Προς το περιεχόμενο

πουλα το κινητο σου στον κωτσοβολο!οχι τωρα....χτες!

bakass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δικη τους ηταν η διαφημιση στην οποια αναφερεσαι... laugh.gif

Σωστός ο matrixxx. Αμα σας λέω εγώ ... οι διαφημιστές τους είναι τζιμάνια. :P

Δεν έχω κανα φίλο να δουλεύει εκεί μπας και βρούμε κανα Γαλαξία με 140€. :lol:

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω κανα φίλο να δουλεύει εκεί μπας και βρούμε κανα Γαλαξία με 140€. :lol:

Αυτό λέγεται άτακτη υποχώρηση. Άρα από ομορφιά πως πάμε; :P :P :P :P :P :P

Δημοσ.

Ρε συ bakass, στις αναπτυσσόμενες χώρες που κάποιοι δεν έχουν να φάνε, έχουν ανάγκη από κινητό και μάλιστα iPhone και Galaxy; Μήπως ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα τους πληρώνει και το μηνιαίο λογαριασμό μετά; Ποιό "φιλανθρωπισμό", μη χάφτετε.

Εν τω μεταξύ υπάρχει κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ τρόπος να πιστοποιήσεις πού ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καταλήγει το οποιοδήποτε κινητό; Διαφορετικά κοροϊδευόμαστε από το Α ως το Ω.

Πάντως, αν εννοούν πως μπορεί να έχεις πχ ένα Galaxy που να σου έσπασε η οθόνη και παρ'όλα αυτά να δίνουν 141€, τότε ΟΚ, το δέχομαι είναι καλό ποσό να το ξεφορτωθείς. Αλλά συσκευή που να δουλεύει δε τη δίνεις για τέτοια ξευτίλα, εκτός αν χειρουργείται η μάνα σου και ψάχνεις μετρητά ή αν είναι κλεμμένη.

TOP ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2011 (αν και θα μου πεις, ακόμα προλαβαίνουμε να δούμε χειρότερα). Μπράβο ρε κωτσόβολε, κατάφερες να ξεπεράσεις σε γελοιότητα ακόμα και τις εκπτώσεις του ΠΛΑΙΣΙΟ, εύγε!

Δημοσ.

Σαν τον Κιάνου Ριβς και ακόμα καλύτερος, εσύ ελπίζω να μην είσαι σαν την Βασιλειάδου σε νεότερη έκδοση γιατί απο άποψη τακτικής έχετε κοινά... :P

Δημοσ.

Είχα καιρό να γελάσω έτσι.

Το θέλουν και σε καλή κατάσταση για το περιβάλλον:

http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/promos/promo17/final3.jpg

Και εδώ:

http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/promos/promo17/final4.jpg

Τα στέλνουν ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ. Δηλαδή είναι ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΑΧχααχαχαχαχΑΧΑΧ, το παπατζιλίκι στην σύγχρονη Ελλάδα έχει ξεφύγει από κάθε όριο.

Δημοσ.

Σαν τον Κιάνου Ριβς και ακόμα καλύτερος, εσύ ελπίζω να μην είσαι σαν την Βασιλειάδου σε νεότερη έκδοση γιατί απο άποψη τακτικής έχετε κοινά... :P

γρρρρρρρρρ δεν μου αρέσει ο τύπος :-(

Η Βασιλειάδου πάλι μπροστά μου είναι ΘΕΑ :P

Δημοσ.

Χα χα τρίποντο, έγραψες.

Δημοσ.

Ρε συ bakass, στις αναπτυσσόμενες χώρες που κάποιοι δεν έχουν να φάνε, έχουν ανάγκη από κινητό και μάλιστα iPhone και Galaxy; Μήπως ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα τους πληρώνει και το μηνιαίο λογαριασμό μετά; Ποιό "φιλανθρωπισμό", μη χάφτετε.

Εν τω μεταξύ υπάρχει κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ τρόπος να πιστοποιήσεις πού ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καταλήγει το οποιοδήποτε κινητό; Διαφορετικά κοροϊδευόμαστε από το Α ως το Ω.

Πάντως, αν εννοούν πως μπορεί να έχεις πχ ένα Galaxy που να σου έσπασε η οθόνη και παρ'όλα αυτά να δίνουν 141€, τότε ΟΚ, το δέχομαι είναι καλό ποσό να το ξεφορτωθείς. Αλλά συσκευή που να δουλεύει δε τη δίνεις για τέτοια ξευτίλα, εκτός αν χειρουργείται η μάνα σου και ψάχνεις μετρητά ή αν είναι κλεμμένη.

TOP ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2011 (αν και θα μου πεις, ακόμα προλαβαίνουμε να δούμε χειρότερα). Μπράβο ρε κωτσόβολε, κατάφερες να ξεπεράσεις σε γελοιότητα ακόμα και τις εκπτώσεις του ΠΛΑΙΣΙΟ, εύγε!

το σχολιο μου για τον (φιλ)ανθρωπισμο οπως και για τα android σε οικονομικα αναπτυσσομενες χωρες ,φυσικα και ηταν ειρωνικα...δεν τιθεται θεμα φιλανθρωπισμου απο καμια προσφορα πουθενα και ποτε των ποτων.....τωρα που ειπα για ποτα βαλε ενα ουισκακι να πιουμε να γελασουμε με την προσφορα ετουτη... :eek:

αν και το κονιακ θα πηγαινε καλυτερα..... :X

ελπιζω να μη γινει πολυ γνωστη αυτη η προσφορα γιατι οι "πλανοδιοι" απ το μοναστηρακι θα πηγαινουν ολοι στον κωτσοβολο....

αμα δειτε νεα προσφορα τυπου "μαζι με το κινητο σας τωρα παρτε μετρητα φερνοντας μας και το αρωμα σας η τα γυαλια ηλιου σας" μην εκπλαγειτε.....θα ειναι ο καλυτερος κραχτης!!

α ρε κωτσοβολε...που βαλθηκες να παταξεις το παρ(ανομο)εμποριο.....

Δημοσ.

μου φάνηκε πως το εννούσες το πρώτο που είδα, sorry τότε

Όντως, πρέπει να πιούμε μερικά, μπας και μας φανεί καλή ευκαιρία. Μόνο πιωμένοι πρέπει να πάνε να δώσουν τα κινητά τους έτσι στο κώτσο, χα. :mrgreen:

Υ.Γ. Λέτε να θέλουν και το φορτιστή;

Δημοσ.

Απλα τραγικοι...Το κοιταζα το mail και το ξανακοιταζα και λεω δεν μπορει,καπου εχω καταλαβει λαθος.Δεν μπορει να ειναι τοσο μα τοσο τραγικοι..Στην αρχη να πω την αληθεια σκεφτηκα οτι δινεις το παλιο σου κινητο και παιρνεις ενα απο τα παραπαναω με την τιμη αυτη,αλλα μολις το συνειδητοποιησα τι ακριβως σκεφτηκαν οι ανθρωποι εμεινα μ@@ς...Οχι απλα fail της χρονιας αλλα απο τα μεγαλυτερα ολων των εποχων!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...