Προς το περιεχόμενο

ThunderCats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι υποτιτλοι ειναι ελεηνοι. οποιος ηχος και να ακουγετε, απο κατω βγαινουν τα δευτερολεπτα και ολο το στησιμο των υποτιτλων

αρχιζει και γινεται κουραστικο που τα επεισοδια ειναι τοσο μικρα. του bob σφουγγαρακη ειναι πιο μεγαλα

τι να πω; που τελειως τυχαια βρηκαν την εισοδο για τον ναο; αυτο με το νερο το παρατηρησα και εγω, μεγαλη βλακεια

σε αλλο ενα εργο μετα το kung fu panda το "ιερο" σπανιο βιβλιο ειναι κενο. ελεος. λιγη πρωτοτυπια ρε παιδια

οσο παει και μειωνουν τα thunder. οταν πολεμησε ο λαιονο με τον μαμ-ρα ειπε μονο 1 thunder, θα συνεχισω το θαψιμο μαλλον και στο

επομενο επεισοδιο μεχρι τοτε καλο σας βραδυ (λολ)

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7o επεισόδιο down. :)

Pros:

- Πως ξεκίνησαν όλα σε αυτή τη σειρά.

- Rain of Shout outs :P : Jackals, Vultures, Monkeys (για shout out στους παλιούς mutants), TigerSharks, Mon*star!

- "I'm worried it's a bit short." - That's what she said! :P

- Power Armored Mumm-Ra (ε, συνήθως τα tech + Mumm-Ra μου την έδιναν, αλλά αφού είναι τίγκα Space το επεισόδιο... :P

- Sword of Omens kicking Mumm-Ra's butt. Για ακόμη άλλη μια φορά. ;)

- Όλο φιλιά ο Leo(Lion-O), μόνο που δεν έκαναν σεξ. :P

Cons:

- "Οκ, βρέθηκα σε ένα τυχαίο μέρος και πατάω στα σωστά κουμπιά, ξέροντας από πληκτρολόγια που δεν έχω ξαναδει ποτέ μου."

- 1 Power Armor ok, 2 όμως...

- "Now that's the Mumm-Ra I know and love." argh! Σφάξε τον και τέλειωνε!(time paradox, αλλά who cares :P)

- Stones-emon! Gotta collect them all! Ή μήπως Dragonball? :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά βρε Tolis...

Δεν διάβασες τα spoilers μου; :)

Να ξαναγράψω

Μιας και δεν είδαμε άλλους mutants όπως στην παλιά σειρά εκτός από ερπετά, σε αυτό το επεισόδιο είχαμε

Πιθήκους (Monkian), Τσακάλια (Jackalman), Όρνεα (Vultureman).

Tον τύπο που κολυμπάει και είναι σαν μισός καρχαρίας; Shout out του Mako από τους Tigersharks (η 3η σειρά από αυτούς παλιά, αλλά είχε μικρότερη ποιότητα από Thundercats / Silverhawks).

Οπότε ναι, το να δουν μόνο τον Mon*Star σε site ονόματι "geek generation" και όχι αυτόν που μοιάζει του Mako... Μάλλον δεν θυμούνται πολλά. ;)

Δημοσ.

Καλά βρε Tolis...

Δεν διάβασες τα spoilers μου; :)

Δίκιο έχεις! Ήμουν στη μέση του επεισοδίου όταν ποσταρα και δεν άνοιξα καθόλου spoilers :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι θα είχε μόνο τα 7 επεισόδια (μάλλον επειδή αυτά είχαν ανακοινώσει μέχρι τότε) και αναρωτιόμουν αν θα τέλειωνε σήμερα. Βέβαια αυτό θα την έκανε πολύ μικρή σειρά, αλλά καλή φάση ότι συνεχίζεται κανονικά. :)

Δημοσ.

μμμ αν εχει επιτυχια το νεο Thundercats,λετε να δουμε remakes και σε αλλα 80ς καρτουν; ενταξει remakes σε He-Man,Transformers,GIJOE ειχαμε ηδη,αλλα δεν θα με χαλαγε ενα μοντερνο remake και στα παρακατω:

http://www.youtube.com/watch?v=M0BzBFWt8V8

http://www.youtube.com/watch?v=pwwhZHERlG4

http://www.youtube.com/watch?v=mzAQu23t19A

Δημοσ.

εξαρταται.πως τα παει απο ratings τo Thundercats?

Αν ειναι αρκετα υψηλη η τηλεθεαση,οχι μονο μπορει να οδηγησει σε Silverhawks remake αλλα και σε live action adaptation,οπως εγινε και με το Αvatar.

Δημοσ.

στα παιδικα πλεον δεν εχει σημασια η τηλεθεαση, αλλα το ποσσα παιχνιδια και κτλ πουλανε...εκει ειναι τα φραγκα...

Δημοσ.

Είναι κι αυτό βασικά.

http://tfwiki.net/wiki/To_sell_toys

Μερικά παραδείγματα διαφόρων αλλαγών, κλπ. για τα παιχνίδια.

Αν και οι Thundercats δεν πρέπει να είναι τόσο πολύ toy-driven, γιατί δεν έχουν τόσο μεγάλο cast.

Μια χαρα καταφερναν να πουλησουν τη δεκαετια του 80. Ειδικα αν βαλεις και τους κακους στο παιχνιδι και οχηματα, και διαφορετικες εκδοσεις για μερικες φιγουρες, υπαρχει μπολικο πραγμα.

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα καταφερναν να πουλησουν τη δεκαετια του 80. Ειδικα αν βαλεις και τους κακους στο παιχνιδι και οχηματα, και διαφορετικες εκδοσεις για μερικες φιγουρες, υπαρχει μπολικο πραγμα.

E οκ, όχι τόσο όσο τα Transformers ή οι GI Joe όμως. :P

Btw, είχα ξεχάσει στο επεισόδιο

το σπαθί του Plun-darr. Το οποίο ήταν το όνομα της βάσης των mutants στην παλιά σειρά (Castle Plun-darr) και το όνομα του πλανήτη τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...