Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 8ο επεισόδιο. To συγκεκριμένο ήταν filler-like. Pros: Sword of Omens, raw power. Έχει αρχίσει να μου αρέσει που κάνουν βρυχηθμούς οι TC. Interesting design ο duelist. Drifter indeed. Cons: Οι νόμοι της φυσικής δεν ισχύουν. "Α ναι, αυτό που μου είπε", ξαφνικά *Lion-O has learnt uncanny dodge and disarm!* Too much Snarf.
imitheos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Cons: Too much Snarf. Και καθόλου cheetara
giogr4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά γνωρίζετε γιατί το επόμενο επεισόδιο έχει καθυστερήσει;
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρα καταφερναν να πουλησουν τη δεκαετια του 80. Ειδικα αν βαλεις και τους κακους στο παιχνιδι και οχηματα, και διαφορετικες εκδοσεις για μερικες φιγουρες, υπαρχει μπολικο πραγμα. είχα καμια 6ριά φιγούρες μεγάλες και το σπαθί σε λαμπάδα (λολ)
giogr4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τα επόμενα επεισόδια όπως ανακοινώθηκαν από το Cartoon Network: ThunderCats Fri Oct 28 - 8:30pm - 109 - Berbils Fri Nov 4 - 8:30pm - 110 - Sight Beyond Sight
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 χαχαχααα δεν πανε καλα εκει στην αμερικη. ελεος ειναι. θα περιμενουμε ενα μηνα+ για να βγει απλα το επομενο επεισοδιο;
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 τα animated επεισοδια απαιτουν πολυ χρονο για να γινουν.δεν ειναι καθολου περιεργο που χρειαζεται ενας μηνας για να βγει το επομενο επεισοδιο. απλως απο οτι φαινεται,ξεκινησε δοκιμαστικα η σειρα με ενα πακετο ετοιμων επεισοδιων,ειδαν οτι ειχε επιτυχια οποτε παραγγειλανε καινουργια επεισοδια,τα οποια ομως θα βγαινουν αναγκαστικα ανα μηνα. αν τωρα για του χρονου το καναλι παραγγειλει εξαρχης ολοκληρη σεζον,τα επεισοδια θα βγαινουν πιο συχνα αφου οι producers θα κατσουν ολο το καλοκαιρι για να τα φτιαξουν. ετσι γινεται συνηθως.
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 τα animated επεισοδια απαιτουν πολυ χρονο για να γινουν.δεν ειναι καθολου περιεργο που χρειαζεται ενας μηνας για να βγει το επομενο επεισοδιο. απλως απο οτι φαινεται,ξεκινησε δοκιμαστικα η σειρα με ενα πακετο ετοιμων επεισοδιων,ειδαν οτι ειχε επιτυχια οποτε παραγγειλανε καινουργια επεισοδια,τα οποια ομως θα βγαινουν αναγκαστικα ανα μηνα. αν τωρα για του χρονου το καναλι παραγγειλει εξαρχης ολοκληρη σεζον,τα επεισοδια θα βγαινουν πιο συχνα αφου οι producers θα κατσουν ολο το καλοκαιρι για να τα φτιαξουν. ετσι γινεται συνηθως. δηλαδη θελουν τοσο πολυ χρονο για να γινει 1 animated επεισοδιο 20 λεπτων;
tolis_01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδιά, προχθές δεν έβγαινε το 9ο επεισόδιο; Γιατί δεν υπάρχει πουθενά; :/ edit: Ανέβηκε σήμερα, δεν ξέρω γιατί άργησε τόσο. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2011 από tolis_01
Pantelthekiller Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αύριο βγαίνει το 12ο! Για να δούμε τι θα δούμε γιατί πολύ απέξω απέξω μας πάει... Αν και μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την καινούρια προσπάθεια που κάνουνε
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά τι παίχτηκε; Πήρε το μάτι μου σήμερα το 23o επεισόδιο. Νόμιζα ότι είχε σταματήσει για φέτος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Είχε σταματήσει κάποια στιγμή που τέλειωσε η πρώτη σαιζόν και τώρα είναι στην 2η. Αν και η 2η είναι ίσως όχι τόσο "δυνατή" όσο η πρώτη νομίζω. Τουλάχιστον έχουμε Pumyra!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα