tarantules Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αν βάζαμε τον Κωτσο διαπραγματευτή με το ΔΝΤ θα πετυχαίναμε πολύ καλύτερα επιτόκια από αυτά που πέτυχε ο Γιωργάκης..
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 τελικα θα το πουλησεις,θα το πεταξεις απ το μπαλκονι, η θα το στειλεις με αντικαταβολη στον keanu reeves?? :-D
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 τελικα θα το πουλησεις,θα το πεταξεις απ το μπαλκονι, η θα το στειλεις με αντικαταβολη στον keanu reeves?? :-D Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 προσεχε τις δηλωσεις σου...μπορει να παρεξηγηθουν... :P:
mary Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 πχ αν πω ότι πουλάω το galaxy που έχω 200 ευρώ πόση ώρα λες να μείνει στα χέρια μου; Το 6.000-8.000 για να μαθαίνεις είναι 20-40% κάτω. Το SGS το πουλάει 494.60 και το παίρνει 141 δηλαδή -71% ή κάνω λάθος; Ξερω ποσο % ειναι κατω για αυτο το εγραψα εξαλλου. Δε κανεις λαθος για το -70% αλλα ποιος θα ειχε ενα τοσο καλο κινητο και θα το πηγαινε για τοοσα λιγα??Γενικα πιστευω οτι αν θες να ξεφορτωθεις κπ κινητο χωρις πολλα σου-ξου-μου και "βαλε σ'εκεινο το λογαριασμο τα λεφτα η φερτα τοτε" ισως και να αξιζει.. στειλε βιογραφικο στον κωτσο και γραψε με εντονα γραμματα οτι ησουν η μονη εδω μεσα που παλεψες για αυτην την προσφορα.... Γιατι λες να παρακολουθουν και να λεν κιολα να ενα καλο κοριστι να ψαξουμε και να το παρουμε???? Μωρε λες?!?!?!?!?!?!
Nimuro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 http://green.ebay.com/instantsale/iphone/?setvendor=1&utm_source=ebay&utm_medium=Email&utm_campaign=VerizoniPhone Σήμερα μου έσκασε αυτό σε mail. Ρε μήπως δεν είναι τυχαίο και ετοιμάζει γερή μπίζνα ο Κοτσό?
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι λες να παρακολουθουν και να λεν κιολα να ενα καλο κοριστι να ψαξουμε και να το παρουμε???? Μωρε λες?!?!?!?!?!?! και αν σου κατσει????οχι τιποτα αλλο,θα ηρεμησουν και οι γονεις..
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ξερω ποσο % ειναι κατω για αυτο το εγραψα εξαλλου. Δε κανεις λαθος για το -70% αλλα ποιος θα ειχε ενα τοσο καλο κινητο και θα το πηγαινε για τοοσα λιγα??Γενικα πιστευω οτι αν θες να ξεφορτωθεις κπ κινητο χωρις πολλα σου-ξου-μου και "βαλε σ'εκεινο το λογαριασμο τα λεφτα η φερτα τοτε" ισως και να αξιζει. Α γεια σου. Παρόλο που έκανες όπισθεν ολοταχώς άρχισες να το πιάνεις
eftihios1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αν διαβασετε καλα τους ορους της προσφορας,θα δειτε οτι οσα κινητα ειναι σε καλη λειτουργικη κατασταση θα σταλουν σε οικονομικα αναπτυσσομενες χωρες με σκοπο να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας.... +1 για τον (φιλ)ανθρωπισμο τους -200(ευρω) για τις προσφορες τους.. :D Το Galaxy S λειπει απο τα παιδια στην Αφρικη...
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 (Με φώναξε κανένας? σαν να άκουσα το όνομά μου. ) Πάντως παιδιά δεν το έχετε πιάσει το νόημα της διαφήμισης. Όταν αναφέρει "τα κινητά θα σταλούν σε οικονομικα αναπτυσσομενες χωρες με σκοπο να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας" εσείς καταλαβαίνετε άλλες χώρες όπως Αφρική κλπ σωστά? Λάθος! Ladies 'n' Gentlemen (όπως λέει και ο ράπερ του καιρού), τα κινητά θα μείνουν εδώ (μιας και είμαστε μια οικονομικά αναπτυσσόμενη και όχι ανεπτυγμένη χώρα) και θα δωθούν στους συνανθρώπους μας, άπορους μετανάστες και μη. Διότι χωρίς νερό, φαγητό ή στέγη μπορείς χωρίς επικοινωνία και internet όμως ... ?
xelonas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θελω να κανουμε και σε αυτον μια ομαδικη καταγγελια.... Φαση θα εχει με αφορμη ποσο @$%#@@! ειναι....
orck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξερω τι μου αρεσει καλυτερα απο αυτο το καταπληκτικο θεμα της "προσφορας" Ο υπαλληλος του καταστηματος που μπαινει εδω μεσα να γραψει τα μοναδικα καλα λογια για την "προσφορα"; Το φλερτ με αφορμη το κινητο; Η μηπως το καλυτερο ειναι η ενημερωση για αυτην την "προσφορα" Μπραβο Κωτσοβολε, για αλλη μια φορα κρατησες το ονομα σου ψηλα.
eftihios1986 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παντως ρε παιδια αν και εχουμε οικονομικη κριση τα ελληνικα μαγαζια κανουν οτι μπορουν για να κατεβασουν τις τιμες..χαχαχα
k_dinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Οπως ειναι γνωστο, ο τηλεοπτικος χρονος ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ. Απορω πως πανε και δινουν ετσι τοσα λεφτα. Σιγουρα θα πιστευουν οτι θα παρουν πισω παρισσοτερα απο αυτη την ενεργεια. Βεβαια, αν ΟΛΟΙ διναμε τα κινητα μας με αυτες τις τιμες, θα εβγαζαν τα 10πλασια, αλλα ποσοι θα πανε να τα δωσουν? Λες να πονταρουνε στην κριση? Οτι δεν εχει λεφτα ο κοσμος και θα τα δωσει οσο οσο? ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΤΟΒΟΛΟ, ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ 10 ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ. ΥΓ2: Αγοραζω ΚΑΙ iphone4 στα 200 ευρω, προλαβετε!!!
tarantules Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Απορεία: Εαν πάω απέξω από ένα κατάστημα Κωτσόβολου και στήσω ένα πάγκο και σε μια μεγάλη επιγραφή γράψω οτι αγοράζω οποιοδήποτε κινητό σας 20% πιο πάνω από την τιμή που προτείνει το κατάστημα θα μου κάνουν τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.