Merdock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 τι πράγμα? εγώ πήγα στην google για θέματα αξιπιστίας μετά τα μαντάτα του hotmail Please μην έρθεις στο Yahoo γιατί εκεί έχω το 90% των email μου
JohnXarxas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ όποιος δεν το κατάλαβε (εμένα μου πήρε κανένα λεπτό) μόλις με είπε μητσοτάκη... το yahoo από θέμα αξιπιστίας πως είναι?
teopless Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πότε πρόλαβε και εξαγόρασε η Microsoft το GMail; Sent from my iPod touch using Insomnia
Haros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Στο αντίστοιχο περιστατικό της hotmail μόνο πλακάτ δεν φτιάξατε για να δηλώσετε πόσο "απαράδεκτη" είναι η Microsoft. Τώρα με τη gmail όλα χαλαρά;
JohnXarxas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 όντως, και η αλήθεια είναι πως θα ήταν πιο λογικό να συμβεί το ανάποδο (επειδή υπάρχουν πολλοί που στρέφονται εναντίον της google γενικώς)
kostastnt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πως μπορούμε να κάνουμε export όλα τα email που έχουμε μέσα στο gmail? Έχω περίπου 14000-15000 email και περίπου 1000 από αυτά είναι χρήσιμα.. Οπότε θα ήταν καλή ιδέα να τα πάρω ενα backup σε περίπτωση που κάνουν καμιά στραβή..
alexis333 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Και που να δειτε με τη HOL τη γινεται ... Πολλοι δε μπορουν να λαβουν email καν ... Τουλαχιστον δε τα χανουν .. Απλα αργουν να τα λαβουν ...
sam sam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ειναι σιγουρα θεμα gmail ; ( ενδεχομενο να ειναι κανενας ιος δεν παιζει; )
Lothar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Για backup: Link Use it at your own risk.. Εγω παντως το εβαλα σημερα κι κατεβαζω τα emails να ειναι σιγουρος.
gpanagiotou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Με ανησύχησε αυτό το περιστατικό! Έχω σχεδόν 28GB σε e-mails! Άντε τώρα να τα κατεβάσεις locally...
nek4d Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πότε πρόλαβε και εξαγόρασε η Microsoft το GMail; ασχετο, λαθος καταλαβες. Στο αντίστοιχο περιστατικό της hotmail μόνο πλακάτ δεν φτιάξατε για να δηλώσετε πόσο "απαράδεκτη" είναι η Microsoft. Τώρα με τη gmail όλα χαλαρά; Μονάχα που στο hotmail εχει γίνει πολλές φορες κ το χειρότερο ήταν τοτε που διαρεύσαν και κωδικοί πρόσβασης! Πως μπορούμε να κάνουμε export όλα τα email που έχουμε μέσα στο gmail? Έχω περίπου 14000-15000 email και περίπου 1000 από αυτά είναι χρήσιμα.. Οπότε θα ήταν καλή ιδέα να τα πάρω ενα backup σε περίπτωση που κάνουν καμιά στραβή.. εχει ειπωθεί πιο πισω 2 φορες & παρακατω απαντησαν & υπαρχουν πολλες λύσεις στο web Με ανησύχησε αυτό το περιστατικό! Έχω σχεδόν 28GB σε e-mails! Άντε τώρα να τα κατεβάσεις locally... μπαρδόν? μηπως κανεις λάθος? το gmail δινει περιπου 7,5 gb... αν τυχόν σε άφησε να φτασεις στα 28, καλυτερα παρε backup γιατι καποια στιγμη σίγουρα θα στα σβησει.
erevos_csd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Με ανησύχησε αυτό το περιστατικό! Έχω σχεδόν 28GB σε e-mails! Άντε τώρα να τα κατεβάσεις locally... 28GB; Τι κάνεις; Βackup του συστήματός σου στο Gmail;
teopless Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 <br /><br /><br /> ασχετο, λαθος καταλαβες.<br /> <br /><br /><br />Απλά προσπάθεια (παγωμένου) χιούμορ. Sent from my iPod touch using Insomnia
Gallahad23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πως γινετε μια τοσο μεγαλη εταιρια οπως η google να παθει κατι τετοιο? Δεν σας μυριζει κατι???
keysmith Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τελικά ουτε το σύννεφο (που τοσο θελουν να μας πίσουν) ειναι άτρωτο.. Οχι τίποτα άλλο, αλλα η διαφήμιση του chrome OS και του "συννεφου" (cloud= ορος της M$) επιμένουν και τονίζουν το "άτρωτο" και "αιώνιο" της διατήρησης της πληροφορίας σε τέτοια δίκτυα. Ακομα θα ισχύει για πολλα χρόνια το: You are as good as your last (local) backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα