pb1991 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 λοιπον παιδια το θεματακι διορθωθηκε σχεδον με κατι απο εσας και κατι που εκανα εγω τελικα το κανα να καταχωρει αλλα μενει στην μια καταχωρηση οταν παταω προσθηκη για να ανεβασω κατι αλλο βγαζει αυτο εδω: Error: Duplicate entry '' for key 'PRIMARY' και ο κωδικας αυτην την στιγμη εχει ως εξης: if($_POST['Add']) { $lawid = $_POST['lawid']; $arthro = $_POST['articleno']; $titlos = addslashes($_POST['title']); $periexomeno = addslashes($_POST['content']); $query = "INSERT INTO articles(articleno,title,content,lawid,articleid) VALUES (".$arthro.", '".$titlos."', '".$periexomeno."', '".$lawid."','".$articleid."')"; //echo "<br>".$arthro.", ".$titlos.", ".$periexomeno.", ".$lawid."<br>"; //echo $query; if (!mysql_query($query)) { die('Error: ' . mysql_error()); } else { echo "<center><span class=\"error\"><br><br>Δεν υπάρχει query<br><br></span></center>"; } $_POST['Add']=''; }
dewn735 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ποια στήλη έχεις θέσει σαν primary; Εντελώς μπακαλίστικα, βάλε στη βάση σου μια νέα στήλη με όνομα id και auto_increment και θέσε αυτήν σαν primary ΥΓ: Επειδή το "αφεντικό" μου κάνει κάτι σε καθηγητής, μπορούμε να έχουμε και την εκφώνηση της άσκησης, s'il vous plaît;
pb1991 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ποια στήλη έχεις θέσει σαν primary; Εντελώς μπακαλίστικα, βάλε στη βάση σου μια νέα στήλη με όνομα id και auto_increment και θέσε αυτήν σαν primary ΥΓ: Επειδή το "αφεντικό" μου κάνει κάτι σε καθηγητής, μπορούμε να έχουμε και την εκφώνηση της άσκησης, s'il vous plaît; φιλαρακο πρακτικη εξασκηση κανω ειμαι ολοφρεσκος στην php και τον κωδικα δεν τον εχω γραψει εγω απλα πρεπει να κανω διορθωσεις ωστε να δουλευει ρολοι το ολο θεμα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.