Προς το περιεχόμενο

πουλα το κινητο σου στον κωτσοβολο!οχι τωρα....χτες!

bakass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το χαβαλέ πέρασα και τους είπα πόσο παίρνουν το HTC Desire.

To κοιτάζει ο "ειδικός" και μου πετάει το Θεϊκό: Α, 70 ευρώ το πολύ. Είναι με την παλιά οθόνη και δεν πιάνει τίποτε.....

Respect. Κατάλαβε ότι έχω το μοντέλο με την Amoled και την χαρακτήρισε "παλιά"!!!!!!!!!!! Κόντεψαν να καλέσουν την αστυνομία από τα γέλια που κάναμε εκεί μέσα, Θίχτηκαν και καλά.

επρεπε να τον ρωτησεις αν βγαλεις την παλια οθονη ποσα θα σου δινε???? :-D :-D

αν φωναζαν την αστυνομια ισως και να το πουλαγες σε κανα μπατσο πλακα πλακα..........

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δεν ήθελα να το πουλήσω. Μηχανή του espresso έψαχνα (μια και έκαψα τη παλιά από τη πολύ χρήση) και είπα αν κάνω την ερώτηση από περιέργεια να δω τι σκατά θα μου απαντήσουν. Δεν τρελάθηκα αν δώσω το Desire. Αν ήταν μάλιστα να το πουλήσω για 70 γιούργια, προτιμούσα να το χαρίσω σε κάποιο γνωστό. Καλύτερα θα ήταν!

Εμ, τα ήξερα, τι ρώταγα;

Δημοσ.

Εμ, τα ήξερα, τι ρώταγα;

Ε και τι εγινε,ισα ισα γελασες κιολας οπως λες.

Ασχετο bakass το avatar σου ειναι το αυτοκινητο σου?τι ειναι?

Δημοσ.

ανοιγω thread με το καινουριο φρουτο. η database που φτιαξανε εχει γελιο. το πηρανε στα σοβαρα εκει βοδαfone το 8εμα

Δημοσ.

Ασχετο bakass το avatar σου ειναι το αυτοκινητο σου?τι ειναι?

Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι Impala. Αν είναι όντως τότε μάλλον είναι από το "Supernatural". Αν είναι δικό του έχει το respect μου πάντως :mrgreen:

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι Impala. Αν είναι όντως τότε μάλλον είναι από το "Supernatural". Αν είναι δικό του έχει το respect μου πάντως :mrgreen:

Off topic.Ναι για Impala μοιαζει αλλα τοτε ολα τα αμερικανικα ηταν ιδια και μπορει να μην ειναι.παντως φερνει και λιγο προς το δικο μου :P :lol: :P

Δημοσ.

Off topic.Ναι για Impala μοιαζει αλλα τοτε ολα τα αμερικανικα ηταν ιδια και μπορει να μην ειναι.παντως φερνει και λιγο προς το δικο μου :P :lol: :P

Rambler είναι αυτό που έχεις εσύ; Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα από το avatar και όντως ψιλομοιάζουν όλα :rolleyes:

Δημοσ.

εισαι γατος....ειναι το impala απο το supernatural!!!

Δημοσ.

Για το χαβαλέ πέρασα και τους είπα πόσο παίρνουν το HTC Desire.

To κοιτάζει ο "ειδικός" και μου πετάει το Θεϊκό: Α, 70 ευρώ το πολύ. Είναι με την παλιά οθόνη και δεν πιάνει τίποτε.....

Respect. Κατάλαβε ότι έχω το μοντέλο με την Amoled και την χαρακτήρισε "παλιά"!!!!!!!!!!! Κόντεψαν να καλέσουν την αστυνομία από τα γέλια που κάναμε εκεί μέσα, Θίχτηκαν και καλά.

εμενα το πηραν 146Ε με amoled και το δικο μου

αλλα δεν με ενοιαζε γιατι το ειχα παρει νεκρο

κι το ανεστησα :confused:

ειχε πεσει νερο και δεν δουλευε το εκανα βιδες το

καθαρισα και δουλευε μια χαρα μετα το ειχα βαλει και

αγγελια και εγραφα οτι ειχε παρει νερα κλπ αλλα μου προτεινε

ενα παιδι να το παρει στα 80Ε και ετσι το εδωσα κωτσο...

Δημοσ.

Από την εταιρία που δουλεύω, αν πάμε τα 200+ χαλασμένα τηλέφωνα που έχουμε, τι θα πάρουμε;

Εεεεεεεεε.......... μια μηχανη espresso? :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλεος πήγα το Htc diamond σε υπέραριστη κατάσταση και μου έδιναν μόνο 33€!?!? άντε γεια τους είπα και έφυγα!!!

Δημοσ.

33ευρω ???ακου εκει θρασος..πηγαινε το εξω απο κανα δημοτικο...πιο πολλα θα πιασεις!!

Δημοσ.

εγω ειχα παει ενα sony erricson k550i και μου ειπαν οτι αντιστιχει σε 0 € ενταξει γελασα λιγακι..και λεω στον προισταμενο γιατι ειναι γνοστος μου τι κερδος εχετε απο αυτην την δουλεια? και μου ειπε οτι τα στελνουν σε μια εταιρια και βγαζουν Ι 12 ι 15 % κερδος. τωρα φιλανθροπιες και τετια δεν μου ειπε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...