Προς το περιεχόμενο

ThunderCats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλά είχα διαβάσει ότι τελείωσε η πρώτη σεζόν τον Νοέμβρη και το είχα ξεχάσει τελείως και επειδή τα είχα σβήσει δεν θυμόμουν ποιό ήταν το τελευταίο που είχα δεί. Μάλλον το 13 ήταν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ανακάλυψα πριν κανένα μήνα...

έχω δει τα πρώτα 7 επεισόδια...από την αρχή το έχω πάρει με πολύ στραβό μάτι..!

Περισσότερο γιατί η ιστορία είναι διαφορετική και γιατί οι χαρακτήρες δεν είναι σχεδιασμένοι όπως θαθελα..!

Παρόλαυτα επειδή ήμουν τρελός φαν της σειράς όταν ήμουν μικρός...θα καθίσω να την δω όλη σιγά σιγά..

ελπίζω να γίνει πιο ενδιαφέρων στα παρακάτω επεισόδια.!

Δημοσ.

γινεται πιο ωραια οσο παει..εχει φυσικα και επεισοδια fillers,αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη..

οι χαρακτηρες ειναι ετσι επειδη ειναι μικρος ο λάιονο..σκεψου οτι δεν υπαρχει ακομα το άντρο

Δημοσ.

Ειδα την πρωτη σεζον..ουτε ζεστη ουτε κρυο..

Αν και μάρεσαν μικρος δεν μου γεμισαν το ματι..

Δεν ξερω εαν βγηκε η 2η... :mrgreen:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα δει ως το 13ο-14ο επεισοδιο και νομιζα οτι εκει τελειωνε η σεζον. Τελικα ανακαλυψα οτι υπηρχαν αλλα 12 επεισοδια, προσφατα, κι εκατσα και τα ειδα. Καλη φαση ειναι, δε με τρελαινει αλλα ενα 7/10 θα του το εδινα. Δε μπορω να συγκρινω με το παλιο καθοτι υπαρχει μεσα μου ως ψηγμα ακαθοριστων εικονων και σκηνων, ημουν πολυ μικρος για να θυμαμαι σεναριο και γενικα να εχω νορμαλ αναμνηση απο τη σειρα. Οποτε δε ξερω τις σεναριακες διαφορες αναμεσα σε νεο και παλιο, εχω ωστοσο την αισθηση πως ειναι αρκετες. Το σχεδιο μου αρεσει, στην αρχη με ξενερωσε εκεινο του Λάιονο, αλλα στην τελικη του ταιριαζει απολυτα αν αναλογιστει κανεις τον χαρακτηρα του: ενα αφελες μικρο φλωρακι ειναι :-P Γενικα ειμαι με τον Μάμ-ρα εγω, μου κανει κατι σαν την καρτουνίστικη εκδοχη του Μαρκήσιου ντε Σαντ.

Αυτο που θα ηθελα απο τη σειρα για να με πορρωσει θα ηταν να ειναι λιγοτερο παιδικη. Δηλαδη ακομα πιο σκοτεινη, πιο βιαια, ο μαμ-ρα να ειναι περισσοτερο τρομακτικος και σιχαμερος, ο λάιονο να τρωει περισσοτερο τα μουτρα του απο την αγνοια, την αφελεια, την απερισκεψια του... αλλα ξερω πως αυτα δεν ειναι εφικτα δεδομενου οτι προοριζεται και για μικρες ηλικιες... :mellow:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

On August 30, 2012, Warner Brothers Art Director Dan Norton commented via Facebook that currently, nobody is working on Thundercats, crew members have left for other projects, and that it would "take years to get a new Thundercats rolling" signaling that the series has in fact, been terminated.

http://en.wikipedia.org/wiki/ThunderCats_%282011_TV_series%29#Reception

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...