johnkets Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας, εχω μια canopus dvstorm editing card και θελω να την δουλεψω με το premiere το 6.5 σε xp. το προβλημα μου ειναι πως οταν επιλεξω out preview device το ''canopus dv'' μεσα απο τα project settings για να χω εικονα στην τηλεοραση μου, χανεται η εικονα του video μεσα απο το premiere. παιζει δηλ μονον η τηλεοραση. μηπως φταιει η καρτα γραφικων μου? μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση σε αυτην που θα μου λυσει το προβλημα? το plugin της καρτας το χω περασει. ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Επειδή έχω δουλέψει στο ίδιο ακριβώς setup, μου δείχνει και στο premiere και στην tv εικόνα κανονικά. Το έχω συνδεμένο στην tv μέσω rca. Γιατί επιλέγεις canopus dv σαν output preview;
johnkets Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 επιλεγω canopus dv γιατι μονον ετσι παιρνεις realtime preview σε τηλεοραση, ενω κανεις editing. ετσι το εχει κ ενας φιλος setαρισμενο και δουλευει μια χαρα. εξοδο απο την canopus παιρνω με s-video και μεσω ανταπτορα το βγαζω στην τηλεοραση σε scart, δουλευει η συνδεση. οταν δουλευω με Default editing preview ""microsoft dv'' εχω κανονικη εικονα στο Premiere, χωρις εικονα στην tv. φοβαμαι πως μαλλον η καρτα γραφικων μου δεν συνεργαζεται, η' το plugin δεν ειναι το καταλληλο για τα xp. τι λες?
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Έχεις το front panel της canopus ή παίρνεις έξοδο από το splitter που έχει από πίσω; Το microsoft dv δεν πρόκειται να σου ενεργοποιήσει της έξοδο της canopus έτσι κι αλλιώς. Για να βγάλει έξοδο η dvstorm πρέπει το βίντεο να είναι κωδικοποιημένο με τους canopus dv codecs. Επειδή το σύστημα είναι στο φωτογραφείο που δούλευα δεν θυμάμαι ακριβώς πως το είχα σετάρει, θα το ελέγξω με την πρώτη ευκαιρία. Πάντως από κάρτα γραφικών θυμάμαι ότι έχει μια geforce mx400. Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα επιλέξει overlay video αλλά δεν είμαι σίγουρος που και για ποιο λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.