mixalisss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα εχω ενα προβλημα ξεκιναω να γραψω ενα ισο (bulletstorm k marvel vs campcom) kαι στο 50 % σταματαει και λεε ερρορ εχω τη νεα εκδοση του προγραμματος και στις ρυθμισεις το το νουμερο που χρειαζεται καμια ιδεα;;
ptsiou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 με τι προγραμμα το γραφεις? εχεις δοκιμασει να το γραψεις με διαφορετικο?
mixalisss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 me to img burn verbatim χρησημοποιω οχι υπαρχει αλλο προγραμμα για παιχνιδια 360 ?
ptsiou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ναι, κανε ενα search στο google και θα βρεις.δεν εχω xbox για να σου πω καποιο δοκιμασμενο.
kajwbtfe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα το imgburn ειναι απο τα καλυτερα για το λογο που θες και απ την αλλη πριν 2 μερες εκαψα και εγω αυτα τα 2 iso με το imgburn χωρις κανενα προβλημα.Σε τι ταχυτητα τα καις και μηπως προηγουμενως ειχες κανενα προβλημα με το αντιγραφικο σου?Εγω χρησιμοποιω τν εκδοση 2,5,5,0.Μια χαρα με αυτην.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.