getty Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οι τιμές των monitors πολλές φορές αναφέρονται σε τιμές ανά ηχείο και όχι ανά ζεύγος, οπότε προόσεξέ το αυτό (μιλάω για το δεύτερο ποστ που δεν φαίνεται να το λαμβάνει υπ΄όψιν). Επίσης, με 5" woofer το μπάσο μάλλον θα είναι 'λίγο',εκτός αν πάμε στη λογική "αγοράζω τώρα monitors με την προοπτική να αγοράσω αργότερα ένα ενεργό subwoofer που θα "απογειώσει" το σύστημα μου". Τέλος, ο ήχος των monitors, αν και για τα δικά μου γούστα είναι πιο σωστός από εκείνο των multimedia ηχείων, είναι λίγο 'ξερός'. Συνεπώς, θα συμφωνήσω με τον συμφορουμίτη ακριβώς από πάνω, πήγαινε και άκουσε σε καταστήματα και monitors ηχεία και πράξε αυτό που σου υπαγορεύουν τα αυτιά και η τσέπη σου.
stavros100 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ενοειται τα logitech φιλε μου και σαν ποιοτητα πολυ καλα δυνατα και τελεια ποιωτητα ηχου logitech και παλι logitech μαλλον κανεις πλακα .. ειναι τα lochitec καλα ηχεια; ... εχει τρελαθει κ κοσμος ...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εννοώ αν τα έχει κανένας άλλος και αν είναι ευχαριστημένος. Τα έχω εγώ και είμαι. Αλλά τα πήρα και χωρίς αυταπάτες, έτσι? Ηχεία για pc παίρνεις, εννοείται ότι δεν θα είναι "καλά". Τα "καλά" ηχεία δεν αγοράζονται. Στα 150 ευρώ υπάρχουν πολύ καλύτερα σε edifier. Για τα λεφτά τους (τα μισά) τα ζ523 είναι καλή επιλογή αλλά μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο. Ηχεία μόνιτορ σε pc που θα παίζει μουσική (youtube, mp3), ταινίες και games δεν θα πρότεινα.
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τα έχω εγώ και είμαι. Αλλά τα πήρα και χωρίς αυταπάτες, έτσι? Ηχεία για pc παίρνεις, εννοείται ότι δεν θα είναι "καλά". Τα "καλά" ηχεία δεν αγοράζονται. Στα 150 ευρώ υπάρχουν πολύ καλύτερα σε edifier. Για τα λεφτά τους (τα μισά) τα ζ523 είναι καλή επιλογή αλλά μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο. Ηχεία μόνιτορ σε pc που θα παίζει μουσική (youtube, mp3), ταινίες και games δεν θα πρότεινα. Συμφωνώ. Γιατί ντε και σώνει monitors; Edifier S550/S550D. Τα monitors ενδιαφέρουν περισσότερο εξειδικευμένες χρήσεις από επαγγελματίες του ήχου, παρά μέσους χρήστες που θέλουν να ακούσουν όσο το δυνατόν καλύτερη μουσική από Pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα