Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικο Ocz 600w

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καλά έκανες, ούτως ή άλλως και στα 60 ευρώ περίπου που θα σου έρθει πάλι πολύ καλή τιμή είναι,δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

γιατι το λετε αυτο παιδια;εγω απο εκει το πηρα,και ημουν απο τους τελευταιους τυχερους.

οταν το εδωσα για παραγγελια ελεγε κατοπιν παραγγελιας, κι οντως το πηρα μετα απο λιγες μερες.

http://www.insomnia.gr/topic/400087-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC/

Δημοσ.

Leo μη στεναχωρίεσαι μια χαρά τιμή είναι και τα 60€ γιαυτό το psu. Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. :)

Δημοσ.

Leo μη στεναχωρίεσαι μια χαρά τιμή είναι και τα 60€ γιαυτό το psu. Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. :)

ωραίο το τροφοδοτικό απλά με τρώει που έχει μόνο 2 καλώδια για κάρτα γραφικών, άμα θελήσω να πάω σε crossfire θα πρέπει να το έχω με ανταπτοράκια

Δημοσ.

ωραίο το τροφοδοτικό απλά με τρώει που έχει μόνο 2 καλώδια για κάρτα γραφικών, άμα θελήσω να πάω σε crossfire θα πρέπει να το έχω με ανταπτοράκια

Καλα εσυ δεν ειπες οτι θα το εχεις στο γραφειο να το βλεπεις???? :mrgreen:

Ασε που και να αργησει να ερθει απο την πατρα,θα εισαι τοσο ζαντα απο την σουρα στο καρναβαλι που ουτε θα το καταλαβεις......

Δημοσ.

Καλα εσυ δεν ειπες οτι θα το εχεις στο γραφειο να το βλεπεις???? :mrgreen:

Ασε που και να αργησει να ερθει απο την πατρα,θα εισαι τοσο ζαντα απο την σουρα στο καρναβαλι που ουτε θα το καταλαβεις......

ο υπολογιστής την έκανε, δεν το έχω πλέον. και αυτός που θα πάρω θα είναι σε κουτί εκεί που ήταν τα κομμάτια.

ωραίο είναι αλλα και επικίνδυνο.

καλα το καρναβάλι έχει γίνει για το ............

που είναι τα παλιά χρόνια :fear: :fear: :fear:

Δημοσ.

Ρε συ τσίμπα το OCZ και μην το σκέφτεσαι. Όταν βάλεις (αν βάλεις) 2η κάρτα κουμπώνεις έναν αντάπτορα σε ένα molex. Ο πρώτος θα είσαι ή ο τελευταίος? :P

Το psu σηκώνει άνετα 2 κάρτες που σκέφτεσαι.

Δημοσ.

το έχω παραγγείλει κιόλας.

για της κάρτες γραφικών άμα είναι να πάρω την 5870soc τότε και μια δεύτερη στο μέλλον θα την παλέψει?

Δημοσ.

τςτε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. ασ μου έρθει τώρα το τροφοδοτικό και ο υπολογιστής και θα δούμε πως τα παέι.

αν έχω κέφια μπορεί να κάνω και ένα review στην κάρτα γραφικών που δεν έχει έρθει καθόλου στην Ελλάδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...