KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ξερει κανεις εαν παιζει να μεταφερθει στην ελληνικη τηλεοραση? απο περιεργεια αμε.και θα το δειχνει η ερτ1 μετα τις 0.00 τα βραδυ,επειδη ειναι καρτουν για ενηλικους.
undi13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για οποιον το εχει δει η ιστορια ειναι ιδια με τα παλια ή ξεκιναει διαφορετικη ιστορια αν ναι περιπου τι?
FarCry Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για οποιον το εχει δει η ιστορια ειναι ιδια με τα παλια ή ξεκιναει διαφορετικη ιστορια αν ναι περιπου τι? νεα ιστορια. καμια σχεση με παλια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ωραίο και το 3ο επεισόδιο. Μου αρέσει πολύ η μουσική. Κι ελπίζω να κάνουν ολόκληρο intro αφού βρουν τον Panthro.
grigas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εμένα πάλι μου φάνηκε ανούσιο filler το τρίτο επισόδειο... ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί ο πάνθρο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ενώ τα παλιά δεν ήταν ποτέ filler. Ε, σύντομα;
TheELF Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Τι filler ρε παιδιά; Δηλαδή σε αυτό το επεισόδιο έπρεπε ήδη να είχε νικήσει τον mumia-ra; Άλλωστε εξηγεί πως και γιατί «βάζει μυαλό» ο σπιτόγατ-ο και αντί να ψάξει για εκδίκηση κάνει αυτό που του είπε ο αρχή-priest.
gherudos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μόλις είδα τον πιλότο, μπορώ να πώ ότι το περίμενα χειρότερο, εξεπλάγην! Μακάρι η σειρά να είχε περάσει στους Ιάπωνες, εκεί θα βλέπαμε τεράστια διαφορά. Καλά ξεκινήσαμε, μ αρέσει η νέα Τσιτάρα, ο Πάνθρο και ο Λάιον-Ο είναι ελεεινοί (σε εμφάνιση εννοώ) α και ο Σνιάρφ, σαν πόκεμον τον έκαναν και δεν μιλάει κιόλας. Γενικά μου άφησε καλές εντυπώσεις και θα ήθελα να δώ και τα υπόλοιπα επεισόδια. Ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν στο http://www.tvsubtitles.net/ γράφει κατά λάθος ότι είναι για το επεισόδιο 2-3 ενώ είναι για το επεισόδιο 1-2.
Cue Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Θέλω να μ'αρέσει αλλά μέχρι στιγμής δεν. Καταρχήν με το που είδα τα σκίτσα, έπαθα ένα σοκ. Πολύ καρτουνίστικα και απλοϊκά. Περίμενα κάτι πιο mature σε σκίτσο. Ακόμα και των 80s είναι πολύ καλύτερα. Διάλογοι, σκηνοθεσία δε μπορώ να πω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η μουσική που είναι? Ακόμα με πορώνει το score του original. Γενικά meh.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Περίμενα κάτι πιο mature σε σκίτσο. Γενικα το original ειχε πολυ mature σκιτσο, αλλα πολυ παιδικο storyline. Το καινουριο φαινεται να ξεφευγει απο τα χρονια της αθωοτητας. Θα δειξει. Παντως εμενα το καινουριο στυλ μου αρεσε. Αφου αλλαξαν τοσα πραγματα στην ιστορια, καλυτερα που εχει ενα ανανεωμενο feeling, αλλιως θα μας "χτυπαγε" περισσοτερο στο ματι. Το μονο που του λειπει ειναι η μουσικη. Υπηρχαν 2-3 στιγμες που ειπα "τωρα θα μπει" αλλα δεν... Μονο εκει ξενερωσα. PS Τρελαινομαι για τον νεο Tigra. Γουσταρω που ειναι cool και το ξερει και το δειχνει.
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί ο πάνθρο? λογικα στο επομενο επεισοδειο. στα 1-2 μπηκαν οι 3, στο 3 μπηκαν τα παιδια αρα στο 4 απομενει ο πανθρο
TheELF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μπααααα τα παιδιά τα έδειξε από το πρώτο επεισόδιο,των panthor λογικά των κρατάει ο μούμιας από τα συμφραζόμενα οπότε θα ζοριστούν να των ελευθερώσουν.
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μπααααα τα παιδιά τα έδειξε από το πρώτο επεισόδιο,των panthor λογικά των κρατάει ο μούμιας από τα συμφραζόμενα οπότε θα ζοριστούν να των ελευθερώσουν. ναι δεν ειπα οτι δεν τα εδειξε. και τον πανθρο εδειξε ασχετως αν ηταν ο μαμρα μεταμφιεσμενος. λεω για το ποτε εγινε ο καθενας μερος της ομαδας. τα παιδια εγιναν στο 3 επεισοδειο. οι 3 πρωτοι εγιναν στα επεισοδεια 1-2. αρα λογικα στο 4 θα μπει ο πανθρο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ναι δεν ειπα οτι δεν τα εδειξε. και τον πανθρο εδειξε ασχετως αν ηταν ο μαμρα μεταμφιεσμενος. λεω για το ποτε εγινε ο καθενας μερος της ομαδας. τα παιδια εγιναν στο 3 επεισοδειο. οι 3 πρωτοι εγιναν στα επεισοδεια 1-2. αρα λογικα στο 4 θα μπει ο πανθρο Και το Thundertank; Fixed νομίζω.
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πάντως μεχρι στιγμής παλεύεται και βλέπεται ευχάριστα, φυσικά οποιαδήποτε σύγκριση με τα παλιά ειναι ιεροσυλία. Αυτο το sword of omens παίζει να το έχουν κάνει πιο άσχημο και απο τους χαρακτήρες πάντως σε σχεδιασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα