Προς το περιεχόμενο

ThunderCats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

childhood_heroes_poster_by_tomthefanboy-d38eukw.jpg

δεν λεει κατι αυτο.σχεδον τιποτα δεν γινεται σε αυτον τον κοσμο για την ψυχη της μανα μας.

απο την αλλη αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει μερακι και αγαπη ακομα και σε μια καθαρα εμπορικη δημιουργια.

Μπορει οι Thundercats,GIJOE,Transformers ktl να ηταν ενα ειδος μαρκετινγκ για την βιομηχανια παιχνιδιων,μπορει τα κινουμενα σχεδια τους

να ειναι πλεον απλοικα και ξεπερασμενα αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι οι δημιουργοι καταφερενα κατι σημαντικο:

να δημιουργησουν χαρακτηρες με ψυχη ,χαρακτηρες με παγκοσμια και διαχρονικη απηχηση.

• Moderators
Δημοσ.

δεν λεει κατι αυτο.σχεδον τιποτα δεν γινεται σε αυτον τον κοσμο για την ψυχη της μανα μας.

απο την αλλη αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει μερακι και αγαπη ακομα και σε μια καθαρα εμπορικη δημιουργια.

Μπορει οι Thundercats,GIJOE,Transformers ktl να ηταν ενα ειδος μαρκετινγκ για την βιομηχανια παιχνιδιων,μπορει τα κινουμενα σχεδια τους

να ειναι πλεον απλοικα και ξεπερασμενα αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι οι δημιουργοι καταφερενα κατι σημαντικο:

να δημιουργησουν χαρακτηρες με ψυχη ,χαρακτηρες με παγκοσμια και διαχρονικη απηχηση.

Δεν αντιλέγω, αν και οι χαρακτήρες ήταν διαφορετικοί σε κάθε format (cartoon, comics).

Αλλά όπως βλέπουμε και στα videogames τελευταία, τα λεφτά μετράνε περισσότερο απ'όλα πια.

Εγώ πάντως περιμένω να δω την νέα έκδσοη.

Edit: Ο λαός επίσης απαιτεί

:P thundercats101-03.jpg :P

Δημοσ.

Το πιστεύεις οτι μόλις ειδα ξανα την εισαγωγη στο γραφείο χωρις ηχεία και έπεζε στο μυαλό μου ο ήχος απο το 1ο δευτερόλεπτο έως το τέλος... απιστευτο (και κοντεύω και γω τα 30 )

Heavy Metal εισαγωγη σε καρτουν ηταν παντως respec'

Δεδομενης της βιαιοτητας των κομικς (οχι τιποτα σπεσιαλ, απλα ειχε σφαγες κτλ οπως σε πολλα κομικς) ηταν λογικο που τοτε το Μεγκα το εβαλε 11 το βραδυ σαν "καρτουν για μεγαλους"

Βεβαια το παιδικο ηταν πιο Kids-friendly

Δημοσ.

Δεν θα πω αν μου αρέσει ή όχι, πριν ακούσω την φωνή του Lion-O. Νομίζω όλο το παιχνίδι παίζεται εκεί. Επειδή πέρα από την μουσική και τα σχετικά, αυτό που με ανατρίχιαζε ήταν η πόρωση του

thunder THUNDER THUNDERCATSSSSSSSS HOOOOOOOOOOOOOOOOO

Δημοσ.

Δεν θα πω αν μου αρέσει ή όχι, πριν ακούσω την φωνή του Lion-O. Νομίζω όλο το παιχνίδι παίζεται εκεί. Επειδή πέρα από την μουσική και τα σχετικά, αυτό που με ανατρίχιαζε ήταν η πόρωση του

thunder THUNDER THUNDERCATSSSSSSSS HOOOOOOOOOOOOOOOOO

μην ακουσεις κανενα thunder με πολυ ψιλη φωνη και μετα θα σου πω εγω......

Δημοσ.

η οριτζιναλ φωνη του Λαινο ηταν τελεια,διοτι εβγαζε ακριβως αυτο που ηταν ο χαρακτηρας: ενα παιδι στο σωμα ενος αντρα.

Πιστευω αν το σεναριο της σειρας το κανουν οι αμερικανοι και οχι οι ιαπωνες,και σεβαστουν την ολη μυθολογια και προσπαθησουν να κανουν

μια σοβαρη δουλεια αλα Last Airbender,δεν βλεπω τον λογο να μην ειναι η σειρα πολυ καλη και να αρεσει στην νεα γενια.

Τα καταλληλα υλικα για μια πετυχημενη συνταγη υπαρχουν,αρκει να μην τα θαλασωσσει το creative group πισω απο το ρημεικ καρτουν.

Δημοσ.

μην ακουσεις κανενα thunder με πολυ ψιλη φωνη και μετα θα σου πω εγω......

αυτό ακριβώς φοβάμαι

• Moderators
Δημοσ.
but will be voicing Claudus Lion-O's and Tygra's Father.

Ώπα, αυτό δεν το είχα δει.

Καλή φάση να έχουμε τον παλιό voice actor, να μας έρθει στο μυαλό και πώς θα ήταν ο Lion-O μεγαλωμένος, αλλά Lion-O & Tygra = BROTHERS? :eek:

Δημοσ.

Eλα, ενταξει, το υπεραναλυσαμε.

Ας παραδεχτουμε ολοι οτι στην ταινια θελουμε 3 πραγματα

1. Να ακούσουμε τη μουσική

2. Να δουμε τη σκηνή με το Sword of Omens

3. Να δουμε τα επισόδεια με τις δοκιμασιες του Lion-O

Προσωπικα βέβαια περιμένω και το πόσο ...αρα θα ειναι η Cheetara

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...