Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 250GB 191euro @amazon.co.uk

nrg_polini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry ξανα για την καταχρηση του θρεντ αλλα ποσο διαφορετικα-καλυτερα ειναι τα multiplatform στο xbox?

ps3 εχω και δεν εχω δει xbox αλλα απο το μεγεθος των rips οπου τα περισσοτερα ειναι στα 10+gb δεν θα επρεπε πχ τα textures και αρα η ποιοτητα να ειναι καλυτερη στο ps3 δεδομενου οτι το xbox παιζει μεχρι την χωρητικοτητα των double layer dvd?

μεγαλη ιστορια...

απλα ας πουμε οτι καποιες διάσημες μηχανες γραφικών τρεχουν καλύτερα στο "φιλικο" hardware του xbox απο το "περιεργο" hardware του ps3..

ασχετο, τελικα πως διασφαλίζουμε οτι πληρώνουμε σε λιρες στο amazon??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν κάνεις την αγορά πιθανόν να σε ρωτήσει αν θέλεις να πληρώσεις σε ευρώ, εκεί επιλέγεις όχι. Αν δε σε ρωτήσει και στο τελικο βήμα η τιμή είναι σε λίρες τότε θα πληρώσεις σε λίρες.

Δημοσ.

sorry ξανα για την καταχρηση του θρεντ αλλα ποσο διαφορετικα-καλυτερα ειναι τα multiplatform στο xbox?

ps3 εχω και δεν εχω δει xbox αλλα απο το μεγεθος των rips οπου τα περισσοτερα ειναι στα 10+gb δεν θα επρεπε πχ τα textures και αρα η ποιοτητα να ειναι καλυτερη στο ps3 δεδομενου οτι το xbox παιζει μεχρι την χωρητικοτητα των double layer dvd?

δεν νομιζω επειδης εχει το ps3 blu-ray να γεμιζουν και ολο τον χωρο, οπως ξερουμε ολη μας τοblu-ray (4.5Mbits/s) εχει μικροτερη ταχυτητα και μεγαλυτερη χωριτικοτητα απο το DVD double layer (10.5 Mbit/s),

φανταζεσαι να φορτωνει καποιο αρχειο 4 φορες μεγαλυτερο σε χωρητικοτητα λογο αναλυσης απο το xbox 360 ? θα ειναι πιο αργο πιστευω και θα πρεπει να διαβαζει συνεχεια το δισκακι γιατι δεν εχει πολυ "μνημη" για να το "θυμαται"

συγνωμη αν κανω καπου λαθος, αν κανω διορθωστε με

φιλικα παντα αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου

Δημοσ.

Το γραφικό κομμάτι στο ps3 είναι καλύτερο. Ποιο καινούργια γενιάς κονσόλα.

Το xbox έχει αρκετά, πολύ καλά παιχνίδια και το live του είναι κλάσεις καλύτερο απο το network του ps3 που πληρώνεις τα πάντα. Τα μόνα δωρεάν είναι τα trailer και τα demo όλα τα άλλα τα πληρώνεις με εξωφρενικές τιμές κιόλλας.

Μια ερωτηση....

Το xbox live δεν το πληρωνεις για να μπορεις να παιξεις online τα παιχνιδια του xbox? Κατι τετοιο εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει με το ps3 που απλα εχεις το game και παιζεις online, χωρις να πληρωνεις κατι extra, για αυτο.

Και κατα την αποψη μου, ετσι πρεπει να ειναι....Πληρωνεις το παιχνιδι 40-50-60 ευρω και παιζεις...οχι να εχεις να πληρωσεις και 40 ευρω το χρονο στο xbox live...

Δημοσ.

Δλδ η MS δε ηξερε οτι θα εσπαγε το xbox? Γιαυτο χρεωνει να βγαλει τα σπασμενα κ σου κανει κ 1 ban κ αντε για νεα κονσολα.

Αν δε κλειδωσει κ το PS3 8α χρεωνει, τωρα αν θα bannarei δε ξερω αν γινεται.

Δημοσ.

Δλδ η MS δε ηξερε οτι θα εσπαγε το xbox? Γιαυτο χρεωνει να βγαλει τα σπασμενα κ σου κανει κ 1 ban κ αντε για νεα κονσολα.

Αν δε κλειδωσει κ το PS3 8α χρεωνει, τωρα αν θα bannarei δε ξερω αν γινεται.

Ναι αλλα εκεινοι που δεν εχουν 'σπασμενες' τις κονσολες και μπαινουν xbox-live κλπ. δεν ειναι αδικο να δινουν και extra λεφτα για να βγαλουν αυτοι τα σπασμενα? Τοσα λεφτα για την κονσολα και τα παιχνιδια της εχουν δωσει....

Κατι ακουσα πως και η sony θα μπαναρει για ενα μηνα...βλεπουμε..

Δημοσ.

Μια ερωτηση....

Το xbox live δεν το πληρωνεις για να μπορεις να παιξεις online τα παιχνιδια του xbox? Κατι τετοιο εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει με το ps3 που απλα εχεις το game και παιζεις online, χωρις να πληρωνεις κατι extra, για αυτο.

Και κατα την αποψη μου, ετσι πρεπει να ειναι....Πληρωνεις το παιχνιδι 40-50-60 ευρω και παιζεις...οχι να εχεις να πληρωσεις και 40 ευρω το χρονο στο xbox live...

Αν δε κάνω λάθος γιατί έχω να ασχοληθώ με το xbox και ένα χρόνο. Για να παίξεις online μέχρι πριν ενα χρόνο δε πλήρωνες συνδρομή. Έπαιζες online με το game. Απλά αγόραζες credits για αγορές και αυτό ήταν.

Δεν είμαι κ 100% για αυτό που λέω. Το δοκίμασα λίγο λόγο οτι το xbox ήταν της αδερφής μου.

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος γιατί έχω να ασχοληθώ με το xbox και ένα χρόνο. Για να παίξεις online μέχρι πριν ενα χρόνο δε πλήρωνες συνδρομή. Έπαιζες online με το game. Απλά αγόραζες credits για αγορές και αυτό ήταν.

Δεν είμαι κ 100% για αυτό που λέω. Το δοκίμασα λίγο λόγο οτι το xbox ήταν της αδερφής μου.

Εχω την εντυπωση φιλε μου, πως πληρωνουν το xbox-live εδω και παρα πολυ καιρο, αν οχι απο την αρχη που βγηκε το xbox...

Δημοσ.

Απο day 1 πληρωνουμε (ή πληρωναμε αφου το εκοψα για τωρα)...

Eσενα genatos σου φαινοτανε λογικο να πληρωνεις και extra για να παιζεις τα παιχνιδια που εχεις ηδη πληρωσει, της κονσολας που εχεις ηδη πληρωσει?

Απλα τη γνωμη σου ρωταω...δεν υπονοω κατι....μιας και καποιος πιο πανω ειπε:

<<Το xbox έχει αρκετά, πολύ καλά παιχνίδια και το live του είναι κλάσεις καλύτερο απο το network του ps3 που πληρώνεις τα πάντα. Τα μόνα δωρεάν είναι τα trailer και τα demo όλα τα άλλα τα πληρώνεις με εξωφρενικές τιμές κιόλλας.>>

Να εισαι καλα!

Δημοσ.

Eσενα genatos σου φαινοτανε λογικο να πληρωνεις και extra για να παιζεις τα παιχνιδια που εχεις ηδη πληρωσει, της κονσολας που εχεις ηδη πληρωσει?

Απλα τη γνωμη σου ρωταω...δεν υπονοω κατι....μιας και καποιος πιο πανω ειπε:

<<Το xbox έχει αρκετά, πολύ καλά παιχνίδια και το live του είναι κλάσεις καλύτερο απο το network του ps3 που πληρώνεις τα πάντα. Τα μόνα δωρεάν είναι τα trailer και τα demo όλα τα άλλα τα πληρώνεις με εξωφρενικές τιμές κιόλλας.>>

Να εισαι καλα!

Αν και ειμαστε offtopic απλα να σε πληροφορισω οτι πληρωναμε για κατι που ουσιαστικα ηταν παρονομο αφου δεν υπηρχε επισημα live στην Ελλαδα και ειχαμε κανει λογαριασμους στην Αγγλια και στην Ιρλανδια. Μολις τον Νοεμβριου ηρθε και επισημα εδω.

Φυσικα και δεν ειναι λογικο απλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 διαφορετικα πραγματα. Το PSN ειναι free και οι υπηρεσιες που εχει για free ειναι πολυ καλες, το xbox live ειναι επι πληρωμη (δεν ειναι κανενα τρομερο ποσο 3ευρω/μηνα) και οι υπηρεσιες που προσφερει ειναι καλες απλα θα μπορουσε και καλυτερα.

Οπως και να χει νομιζω οτι και η sony προς τα εκει προβλεπει με το πακετο plus που εφτιαξε (το οποιο και ειναι απαραδεκτο για τα λεφτα που ζηταει αφου δεν εχει τιποτα ουσιαστικο) ομως ισως τωρα λογο κρισης και σχετικης χλιαρης υποδοχης το φρεναρει...

Δημοσ.

Stratigos πάρε μου το κεφάλι... χαχαχαχαχα

Έκανα λάθος απ ότι φαίνεται. Συγνώμη αλλά τα θυμάμαι αλλιώς.

Σχετικά με το sony network δε μου άρεσε προσωπικά. Δύσκολο μενού. Πληρώνεις τα πάντα. Game packs κλπ. Απο τα 3 παιχνίδια που δοκίμασα online μόνο το nfs undercover έπαιξε τα άλλα 2 βγάζαν σφάλμα σύνδεσης.

Ακόμα και skins για το god of war που βρήκα το ποιο φτηνό έκανα 0.25€ δηλαδή έλεος.

Και όχι το να πληρώνεις extra το παιχνίδι που έχεις αγοράσει είναι απαράδεκτο.

Και όντως έκανα λάθος όπως φαίνεται απο εδώ

http://www.xbox.com/en-US/live/joinlive?xr=shellnav

Δημοσ.

Stratigos πάρε μου το κεφάλι... χαχαχαχαχα

Έκανα λάθος απ ότι φαίνεται. Συγνώμη αλλά τα θυμάμαι αλλιώς.

Χαχαχαχα.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...