gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 μιας και βγηκανε υποτιτλοι ειδα τα πρωτα 2 επεισοδεια καλα οταν ο λιονο ειπε thunder thunder thunder thundercats OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ειλικρινα ανατριχιασα edit: 3o thunder added
dbzakias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 μιας και βγηκανε υποτιτλοι ειδα τα πρωτα 2 επεισοδεια καλα οταν ο λιονο ειπε thunder thunder thundercats OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ειλικρινα ανατριχιασα 3 thunder παρακαλω! και εχουν βγει υποτιτλοι και για τα 5 επεισόδια
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 3 thunder παρακαλω! και εχουν βγει υποτιτλοι και για τα 5 επεισόδια συγνωμη, το διορθωσα. ναι τους εχω βρει και ειναι ολα οκ θυμηθηκα που τα εβλεπα οταν ημουν μικρος. δεν με νοιαζει που τους εχουν παραποιησει λιγο γιατι ειναι κατι απο την παιδικη μου ηλικια και δεν μπορω να το κατακρινω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 3 thunder παρακαλω! και εχουν βγει υποτιτλοι και για τα 5 επεισόδια Περιέργως στο 5ο είπε 2 thunder και μετά thundercats ho.
dbzakias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Περιέργως στο 5ο είπε 2 thunder και μετά thundercats ho. ναι καθως ετρεχε! δικιο εχεις!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ναι καθως ετρεχε! δικιο εχεις! Το είχα παρατηρήσει ακριβώς επειδή αρκετοί το λένε 2 φορές, ενώ είναι 3. Τώρα που το έκανε και ο Lion-O τί να πω;
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ποσα επεισοδεια θα βγουν συνολο και ποτε αν ξερουμε;
akisk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ξέρω για τα δύο επόμενα. 1x06 26/Aug/2011 Journey to the Tower of Omens 1x07 02/Sep/2011 Legacy
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ξερετε ποσα επεισοδεια ειναι τα παλια; αμα τα βλεπατε edit: μου εδωσε ο θειος το πρωτο επεισοδιο που ειχε δειξει το σταρ τοτε θυμομουν την εισαγωγω πεθανα στο γελιο που το ξαναειδα και ενθουσιαστηκα αλλα η εικονα ειναι.... χαλια. προτειμω το καινουργιο σε αυτο τον τομεα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 130 επεισόδια ήταν το παλιό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πάει και το 6ο. Pros: Jaga's sacrifice. Μου έφερε λίγο στο παλιό επεισόδιο Tower of Traps. Τουλάχιστον μια Thundercat θυμήθηκε ότι το Thundercats Ho! (κανονικά έπρεπε να κάνει το long version), λειτουργεί σαν power-up. Φαίνεται ότι το pew pew πάει με την bloodline του Tygra. Cheetara in general. Mumm-Ra The Ever-Living! Cons: Mumm-Ra Tank? Ολογράμματα στην πυραμίδα... Μου θύμησε DBZ με τα blasts από το στόμα. Εκτός του ότι είναι thief class τα thunderkittens αυτή τη φορά, δεν έχουν τα παλιά κόλπα τους. Ήταν σίγουρο αυτό με το βιβλίο. Wait, what?: Αφού είχε "τάπα", γιατί δεν έφυγε το νερό μαζί με τον Πάνθρο; Μια χαρά τεχνολογία είχαν παλιότερα και οι Thundercats, πόσες γενεές πέρασαν για να την ξεχάσουν; Thundercats συμμαχία με τον Mumm-Ra...; Καλύτερη ατάκα by far: "No... we were just... trying to get my sword to work." Ποιο σπαθί όμως;
Alithinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εμένα δεν μ' αρέσει που τα μάτια του Lion - O τα έχουν κάνει και άλλοτε φαίνονται μπλε ή πράσινα. Όλοι ξέρουμε πως ο Lion-O είχε κόκκινα μάτια!
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το 6ο το εχω αλλα περιμενω αυτους τους υποτιτλους, θελω να το βλεπω χαλαρα
kurokokoro Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Και μένα με χάλασα το Mum-ra tank. Ποιό αστεία στιγμή "No... we were just... trying to get my sword to work." Γιατί μόνο η Cheeta-ra εγινέ hyped και πήγε να βοηθήσει τον Lion-o? Επίσης...αν ο Jaga ήξερε που είναι το book of omens γιατί δεν το έλεγε στον πατέρα του Lion-o ώστε να το βρεί? Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ κάτι...
akisk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οι παγίδες του επεισοδίου θύμισαν Indiana Jones
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα