malachaskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Χτες ο υπολογιστής μου έγινε ξαφνικά πολύ αργός... του έκανα μια επανεκκίνηση και δεν ξανάνοιξε ποτέ. Ξεκινάει κανονικά και φτάνει σε ένα σημείο και μου έχει δύο επιλογές 1. κανονική εκκίνηση 2. αποκατάσταση.... αν πατήσω την 1. κάνει restart και ξάνα τα ίδια. αν πατήσω αποκατάσταση ξεκινάει αλλά δεν καταφέρνει να κάνει αποκατάσταση. Δοκίμασα να αντιγράψω κάποια αρχεία που έχω μέσα τρέχοντας το CD (live) Ubuntu. αλλά μπορούσα να δώ μόνο το ένα παρτιτιον (τον έχω κάνει 3 partition) αυτό που έχω την εγκατάσταση των windows, τα άλλα δυό τα έβλεπα αλλα δεν μπορούσα να μπώ να δω τι έχουν μέσα. Μετά απο αυτό σκέφτηκα να κάνω format σε αυτό το partition και με την νέα εγκατάσταση να μπορε΄σω να δω τα αλλά δύο αλλά τρέχοντας το CD windows δεν βλέπει καθόλου τον σκληρό. Επιπλέον ούτε με τα Ubuntu τον βλέπει... Θα ήθελα βοήθεια παιδιά....
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Όταν είχα παρόμοια περίπτωση με σκληρό που δεν άνοιγε καν το pc ...τον σύνδεσα σε ένα παλιότερο που έχω δίπλα σαν κατεβαστήρι..άνοιξα κανονικά το σύστημα και απλά πέρασα τα αρχεία που ήθελα απο το τον δίσκο το πεθαμένο μέσα στο κατεβαστήρι μου.
malachaskos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά τι είχε? ο σκληρός δίσκος ήταν? εμένα δεν τον βλέπει κάν.
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Το συστημά σου τώρα δεν το βλέπει..αν το βάλεις σε άλλο pc ως 2ο σκληρό στην ιεραρχία δεν το βλέπει?. Γιατί απο ότι κατάλαβα εσύ τα αρχεία σου δεν θέλεις να σώσεις?.
malachaskos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Τελικά είχε χτυπήσει σκληρό δίσκο.... τον άλλαξα και όλα καλα (είχα backup)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.