gpapava Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tv-tuner το οποίο να υποστηρίζει mpeg-4 και επίσης να διαθέτει τηλεκοντρόλ το οποίο να μ'αφήνει να χειρίζομαι γενικά το pc σαν media center εννοώ. Όταν βλέπω ταινίες κτλ. εκτός τηλεόρασης εννοώ. Καμία εμπειρία/πρόταση;;; Ευχαριστώ!
JohnXarxas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W000258 εγώ έχω αυτό το οποίο είναι αναλογικό... αφού όμως θα πάρεις έτσι και αλλιώς αποκωδικοποιητή για την τηλεόραση του σπιτιού σου έχε το υπ'όψην σου επίσης και που θα έχει κοντρόλ δεν έχει νόημα το κοντρόλ, μιας και ο υπολογιστής το βράδυ δεν θα κλείσει μόνος του όταν εσύ είσαι στο κρεβάτι. απλά θα μπορείς να αλλάζεις κανάλια... και κάτι ακόμα μην πάρεις κάτι που να δουλεύει μέσω διαδικτίου γτ μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείς σε μέρος χωρίς ίντερνετ(όπως και χωρίς καλώδιο τηλεόρασης, αλλά το καλώδιο στο σπίτι σου είναι πάντα ενεργό ενώ η σύνδεση σου μπορεί να έχει πρόβλημα) επίσης μπορεί να κλείσει ο σέρβερ που σου παρέχει το σήμα και εσύ να κλαις τα λεφτά σου...
NIKOsVAIO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tv-tuner το οποίο να υποστηρίζει mpeg-4 και επίσης να διαθέτει τηλεκοντρόλ το οποίο να μ'αφήνει να χειρίζομαι γενικά το pc σαν media center εννοώ. Όταν βλέπω ταινίες κτλ. εκτός τηλεόρασης εννοώ. Καμία εμπειρία/πρόταση;;; Ευχαριστώ! Εγω εχω αυτο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Εχει τηλεχειριστηριο, και υποστηριζει και HD.(Σιγα μην προβληθει HD στα Ελληνικα καναλια σε λιγοτερο απο 10 χρονια, αλλα λεμε...)
Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Επειδη με ενδιαφερει και το thread θελω να ρωτησω εαν αυτα τα εξωτερικα hybrid που ειναι και αναλογικα και ψηφιακα εχουν καλο σημα με την κεραιουλα που δινουν μαζι. και εαν παιζουν σε full screen πως τα δειχνει?σε τι αναλυση.και γενικοτερα ρε παιδια τι διαφορα εχει πχ ενα asus που εχει 38 euros απο ενα hauppauge που εχει ας πουμε 100.και γενικοτερα πια ειναι καλυτερα για desktop??external η internal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.