Προς το περιεχόμενο

php Warning: mysql_error() expects parameter 1 to be resource

pb1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια το θεματακι διορθωθηκε σχεδον με κατι απο εσας και κατι που εκανα εγω τελικα το κανα να καταχωρει αλλα μενει στην μια καταχωρηση οταν παταω προσθηκη για να ανεβασω κατι αλλο βγαζει αυτο εδω: Error: Duplicate entry '' for key 'PRIMARY'

και ο κωδικας αυτην την στιγμη εχει ως εξης:

if($_POST['Add'])

{

$lawid = $_POST['lawid'];

$arthro = $_POST['articleno'];

$titlos = addslashes($_POST['title']);

$periexomeno = addslashes($_POST['content']);

$query = "INSERT INTO articles(articleno,title,content,lawid,articleid)

VALUES (".$arthro.", '".$titlos."', '".$periexomeno."', '".$lawid."','".$articleid."')";

//echo "<br>".$arthro.", ".$titlos.", ".$periexomeno.", ".$lawid."<br>";

//echo $query;

if (!mysql_query($query))

{

die('Error: ' . mysql_error());

}

else

{

echo "<center><span class=\"error\"><br><br>Δεν υπάρχει query<br><br></span></center>";

}

$_POST['Add']='';

}

Δημοσ.

Ποια στήλη έχεις θέσει σαν primary; Εντελώς μπακαλίστικα, βάλε στη βάση σου μια νέα στήλη με όνομα id και auto_increment και θέσε αυτήν σαν primary

ΥΓ: Επειδή το "αφεντικό" μου κάνει κάτι σε καθηγητής, μπορούμε να έχουμε και την εκφώνηση της άσκησης, s'il vous plaît;

Δημοσ.

Ποια στήλη έχεις θέσει σαν primary; Εντελώς μπακαλίστικα, βάλε στη βάση σου μια νέα στήλη με όνομα id και auto_increment και θέσε αυτήν σαν primary

ΥΓ: Επειδή το "αφεντικό" μου κάνει κάτι σε καθηγητής, μπορούμε να έχουμε και την εκφώνηση της άσκησης, s'il vous plaît;

φιλαρακο πρακτικη εξασκηση κανω ειμαι ολοφρεσκος στην php και τον κωδικα δεν τον εχω γραψει εγω απλα πρεπει να κανω διορθωσεις ωστε να δουλευει ρολοι το ολο θεμα !! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...