Προς το περιεχόμενο

πουλα το κινητο σου στον κωτσοβολο!οχι τωρα....χτες!

bakass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή αν δώσω το Galaxy S Θα πάρω στο χέρι 141 ολόκληρα ευρα; :confused:

Δε το πετάω από το παράθυρο καλύτερα; :lol: :lol: :lol: :lol:

post-204649-0-78627100-1298912819_thumb.png

Δημοσ.

αν διαβασετε καλα τους ορους της προσφορας,θα δειτε οτι οσα κινητα ειναι σε καλη λειτουργικη κατασταση θα σταλουν σε οικονομικα αναπτυσσομενες χωρες με σκοπο να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας....

+1 για τον (φιλ)ανθρωπισμο τους

-200(ευρω) για τις προσφορες τους.. :D :D :D

Δημοσ.

μου ηρθε κι εμενα νωριτερα το email...οι τιμες τους απλα τραγικες. το μονο ''καλο'', πιο πολυ για πλακιτσα στους αντιπαλους, ειναι οτι το desire (ψηφισμενο ως κινητο του 2010 μην ξεχναμε) μου το παιρνουν 10 ευρω παραπανω απο το galaxy s! :P

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλάβω γιατί χαλανε τόσες εργατωρες/χρήμα/φαιά ουσία για να βγάλουν τέτοιες ηλιθιες προσφορες και δεν μειώνουν ανάλογα το κόστος στις προσφορες τους Όπου θα είχαν και την (ανεξοδη) διαφημιση απο χώρους όπως αυτός ο δικός μας εδω μέσα.

Ηλίθιο ελληνικό σύστημα μάρκετινγκ.

Δημοσ.

αλλο ενα καταστημα για το οποιο ταιριαζει το " Με τετοιες προσφορες....θα μας κλεισουν φυλακη!! "

(ρε παιδια ποιο καταστημα ειχε βγαλει αυτην την διαφημιση...ειναι πολυ πετυχημενη...για ολους παντως...)

Δημοσ.

Επίσης λέει στα ψιλά γράμματα ότι και για όσα δεν έχουν αξία σου δίνουν κάποιο εκπτωτικό κουπόνι..

Αν κάποιος θέλει οπωσδήπτε να ψωνίσει στον κώτσο, ίσως να βολεύει. Όλο και κανα κινητό της προ-προηγούμενης δεκαετίας θα βρεθεί!

Δημοσ.

Δηλαδή αν θέλω να πουλήσω το galaxy s για 200€ δε μπορώ να το κάνω την ίδια μέρα και να δώσω το ποσό σε φιλανθρωπία ? Δε το ήξερα ότι πρέπει να περιμένω τον κωτσόβολο ..

Να τη βάλουνε στον πάτο τους τέτοιου είδους "φιλανθρωπία" , που πάνε να κλέψουν τον κοσμάκη χτυπώντας τον στο συναίσθημα ..

Δημοσ.

Χαχα το blade δεν το έχουν πουθενά. :P

Κάρμεν σου δίνω 151€ (+10 απο αυτήν την φοβερή προσφορά του Κώτσου) για να πάρω άμεσα τον Γαλαξία σου. Σε συμφέρει ... :P

Δημοσ.

Ηλίθιο ελληνικό σύστημα μάρκετινγκ.

ηλιθιο ελληνικο συστημα μαρκετινγκ = ελληνικο συστημα μαρκετινγκ...μια βοηθεια για να μην φθειρεις και το πληκτρολογιο σου ασκοπα... :mrgreen:

Δημοσ.

Χαχα το blade δεν το έχουν πουθενά. :P

Κάρμεν σου δίνω 151€ (+10 απο αυτήν την φοβερή προσφορά του Κώτσου) για να πάρω άμεσα τον Γαλαξία σου. Σε συμφέρει ... :P

Έλα κάτω από το μπαλκόνι. Σε 10 λεπτά στο πετάω και τζάμπα :P

Δημοσ.

Έλα κάτω από το μπαλκόνι. Σε 10 λεπτά στο πετάω και τζάμπα :P

μη λες τετοια γιατι αν διαβαζει κανεις απ τον κωτσοβολο κατι μου λεει οτι θα στειλουν ολους τους εξειδικευμενους τεχνικους τους να το πιασουν!!

Δημοσ.

μη λες τετοια γιατι αν διαβαζει κανεις απ τον κωτσοβολο κατι μου λεει οτι θα στειλουν ολους τους εξειδικευμενους τεχνικους τους να το πιασουν!!

Τουλάχιστον ας στείλουν όμορφους :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...