pano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Και καλά έκανες, ούτως ή άλλως και στα 60 ευρώ περίπου που θα σου έρθει πάλι πολύ καλή τιμή είναι,δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι αντίστοιχο.
basilis5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 γιατι το λετε αυτο παιδια;εγω απο εκει το πηρα,και ημουν απο τους τελευταιους τυχερους. οταν το εδωσα για παραγγελια ελεγε κατοπιν παραγγελιας, κι οντως το πηρα μετα απο λιγες μερες. http://www.insomnia.gr/topic/400087-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC/
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Leo μη στεναχωρίεσαι μια χαρά τιμή είναι και τα 60€ γιαυτό το psu. Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.
LeoNaXe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Leo μη στεναχωρίεσαι μια χαρά τιμή είναι και τα 60€ γιαυτό το psu. Δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. ωραίο το τροφοδοτικό απλά με τρώει που έχει μόνο 2 καλώδια για κάρτα γραφικών, άμα θελήσω να πάω σε crossfire θα πρέπει να το έχω με ανταπτοράκια
Thanos1972 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 ωραίο το τροφοδοτικό απλά με τρώει που έχει μόνο 2 καλώδια για κάρτα γραφικών, άμα θελήσω να πάω σε crossfire θα πρέπει να το έχω με ανταπτοράκια Καλα εσυ δεν ειπες οτι θα το εχεις στο γραφειο να το βλεπεις???? Ασε που και να αργησει να ερθει απο την πατρα,θα εισαι τοσο ζαντα απο την σουρα στο καρναβαλι που ουτε θα το καταλαβεις......
LeoNaXe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Καλα εσυ δεν ειπες οτι θα το εχεις στο γραφειο να το βλεπεις???? Ασε που και να αργησει να ερθει απο την πατρα,θα εισαι τοσο ζαντα απο την σουρα στο καρναβαλι που ουτε θα το καταλαβεις...... ο υπολογιστής την έκανε, δεν το έχω πλέον. και αυτός που θα πάρω θα είναι σε κουτί εκεί που ήταν τα κομμάτια. ωραίο είναι αλλα και επικίνδυνο. καλα το καρναβάλι έχει γίνει για το ............ που είναι τα παλιά χρόνια :fear:
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ρε συ τσίμπα το OCZ και μην το σκέφτεσαι. Όταν βάλεις (αν βάλεις) 2η κάρτα κουμπώνεις έναν αντάπτορα σε ένα molex. Ο πρώτος θα είσαι ή ο τελευταίος? Το psu σηκώνει άνετα 2 κάρτες που σκέφτεσαι.
LeoNaXe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 το έχω παραγγείλει κιόλας. για της κάρτες γραφικών άμα είναι να πάρω την 5870soc τότε και μια δεύτερη στο μέλλον θα την παλέψει?
LeoNaXe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 τςτε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. ασ μου έρθει τώρα το τροφοδοτικό και ο υπολογιστής και θα δούμε πως τα παέι. αν έχω κέφια μπορεί να κάνω και ένα review στην κάρτα γραφικών που δεν έχει έρθει καθόλου στην Ελλάδα
SATELLITE Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 για τα παιδιά που το έχουν, η ταση εισόδου είναι πχ 85V εως 240V ή μόνο 220V? edit: 100-240V είναι.
cabdik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εδω εχει κι ενα ακομα καλυτερο review του OCZ 600W http://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/ocz-stealthxstream-ii-600-review-81964.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.