Προς το περιεχόμενο

παπουτσια geox

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδεσ. Ξερει κανεισ που εχει αντιπρωσοπεια geox? Ή τεσπα μαγαζι με πολυ ποικιλια. Για αντρικα μιλαμε,ετσι. Σε οσα μαγαζια εχω δει ειχαν πολυ λιγα μοντελα.

• Moderators
Δημοσ.

Που σε ενδιαφερει?

Αθηνα εχει στην Χαριλαου Τρικουπη, στο Νοtos και στο Αttica. Κεντρο αυτα.

Επισης θα βρεις και στο Golden Hall το καταστημα τους.

Δημοσ.

Εχω αγορασει 3 ζευγαρια και ηταν απτα πιο ομορφα παπουτσια. Επισης πρωτη φορα που μου ειπαν τοσα ατομα οτι τους αρεσαν τα παπουτσια μου.

Και τελος ειδα στο εξωτερικο που ειμουνα τωρα κατι πανεμορφα geox και θελω να δω αν υπαρχουν εδω.

Stormrain,ευχαριστω

Δημοσ.

Τα geox πανέμορφα παπούτσια όπως και τα timberland αλλά από αντοχές μηδέν. Για να μην αναφερθώ στην τιμή που στην Ελλάδα τα έχουν χτυπημένα. Έχετε κάποια μάρκα παπουτσιών που να αντέχουν; (πάντως για τρέξιμο έχω κάτι nbalance και μου φαίνονται καλά οπότε ίσως δοκιμάσω την τύχη μου άλλη μία φορά).

Δημοσ.

Τα geox πανέμορφα παπούτσια όπως και τα timberland αλλά από αντοχές μηδέν. Για να μην αναφερθώ στην τιμή που στην Ελλάδα τα έχουν χτυπημένα. Έχετε κάποια μάρκα παπουτσιών που να αντέχουν; (πάντως για τρέξιμο έχω κάτι nbalance και μου φαίνονται καλά οπότε ίσως δοκιμάσω την τύχη μου άλλη μία φορά).

Έχω ένα συγκεκριμένο ήμι-μποτακι Columbia που αγοράζω τα τελευταία χρονιά, έχω πάρει 3 μέχρι τώρα ιδία τα τελευταία 6 χρονιά αλλά λόγω τιμής (150) φέτος ακυρώθηκαν και πήγα στα ποιο οικονομικά Geox.

Σκυλιά τα Columbia δεν αναφέρομαι σε καθημερινή απλή χρήση απλώς.

Δημοσ.

Hogan είναι τα πιο υπέροχα παπούτσια που έχω πάρει ποτέ!

Και πανάκριβα επίσης :D

Έχω ένα ζευγάρι που μου το έδωσε ο θείος μου επειδή δε του έκαναν, αφόρετα, 350€ και τα φοράω μόνο για βραδινές εξόδους και σε αυτές, περιστασιακά.

Πάντως τα Geox από όσους ακούω, τα καλύτερα λένε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...