3leven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια ειμαι αναμεσα σε 2 ηχεια αλλα δεν ξερω πιο απο τα δυο να παρω.. Ειμαι αναμεσα στα: Logitech Z623 και Sony SRS-DB500 Τα ηχεια ειναι κυριως για μουσικη... Ευχαριστω.
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Κανενα απο τα 2 Με 150Ε που θες να δωσεις πας ανετα σε πολα entry level monitor πχ1 πχ2 πχ3 πχ4 πχ5 Εγω θα προτιμουσα τα tannoy αν θες τη γνωμη μου
crossfiregr1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Αν θέλεις κάτι πιό user friendly (αν και αδόκιμος ο όρος) με πιό δυνατότητα ελέγχου έντασης, και μπάσα - πρίμα, μπορείς να δείς και τα Behringer MS40
3leven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστω Aν και καποιος αλλος εχει καποια αποψη επι του θεματος , ελευθερα..
Tony_Montana Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πήγαινε οπωσδήποτε κάπου να ακούσεις ηχεία monitor. ´ναι, είναι πιο καθαρά , έχουν καλύτερη ποιοτητα , ανωτερη πιστοτητα αλλα πρέπει να σαι σίγουρος οτι αυτο σου αρέσει. Sent from my iPhone using Insomnia
panos0100 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ενοειται τα logitech φιλε μου και σαν ποιοτητα πολυ καλα δυνατα και τελεια ποιωτητα ηχου logitech και παλι logitech
FaRMaKhs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ενοειται τα logitech φιλε μου και σαν ποιοτητα πολυ καλα δυνατα και τελεια ποιωτητα ηχου logitech και παλι logitech Σου τσονταρει 10Ερα η Logi για promotion?
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω και γώ;Τα Logitech z523 είναι καλά ηχεία ξέρετε; Επίσης το subwoofer τί διαστάσεις έχει;
Navu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω και γώ;Τα Logitech z523 είναι καλά ηχεία ξέρετε; Επίσης το subwoofer τί διαστάσεις έχει; Google is your friend... Tώρα, για το "καλά ηχεία", είναι σίγουρα καλύτερα από το καθόλου ηχεία. Εξαρτάται από το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας ως καλό. Π.χ. εγώ ούτε που θα γύριζα να τα κοιτάξω. Τι είδους απάντηση περιμένεις στην ερώτηση αυτή?
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Εννοώ αν τα έχει κανένας άλλος και αν είναι ευχαριστημένος.
Navu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κι αν δεν είναι, περιμένεις να στο πει? Ο καθένας είναι ή δεν είναι ευχαριστημένος για τους δικούς του λόγους. Το θεμα είναι εσύ τι ψάχνεις από τα ηχεία...
kostas_sif Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ξερω ξεφευγω απο το budget αλλα σε μουσικη δεν ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα entry level studios εχουν τετοια.. btw ακουσε πριν παρεις οτιδηποτε οτι και να λεμε εδω http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5624 "Η τιμή αφορά δύο τεμάχια" http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=7922 "Η τιμή αναφέρεται σε τεμάχιο και όχι σε ζεύγος"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα