Προς το περιεχόμενο

adwords Διαφημίσεις και κόλημα!

xarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στο καλό θελει για να ανεβει η διαφημιση μου στο adword ?

Εκανα οτι ρυθμισεις χρειαζονται και οταν πηγαινω στο πανελ του λογαριασμου μου , μου εμφανιζει

"Αριθμοί αναφοράς σε εκκρεμότητα (1)" .

Οταν κανω κλικ στο λινκ αυτο μου εμφανιζει:

Εκτυπώστε αυτήν τη σελίδα

Εάν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε τη σελίδα, γράψτε τις πληροφορίες ώστε να μπορείτε να τις πάρετε μαζί σας στην τράπεζα.

Ξεκινήστε τη μεταφορά

Επισκεφθείτε την τράπεζά σας ή τον ιστότοπο της τράπεζάς σας στο διαδίκτυο και εκτελέστε μία μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό της Google.

Βεβαιωθείτε ότι συμπεριλάβατε τον αριθμό αναφοράς. Είναι ο μόνος τρόπος για να αντιστοιχίσουμε την πληρωμή στο λογαριασμό σας.

* Η διαδικασία μεταφοράς ποικίλλει ανάλογα με την τράπεζα. Ρωτήστε την τράπεζά σας για οδηγίες.

* Εάν το σύνολο του αριθμού αναφοράς δεν χωράει στο πεδίο "σημειώσεις" ή "αριθμός αναφοράς" της φόρμας μεταφοράς, καταχωρίστε το στο πεδίο "όνομα" αντί για το όνομά σας.

* Μην αποστέλλετε την πληρωμή μέσω ΑΤΜ. Ενδέχεται να μην τη λάβουμε.

Αναμονή για επιβεβαίωση μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Χρειάζονται 5-10 ημέρες για να λάβουμε και να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας. Αφού αυτό ολοκληρωθεί, θα σας στείλουμε επιβεβαίωση μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα ενημερωθεί το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Τότε οι διαφημίσεις σας θα ξεκινήσουν να προβάλλονται, εάν δεν έχουν ξεκινήσει ήδη.

πρεπει να κανω κατι ακομα ?

Δημοσ.

βασικά και εγώ κάτι αντίστοιχο ήθελα να ρωτήσω.

πάντως το adwords το αγοράζεις και όταν εγκριθεί σου στέλνουν τον κώδικα και τον βάζεις στα ειδικά σημεία του blog σου.

εγώ θέλω να ρωτήσω τις ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για το adwords και αν εχει διαφορά με το adsense...............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...