john2gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Καμία εμπειρία από κάποιον που το έχει πάρει/παίξει ρε παιδιά? Σκέφτομαι να το αγοράσω (να ενισχύσουμε λίγο και την ομάδα που μας προσέφερε τόσο γέλιο και action αυτά τα χρόνια με τα serious sam), αξίζει τον κόπο? Και με το παραπάνω αξίζει την αγορά του. Serious Sam 3: BFE PC Review
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Καμία εμπειρία από κάποιον που το έχει πάρει/παίξει ρε παιδιά? Σκέφτομαι να το αγοράσω (να ενισχύσουμε λίγο και την ομάδα που μας προσέφερε τόσο γέλιο και action αυτά τα χρόνια με τα serious sam), αξίζει τον κόπο? Αν το θες για coop, survival (μόνο 2 maps!!!) άντε και κανα team beast hunt είναι επικό. Τα deathmatch κλπ. είναι παλιακά και κάπως generic (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό). Να διευκρυνήσω οτί τα freeze τα τρώω μόνο όταν κάνω host το game. Σε dedicated όλα είναι μια χαρά. Από slowdowns είδα μόνο σε ένα σημείο που spwnαράν πάρα πολλά kreed και αρχίσαν το spamming με τα ranged attack τους. Στο τέλευταίο level που μιλάμε για άπειρα mobs δεν παρατήρησα μεγάλη πτώση σε fps. Τι απέγινε το edit? Είναι Kleer όχι Kreed RTFM xD
john2gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Default Colors Custom Colors ασδασδασδασδασ
aekoupoli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 σε ultra ολα FHD μου παιζει 45 frames κ πανω να μην το επιχειρησω να το βαλω custom e?παντως για γραφικα εχει τα πιο πολλα optionς που εχω δει
outlaw star Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 @john2gr έχεις γίνει μεγάλη φίρμα ρε γνωστός tracker έχει ξανά το review σου στη περιγραφή... άντε και πρωθυπουργός!( ρίχνω κατάρες σήμερα )
godlike Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό. Περίμενα με τα ίδια όπλα και τους ίδιους εχθρούς να είναι μια από τα ίδια αλλά ευτυχώς γελάστηκα. Έχει έναν πιο "ενήλικο" χαρακτήρα σε αντίθεση με το 2 και πιο τρομακτικούς εχθρούς. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω δει τις ορδές των εκατοντάδων εχθρών που είχε το FE και το SE αν και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμη. Τεχνικά είναι πολύ προσεγμένο αν και ο WOW factor είναι αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με αυτόν του FE. Όποιος το δει σε προσφορά στο STEAM ας το τσιμπήσει... δεν θα κλάψει τα λεφτά του
john2gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το παιχνιδάκι είναι πολύ καλό. Περίμενα με τα ίδια όπλα και τους ίδιους εχθρούς να είναι μια από τα ίδια αλλά ευτυχώς γελάστηκα. Έχει έναν πιο "ενήλικο" χαρακτήρα σε αντίθεση με το 2 και πιο τρομακτικούς εχθρούς. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω δει τις ορδές των εκατοντάδων εχθρών που είχε το FE και το SE αν και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμη. Τεχνικά είναι πολύ προσεγμένο αν και ο WOW factor είναι αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με αυτόν του FE. Όποιος το δει σε προσφορά στο STEAM ας το τσιμπήσει... δεν θα κλάψει τα λεφτά του Παίξε με τα colors για καλύτερα γραφικά. Πραγματικά κάνουν τεράστια διαφορά μερικές αλλαγές του contrast, του gamma και του saturation. Και όταν πας στην τελευταία πίστα θα δεις να γίνεται της πόπης. Η όλη φάση της τελευταίας πίστας μου φάνηκε καλύτερη ακόμα κι από το κάστρο του The Second Encounter. @john2gr έχεις γίνει μεγάλη φίρμα ρε γνωστός tracker έχει ξανά το review σου στη περιγραφή... άντε και πρωθυπουργός!( ρίχνω κατάρες σήμερα ) Ακόμα να πέσει PM με link του tracker;
outlaw star Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ακόμα να πέσει PM με link του tracker; έρχεταιιι
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 to ξεκινησα σημερα και το παιχνιδι κολλαει συνεχεια. παιζει για λιγο και μετα βγαζει μηνυμα οτι παρουσιαστηκε προβλημα και πρεεπι να κλεισει. τι φταιει? κατα τα αλλα εχει απιστευτα γραφικα με ολα φουλ απο τα καλυτερα που εχω δει μετα το Βattlefied 3!
aekoupoli Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλα ολα full αποκλειεται να σου παιζει αν τα εχεις ολα ultra δεν σημαινει οτι ειναι το full του πρεπει να κανεις custom ρυθμισεις κ να τα βαλεις ολα τερμα αλλα μην το δοκιμασεις καν εγω εχω 15 frames me ολα τερμα κ το εχω αφησει ολα ultra οπως μου το ειχε, αν το εχεις απο τον θειο το πρωτο σπαστηρι που ειχε βγει ειχε προβλημα κ σε πεταγε καθε 5 λεπτα βαλε το νεο
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχουν δύναμη τα 40nm για maxed out.. Άντε να βγει το GTX680 μπας και παίξουμε όπως πρέπει..
john2gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Αν εξαιρέσουμε τα vRam θέματα που είχα, όταν δοκίμασα να πάρω κάτι εικόνες (1080p με SSAA και όλα full, μαζί και τις σκιές και όλα τα φρου-φρου) είχα 15-40fps στην GTX295. Κοινώς δεν το θεωρώ και ΤΟΣΟ βαρύ όσο λέγεται . Μερικές από τις τότε εικόνες:
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 καλα ολα full αποκλειεται να σου παιζει αν τα εχεις ολα ultra δεν σημαινει οτι ειναι το full του πρεπει να κανεις custom ρυθμισεις κ να τα βαλεις ολα τερμα αλλα μην το δοκιμασεις καν εγω εχω 15 frames me ολα τερμα κ το εχω αφησει ολα ultra οπως μου το ειχε, αν το εχεις απο τον θειο το πρωτο σπαστηρι που ειχε βγει ειχε προβλημα κ σε πεταγε καθε 5 λεπτα βαλε το νεο ωχ δικιο εχεις! ναι με ολα ultra παιζει κανονικα με ολα φουλ που το δοκιμασα με custom ρυθμισεις... :shock: σερνοταν σαν σκουληκι. Πρεπει να ειναι το πιο απαιτητικο παιχνιδι μεχρι τωρα. αλλα με τετοια γραφικα που εχει πως να μην εχει τρελες απαιτησεις. Αλλο ειναι το προβλημα οπως ειπα παιζει για λιγα λεπτα κανονικα και μετα με πεταει εξω και βγαζει μηγυμα Fattal Error can not set display mode. ειναι το νεο crysiς.. τρελα γραφικα και απαιτησεις..... Αν εξαιρέσουμε τα vRam θέματα που είχα, όταν δοκίμασα να πάρω κάτι εικόνες (1080p με SSAA και όλα full, μαζί και τις σκιές και όλα τα φρου-φρου) είχα 15-40fps στην GTX295. Κοινώς δεν το θεωρώ και ΤΟΣΟ βαρύ όσο λέγεται . Μερικές από τις τότε εικόνες: η GTX 295 δεν ειανι τιοπτα σε συγκριση με την 560 ti η οποια ειναι και overckloced οποτε εχει περιπου τις ιδιες επειδοσεις με 1 gtx 570. Και ομως σερνεται οταν το εβαλα ολα φουλ απο τις custom ρυθμισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα