Προς το περιεχόμενο

πουλα το κινητο σου στον κωτσοβολο!οχι τωρα....χτες!

bakass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά όντως κάποιος πρέπει να τους κλείσει φυλακή.Αφού και οι ίδιοι αυτό ζητάνε.Τυχαίο; Δεν νομίζω... :lol:

Παιδιά... μην τρέχετε από σήμερα... από αύριο ξεκινάει η προσφορά... :mrgreen:

Από τις 8 παρά το πρωί θα στηθώ στην ουρά να προλάβω... :lol:

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι προβλέψεις λένε ότι η ουρά θα ξεπεράσει τα 1000 άτομα ανά κατάστημα και θα υπάρχει λίστα αναμονής από τις 4 τα ξημερώματα... :mrgreen: :-D

Δημοσ.

Καντίνες στα πέριξ των καταστημάτων θα είναι διαθέσιμες για την πολύωρη αναμονή των αδημονούντων πελατών κατευνάζοντας την πείνα τους...

Δημοσ.

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω την ειρωνια σας.

Δηλ κανενας απο εσας δεν εχει κινητα που ηθελε να ξεφορτωθει????

Προσωπικά στην οικογενεια εχουμε σιγουρα 2 συσκευες αλλα παμπαλαιες.

Δε ξερω αν τα λεφτα που δινουν ειναι ανταξια της συσκευης αλλα προκειμενου να μην τα εχω καλυτερα να τα δωσω και για 50ε....

Στο κατω-κατω το θεμα-αν το ειδατε-αφορα περισσοτερο την ανακυκλωση.Το ιδιο εκαναν και με τα πλυντηρια κ.α ηλεκτρικες συσκευες..οταν αγορασα πλυντηριο μου πηραν το παλιο πισω με καποια εκπτωση στο συνολο...

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ.. είναι τραγικοί.. δεν υπάρχει.. χαχαχαχα.. και οι τιμές που έχει εκεί ειναι αν τα κινητά είναι σε καλή κατασταση.. Αν έχει γρατζουνιές η τπτ άλλο ακόμα λιγότερα πάει.. ΧΑχΑΧΑΧαχΑ... δλδ έλεος. Ψάχνουν κορόιδα.

Μόνο για τα αρχαια κινητά μπορεί να αξίζει. Αλλα σιγά πόσο να δινουν? 10 ευρω το πολύ.

Δημοσ.

Άμα σου περισσεύει κανένα Samsung Galaxy S στο αγοράζω με 250 ευρώ...Ο Κώτσος δίνει 141 ευρώ...

Στείλε μου PM

Δημοσ.

προσπαθω να βρω την προσφορα αλλα δεν μπορω..ισως επειδη πολυ απλα...δεν υπαρχει!!!!!!δεν υπαρχει!!!παιδια ο κωτσοβολος εγραψε ιστορια..με μια διαφημιση καταφερε να ξεπερασει ακομα και τις προσφορες απο πλαισιο!προτεινω να γινει ανεκδοτο,και μαλιστα απο τα κλασικα,μαζι με τον τοτο και την αννουλα!!! :-D

Δημοσ.

Οι τύποι είναι τραγικοί! Τα χρήματα που δίνουν για τα κινητά της φωτογραφίας είναι πράγματι της πλάκας. Πάντως πέραν του χαβαλέ, έχω 1 κινητό δεκαετίας το οποίο το έχω για τη θάλασσα (το καλοκαίρι όταν πηγαίνω για μπάνιο κάνω μια προώθηση κλήσεων απο το κανονικό μου κινητό σε αυτό της δεκαετίας και έχω το κεφάλι μου ήσυχο στην παραλία). Κάπου αναφέρθηκε ότι γι' αυτά τα κινητά δίνουν εκπτωτικό κουπόνι, προφανώς για επόμενη αγορά. Ξέρουμε τι αξία έχει το κουπόνι?

• Moderators
Δημοσ.

Δε ξερω αν τα λεφτα που δινουν ειναι ανταξια της συσκευης αλλα προκειμενου να μην τα εχω καλυτερα να τα δωσω και για 50ε....

Στο κατω-κατω το θεμα-αν το ειδατε-αφορα περισσοτερο την ανακυκλωση.Το ιδιο εκαναν και με τα πλυντηρια κ.α ηλεκτρικες συσκευες..οταν αγορασα πλυντηριο μου πηραν το παλιο πισω με καποια εκπτωση στο συνολο...

Καλα δεν βλεπεις στο διαφημιστικο, πως οποια κινητα ειναι της κατηγοριας τιμης μεχρι ας πουμε 60-100ευρω γραφει καθαρα οτι παιρνεις 3.... εεεεε μηδεν ευρω ηθελα να πω!; Μονο ανακυκλωση αναφερει, δε σου δινουν μια και πρεπει να τους πεις και ευχαριστω που σε βοηθουν δωρεαν να το ανακυκλωσεις. mrgreen.png

Δημοσ.

η ανακυκλωση αρχαιων μη λειτουργικων συσκευων σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να λανσαρεται σαν προσφορα!!ανακυκλωση συσκευων κινητης τηλεφωνιας μπορεις να κανεις σε αρκετα καταστηματα....

αν προσεξες οι τελευταιες συσκευες που εδειχνε,κοστολογουνται με 3....εεεε ,ενα ΖΕRO οπως ειπε λιγο πιο πανω ενας φιλος...

οποτε αν θες να παρεις κανα 50αρικο βαλτα στην χρυση ευκαιρια...μπορει να παρεις και 60!

η συγκεκριμενη προσφορα αποσκοπει στην αγορα κινητων απ τον κωτσοβολο και οχι στην ανακυκλωση..

και αν θελεις να πουλησεις το κινητο σου,οι συγκεκριμενες τιμες ειναι κοροιδια...εκτος αν βιαζεσαι για μετρητα για καμια εγχειρηση οπως παλι ειπε ενας φιλος λιγο πιο πανω...οποτε δεν μιλαμε για προσφορα, αλλα για ξεπουλημα!!

με λιγα λογια απο οποιες μεριες και να το κοιταξεις ..... :ph34r: ιτ σακς! :-D

Δημοσ.

Πως διάολο εκτίμησαν το SGS στα 140 ευρώ; Ούτε σπασμένο για ανταλλακτικά δεν έχει τόσο λίγο. Μα καλά είναι δυνατόν να το ανακοίνωσαν σοβαρά αυτό;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος-α εδώ μέσα από τον Κώτσο ή είναι εντύπωσή μου; :whistle:

αυτο ειναι η μηπως ολοι ειμαστε απο multirama, πλαισιο, ηλεκτρονικη, public και εχουμε σκασει απ το κακο μας με τετοια ευκαιρια???.... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...