lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Άσε βαριέμαι να τρέχω γύρω απο την Ακρόπολη. Στείλτο μου με αντικαταβολή. Πέρα απο την πλάκα παίζει να είναι η πιο τραγική προσφορά που έχει παίξει τόσο καιρό που είμαι στο forum. Οι διαφημιστές τους ειλικρινά είναι για μπάτσες.
vasilisga Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αν διαβασετε καλα τους ορους της προσφορας,θα δειτε οτι οσα κινητα ειναι σε καλη λειτουργικη κατασταση θα σταλουν σε οικονομικα αναπτυσσομενες χωρες με σκοπο να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας.... +1 για τον (φιλ)ανθρωπισμο τους -200(ευρω) για τις προσφορες τους.. :D ναι ειμαι σιγουρος... :lol:
Alxnks Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τουλάχιστον ας στείλουν όμορφους ρε πως αλλαζουν οι καιροι (και μαλιστα εν μεσω κρισης)...η βασιλειαδου παλια πετουσε σταμνες, η karmen πεταει galaxy s!
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Άσε βαριέμαι να τρέχω γύρω απο την Ακρόπολη. Στείλτο μου με αντικαταβολή. Θα με εμπιστευτείς να στο στείλω με αντικαταβολή; χμμμμμμμμμμ πάω να ψάξω πέτρα να ζυγίζει 119 gr ρε πως αλλαζουν οι καιροι (και μαλιστα εν μεσω κρισης)...η βασιλειαδου παλια πετουσε σταμνες, η karmen πεταει galaxy s! Έχω στυλ και άποψη
Anaisthitos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 μου αρεσε παντος που λεει στο τελος κατω κατω = χωρις αξια αντε βρε μαλαγανες! και το καλυτερο το κρατησαν για το τελος εκει που λεει εχετε ερωτησεις? χαχαχα αυτο ρητορικο ειναι η περιμενουν να απαντησουμε?
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ομορφοι & εξειδικευμενοι & Κωτσοβολος = ατοπο...οποτε karmen ατυχησες...δεν εχει μπαλκοναδα αποψε...στειλτο με αντικαταβολη στον lionheart75...
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ομορφοι & εξειδικευμενοι & Κωτσοβολος = ατοπο...οποτε karmen ατυχησες...δεν εχει μπαλκοναδα αποψε...στειλτο με αντικαταβολη στον lionheart75... Είναι όμορφος αυτό άραγε; :lol:
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 βαλτο στους ορους της αντικαταβολης!!!
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 βαλτο στους ορους της αντικαταβολης!!! χμμμμμμ ναι αλλά θα παίξει ρόλο το γούστο του κούριερ. Απαιτώ photo κοντινή, χωρίς επεξεργασία από Photoshop.
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θα σου στείλω photo απο το διαβατήριο που είχα βγάλει πρίν καμμιά 15αριά χρόνια ... δεν έχω αλλάξει και πολύ απο τότε.
karmen1983 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία θα σου στείλω το κινητό που είχα πριν 15 χρόνια. Δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 στειλτο με αντικαταβολη....αλλα κανε την παραδοση εσυ :lol: που να μπλεκετε τωρα με διαβατηρια....
kalampakas. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 α ρα εκει στουν κωτσοβολου, για αμερικανοι μας περασατε για? χαχαχα,περα απο τη πλακα τραγικοι!δηλαδη τα φτηνοτερα android τσαμπα τα θελουν?
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 αλλο ενα καταστημα για το οποιο ταιριαζει το " Με τετοιες προσφορες....θα μας κλεισουν φυλακη!! " (ρε παιδια ποιο καταστημα ειχε βγαλει αυτην την διαφημιση...ειναι πολυ πετυχημενη...για ολους παντως...) Μα δικη τους ηταν η διαφημιση στην οποια αναφερεσαι...
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 α ρα εκει στουν κωτσοβολου, για αμερικανοι μας περασατε για? χαχαχα,περα απο τη πλακα τραγικοι!δηλαδη τα φτηνοτερα android τσαμπα τα θελουν? τα ΑNDROID δεν τα κοστολογουν καθολου....δεν τα δεχονται...οικονομικα αναπτυσσομενες χωρες με android....??? :-( Μα δικη τους ηταν η διαφημιση στην οποια αναφερεσαι... τυχαιο???? δε νομιζω..... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.