Menelaos_Tryit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γειά σας πεδειά είμαι προτωετής φοιτητής πληροφορικής και επειδή θέλω να ασχοληθώ ιδιαίτερα με την Java θα ήθελα να μου προτίνετε κάποιο καλό βιβλίο για την εκμάθηση της (προτιμάω στα Ελληνικά αλλά αν η διαφορά ειναι μεγάλη τότε ας είναι και στα Αγγλικά). *PS*: να δίνετε έμφαση στα αρχεία διότι είναι must και για να γράψω καλά στο μάθημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο βιβλίο σας έχουν δώσει στη σχολή;
mtsouk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα κοίταγα στην O'Reilly - έχουν καλά βιβλία. http://oreilly.com/java/index.html καλημέρα,
Menelaos_Tryit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Στην σχολή θα μας δώσουν ένα βιβλίο του John Criss Panagiwtopoulos που δεν λέει πολλά... έχετε κάποιο συγκεκριμένο να προτίνετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα ψαξε τα βιβλια της Deitel - πολυ καλα.
Menelaos_Tryit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Έψαξα μερικά της Deitel αν και λίγο ακριβά...ξέρεις αν βγένουν σε Ελληνικά και απο που μπορώ να τα προμηθευτώ? Γενικότερα κανένα καλό μαγαζάκι για την αγορά συγκεκριμένων βιβλίων για προγραμματιστμό?(στην Αθήνα)
Menelaos_Tryit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν κάποιος έχει να μου προτίνει και κάποιο καλό pdf για να το κατεβάσω είναι και αυτό ευπρόσδεκτο..!
yincyun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 java προγραμματισμός των Deitel.αυτό μας έδωσαν στη σχολή και κατα τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλό για αρχάριους. Εμένα με βοήθησε πολύ να μπώ στο πνεύμα και να μάθω πολλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.