτεται καλως το κοροιδο!
louben Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_1560.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.