Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει να μην ειναι προσφορα αλλα το εχει αμεσα διαθεσιμο και ταυτοχρονα λιγο πιο φθηνα απο το multirama οποτε μπορει και να αξιζει να μπει εδω. Ocz stealthXstream 2 600W
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλή η τιμή αλλά αξίζει μόνο γιαυτούς που μένουν Πάτρα. Για τους υπόλοιπους στους οποίους συμπεριλαμβάνονται επιπλέον μεταφορικά (με κατάθεση και όχι και με αντικαταβολή) δεν αξίζει καθώς ξεπερνά την τιμή στα Multirama.
rafail1994 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ακριβώς όπως τα λέει ο lionheart εγώ για κάποια πράγματα που είχα πάρει πλήρωσα 8 ευρώ μεταφορικά
papeipa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλο παιδια....εψαχνα καιρο και είχα κανει δυνατη ερευνα αγορας. το πηρα την πεμπτη που μας περασε , δεν το εχω συνδεσει ακομα αλλα σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος. Δειτε εδω review. Εν ολιγοις : δεν ειναι 80+ efficient ειναι 87+ Ειναι active PFC που σημαινει οτι δεν έχει μεγάλες απώλειες και ετσι κανεις οικονομια στο ρευμα. Normal απο αποψη θορυβου. Στα τεστ το φτασανε μεχρι 712 Watt παρολο που λεει οτι είναι 600 Watt. 3 χρονια εγγυηση και πολυ καλη τιμή review To συνδυασα με αυτό το κουτακι που εχει 4 usb kai e-sata, mesh προσοψη και καλη τιμή.
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Kαι γω το έχω πάρει το συγκεκριμένο psu. Αξίζει τα χρήματά του με το παραπάνω και σηκώνε ανετότατα το rig μου με 2x5850. Μοναδικό μείον είναι ότι όσοι έχουν full tower με το psu τοποθετημένο κάτω κατά 99,9% θα χρειαστούν προέκταση και να τροφοδοτήσουν τον επεξεργαστή. Το καλώδιό του είναι σχετικά κοντό.
runner69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι active PFC που σημαινει οτι δεν έχει μεγάλες απώλειες και ετσι κανεις οικονομια στο ρευμα. Δεν εχει σχεση το active PFC με την οικονομια στο ρευμα, εννοωντας τον λογαριασμο της ΔΕΗ. To efficiency ειναι που παιζει ρολο εκει. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
probe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχει σχεση το active PFC με την οικονομια στο ρευμα, εννοωντας τον λογαριασμο της ΔΕΗ. To efficiency ειναι που παιζει ρολο εκει. Διορθωστε με αν κανω λαθος. Έτσι είναι (αν μιλάμε για τον λογαριασμό της ΔΕΗ). Καλό είναι όμως και για τη ΔΕΗ και το περιβάλλον και για την <<ποιότητα>> του ρεύματος του τροφοδοτικού μας.
nellos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 και γω αυτό το τροφοδοτικό έχω από Multirama το είχα πάρει πριν κανά 2μήνο
Thanos1972 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 57 εχει στα multi(d)rama Το γραφω εξαλλου και στην αρχη.αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα πχ δεν το εχουν διαθεσιμο αλλα αποκλειεται να μην το ξαναφερουν. το πηρα και εγω με την πρωτη φουρνια πριν 2 μηνες,τελειωσε,το ξαναεφεραν,ξανατελειωσε και λογικα θα το ξαναφερουν. Αλλα εαν καποιος ειναι απο πατρα και το θελει πχ αυριο,δεν θα τον χαλασει. Αλλα ρε μαγκες εκει κατω στην πατρα,συμβουλη,αφηστε τα τροφοδοτικα και ασχοληθειτε με το καρναβαλι λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.ολη μερα ζαντα και χορος.
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Το γραφω εξαλλου και στην αρχη.αλλα το θεμα ειναι οτι τωρα πχ δεν το εχουν διαθεσιμο αλλα αποκλειεται να μην το ξαναφερουν. το πηρα και εγω με την πρωτη φουρνια πριν 2 μηνες,τελειωσε,το ξαναεφεραν,ξανατελειωσε και λογικα θα το ξαναφερουν. Αλλα εαν καποιος ειναι απο πατρα και το θελει πχ αυριο,δεν θα τον χαλασει. Αλλα ρε μαγκες εκει κατω στην πατρα,συμβουλη,αφηστε τα τροφοδοτικα και ασχοληθειτε με το καρναβαλι λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.ολη μερα ζαντα και χορος. Έχω περάσει μια φορά Καρναβάλι στην Πάτρα και όντως ήταν απίστευτα.
LeoNaXe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Έχω περάσει μια φορά Καρναβάλι στην Πάτρα και όντως ήταν απίστευτα. ελα το σαββατοκύριακο να περάσεις και ξανθιώτηκο καρναβάλι, με χιόνια θα περάσει μάλλον. Link το τροφοδοτικό θα το πάρω και εγώ και ας μην έχω υπολογιστή ακόμα. θα το έχω στο γραφείο και θα καμαρώνω της αποδόσεις και την τιμή του :mrgreen:
LeoNaXe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 δεν παίζει φάση ρε παιδιά. παράγγειλα χθες το τροφοδοτικό και μου ήρθε σήμερα αυτό το μήνυμα Καλησπέρα σας, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία Multirama για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις 03.03.2011 με κωδικό 9212407 αφορά στο προϊόν με κωδικό 0551412 PSU OCZ STEALTHXSTREAM 2 600W . Κατόπιν νέας επικοινωνίας με τον προμηθευτή μας, ενημερωθήκαμε πως το εν λόγω προϊόν δεν θα παραληφθεί ξανά. Δεδομένου αυτού, σε αντιπρόταση του παραπάνω προϊόντος, σας προτείνουμε τον κωδικό 0476194 - PSU LC POWER 600W GREEN POWER, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οποίου, μπορείτε να τα ελέγξετε στο παρακάτω link: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0476194&catid=020500 Αναμένουμε ενημέρωσή σας εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε την παραγγελία σας με τη συγκεκριμένη αντιπρόταση και ζητούμε και πάλι συγγνώμη για την αναστάτωση . Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας στο 801 11 15000(από σταθερό)ή στο 210 81 81 888(από κινητό) καθημερινά 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00 . Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση Με εκτίμηση,
pano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Και τι έγινε, πάρτο από εδώ http://www.eworld.com.gr/front/details/1204
LeoNaXe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το παράγγειλα ήδη, μου βγαίνει μεν 6 ευρό παραπάνω αλλα τη να κάνω. μόνο ένα κομμάτι έμεινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.