Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αυτο το sword of omens παίζει να το έχουν κάνει πιο άσχημο και απο τους χαρακτήρες πάντως σε σχεδιασμό. qft...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ωραίο, αν και λίγο kiddy το 4ο. Ελπίζω μόνο να μην σώζουν όλους τους πολιτισμούς της 3ης Γης σε κάθε επεισόδιο. Πάλι άφησαν το καλύτερο για το τέλος. Panthro & (kick-ass) Thundertank.
FarCry Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 παλι επιβεβαιωθηκα ο μπιπ για τον panthro να ακουτε τον παλιο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ε, δεν ήταν και καμιά πρόβλεψη του τυχερού λαχείου. Κι εγώ είπα ότι θα εμφανιστεί με το Thundertank, αλλά ήταν λογικό.
nikos21aek Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Πολύ καλό.Εμένα πάντως εκτός από λίγα σχεδιαστικά (Σνάρφ,Λάιονο αν και μπορεί αν μεγαλώσει να γίνει πιο μπουρί,γάντι,σπαθί) τα υπόλοιπα όλα πιο καλά μου φαίνονται. Αυτό όμως είναι έλεος ρε.
vasioula1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εμένα δε μ αρέσει ούτε ο Πάνθρο σχεδιαστικά. Ήταν και ο αγαπημένος μου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Good stuff: Πάνθρο που τρώει ότι "mob" βρει. Sword of Omens kicking ass once again. Πού στο καλό θυμήθηκαν τον Driller ?! Flashback Mumm-Ra's evil laugh. One happy "family" now. Bad stuff: Futuristic πυραμίδα του Mumm-Ra. :/ Αρχαία πνεύματα του Linux... Συνεχίζουμε το concept "στην αρχή του επεισοδίου ο Lion-o δεν αρέσει σε κάποιον / μετά κάνει κάτι καλό και όλα μια χαρά". Οκ, επειδή μπήκε μπροστά, νίκησε τον Driller, ξαφνικά ο Panthro είναι cool μαζί του. Βέβαια ίσως show of strength/power είναι το θέμα, αλλά και πάλι... Flashback. (ναι, both good and bad ) No Thunder-tank action.
akisk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ενδέχεται ο Liono να μεγαλώσει (εμφανισιακά) ή θα μείνει έτσι εφταμηνίτικος μέχρι το τέλος;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ενδέχεται ο Liono να μεγαλώσει (εμφανισιακά) ή θα μείνει έτσι εφταμηνίτικος μέχρι το τέλος; Μάλλον έτσι θα μείνει. Εκτός αν σκεφτούν σε καμιά 2η (why not) season να έχουν περάσει χρόνια.
Nikosgiann Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) EDIT:βρεθηκαν κ θα τους μελετησω. Ξερει κανεις αν υπαρχουν οι υποττιτλοι για το ε01-02(διπλο επισοδειο) Εστω μια ομαδα της superlegue που λεγεται FQM.^^ βρισκω μονο αγγλικους,ρωταω καθαρα για εγκυκλοπαιδικη γνωση Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2011 από Nikosgiann
dbzakias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ξερει κανεις αν υπαρχουν οι υποττιτλοι για το ε01-02(διπλο επισοδειο) Εστω μια ομαδα της superlegue που λεγεται FQM.^^ βρισκω μονο αγγλικους,ρωταω καθαρα για εγκυκλοπαιδικη γνωση ναι υπαρχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα