katsikoula Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 EPIC TOPIC: BOOKMARKED Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω την ειρωνια σας. Δηλ κανενας απο εσας δεν εχει κινητα που ηθελε να ξεφορτωθει???? Προσωπικά στην οικογενεια εχουμε σιγουρα 2 συσκευες αλλα παμπαλαιες. Δε ξερω αν τα λεφτα που δινουν ειναι ανταξια της συσκευης αλλα προκειμενου να μην τα εχω καλυτερα να τα δωσω και για 50ε.... Στο κατω-κατω το θεμα-αν το ειδατε-αφορα περισσοτερο την ανακυκλωση.Το ιδιο εκαναν και με τα πλυντηρια κ.α ηλεκτρικες συσκευες..οταν αγορασα πλυντηριο μου πηραν το παλιο πισω με καποια εκπτωση στο συνολο... συγνωμη δλδ αλλα μας δουλευεις τωρα? ιδιοκτητης καταστηματος εισαι κ αντιδρας ετσι? δλδ σου φαινεται λογικο να δωσει καποιος το Galaxy S για 140 ευρω?
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 συγνωμη δλδ αλλα μας δουλευεις τωρα? ιδιοκτητης καταστηματος εισαι κ αντιδρας ετσι? δλδ σου φαινεται λογικο να δωσει καποιος το Galaxy S για 140 ευρω? άιντε παλι ξανα απ΄την αρχη να "απολογουμαι".. Οχι δε μου φαινεται λογικό για ενα τετοιο κινητο αλλά για ενα ΠΑΛΙΟ οπως ξανα ειπα. Κανε τον κοπο και διαβασε και παρακατω και ΚΟΨΤΕ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ "ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΩ"
bakass Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 άιντε παλι ξανα απ΄την αρχη να "απολογουμαι".. Οχι δε μου φαινεται λογικό για ενα τετοιο κινητο αλλά για ενα ΠΑΛΙΟ οπως ξανα ειπα. Κανε τον κοπο και διαβασε και παρακατω και ΚΟΨΤΕ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ "ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΩ" Κριθηκες ΕΝΟΧΗ για τα λεγομενα-γραμμενα σου και πρεπει να τιμωρηθεις...η ποινη σου ειναι ....να πουλησεις οχι τα παλια-αλλα το καινουριο σου κινητο στον κωτσοβολο.... :devil:
mary Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Κριθηκες ΕΝΟΧΗ για τα λεγομενα-γραμμενα σου και πρεπει να τιμωρηθεις...η ποινη σου ειναι ....να πουλησεις οχι τα παλια-αλλα το καινουριο σου κινητο στον κωτσοβολο.... :devil: μα και το καινουργιο μου ειναι ηδη 3χρονων :P :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.