john2gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Serious Sam 3: BFE – Release Date Announced + Chaotic Trailer
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ας το έχουμε embedded κι εδώ: 18 Οκτωβρίου η κυκλοφορία, και σύντομα θα έχουμε και δυνατότητα preorder.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Στο Steam έχουν ανοίξει τα pre-orders: -10% στα 25,19€ και -20% στα 22,39€ αν έχετε ένα από τα υπόλοιπα Serious Sam παιχνίδια που υπάρχουν στο Steam. Και Serious Sam 3 BFE: Serious Digital Edition -10% στα 31,49€ -20% στα 27,99€ αν έχετε ένα από τα υπόλοιπα Serious Sam παιχνίδια που υπάρχουν στο Steam. Serious Digital Edition extras: Classic versions Serious Sam: First and Second Encounter (giftable if you already own them on Steam) Exclusive Making-Of Serious Sam 3: BFE Video Exclusive Gold Fork Parker and Gold Serious Sam Multiplayer Character Timed Exclusive Brett Sanderson Headless Kamikaze Multiplayer Character Timed Exclusive DLC: Sniper Scope for AS-24 "Devastator" Weapon Complete Collection of High-Res Serious Sam 3: BFE Trailers and Game Videos Official Sound Track Composed by Damjan Mravunac and Undercode Digital Artbook, High-Res Posters and Box Art http://store.steampowered.com/app/41070/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Pros: Better με σωστό framerate. Cons: Bulletstorm leash? Really...? (οκ, δεν δουλεύει ακριβώς το ίδιο, αλλά energy leash. Βάλτε αλυσίδα or something.)
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εγω μυριζομαι μεγαλη βλακεια σαν του duke nukem forever
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εγω μυριζομαι μεγαλη βλακεια σαν του duke nukem forever Μεγάλη βλασφημία !Για τον παππού duke άστον εκεί να ξεσκονίζει τον καφενέ που φτιάξανε..Αλλά ο sam είναι serious ! Και φαίνεται.. Και μάλιστα μου άρεσε αυτό που άκουσα στο παρακάτω vid : Ότι θα το κάνουν για κονσόλες, ΜΕΤΑ από την έκδοση pc ! Όχι σαν μερικούς μερικούς,μην πω όλους! Οπότε hell yeah, consoles eat shit n die! http://www.youtube.com/watch?v=MO9btHpQZOk
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ποιο Duke ρε? Πάλι συγκρίνετε το βασιλιά με μια μπούρδα....... Serious Sam For The Win !
godlike Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μεγάλη βλασφημία !Για τον παππού duke άστον εκεί να ξεσκονίζει τον καφενέ που φτιάξανε..Αλλά ο sam είναι serious ! Και φαίνεται.. Και μάλιστα μου άρεσε αυτό που άκουσα στο παρακάτω vid : Ότι θα το κάνουν για κονσόλες, ΜΕΤΑ από την έκδοση pc ! Όχι σαν μερικούς μερικούς,μην πω όλους! Οπότε hell yeah, consoles eat shit n die! http://www.youtube.com/watch?v=MO9btHpQZOk Μετά από την ψιλο-αποτυχία του 2 που το πετσοκόψαν για το κοινό των κονσολών καλά κάνουν και δίνουν το βάρος στο PC.
john2gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μετά από την ψιλο-αποτυχία του 2 που το πετσοκόψαν για το κοινό των κονσολών καλά κάνουν και δίνουν το βάρος στο PC. Για την ακρίβεια... 2K Games is to blame for Serious Sam 2′s cartoon-ish style
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δεν ξερω παντως ιδιο στυλ με τον duke μου φαινεται. και οι 2 μπρουταλιαριδες που σκοτωνουν τερατα μονο με το μικρο τους δαχτυλακι ουτε ο τσακ νορρις να ηταν
panther_512 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μήν μπερδεύεις την ομοιότητα που έχουν οι πρωταγωνιστές στη βαρβατήλα τους, με το πραγματικό gameplay του παιχνιδιού.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Σαν αίσθηση το τελευταίο trailer θυμίζει παλιό καλό Serious Sam (FE, SE).
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 δεν ξερω παντως ιδιο στυλ με τον duke μου φαινεται. και οι 2 μπρουταλιαριδες που σκοτωνουν τερατα μονο με το μικρο τους δαχτυλακι ουτε ο τσακ νορρις να ηταν Μην τα μπερδεύεις τα πράγματα bro . Άλλο gameplay!
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Νέο χιουμοριστικό promo (με αρκετές μπηχτές): You can stand there all you want mr. Elliot but your health isn't gonna automatically regenerate. Stop being such a f*cking p*ssy.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Νέο χιουμοριστικό promo (με αρκετές μπηχτές): You can stand there all you want mr. Elliot but your health isn't gonna automatically regenerate. Stop being such a f*cking p*ssy. Ναι ρε φίλε,ναι!! Και έτσι πρέπει! +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα