kostacurtas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hX5JPI3Xmzo
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στις 12/8/2011 στις 5:59 ΜΜ, phanispal είπε Αναρωτιέμαι ποιο μάτι θα παρατηρεί λεπτομέρειες σε ένα τόσο fast paced game. Μια χαρά παρατηρείς λεπτομέρειες ακόμα και σε τέτοιο παιχνίδι. Από την άλλη λες δεν με ενδιαφέρει και τόσο το visual quality σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμένα προσωπικά σαν Graphics Whore που είμαι με ενδιαφέρει ακόμα και στο Serious Sam.
doommaster Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στις 13/8/2011 στις 2:32 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Μια χαρά παρατηρείς λεπτομέρειες ακόμα και σε τέτοιο παιχνίδι. Από την άλλη λες δεν με ενδιαφέρει και τόσο το visual quality σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμένα προσωπικά σαν Graphics Whore που είμαι με ενδιαφέρει ακόμα και στο Serious Sam. yep. εξάλλου τα πρώτα serious sam εκτός από την φοβερή τους δράση, έγιναν επιτυχία και για τα πολύ ωραία και "ελαφριά" γραφικά τους. οπότε περιμένουμε ανάλογη συνέχεια απο την croteam
John-lamia Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 να ενα serious παιχνιδι!!!!! ξερουμε ποτε θα βρει και τι υπολογιστη θελει για να παιξει με αξιοπρέπεια ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στις 13/8/2011 στις 3:21 ΜΜ, doommaster είπε yep. εξάλλου τα πρώτα serious sam εκτός από την φοβερή τους δράση, έγιναν επιτυχία και για τα πολύ ωραία και "ελαφριά" γραφικά τους. οπότε περιμένουμε ανάλογη συνέχεια απο την croteam Ε, όχι και ελαφριά..... Μια χαρά απαιτητικά ήταν τα Sam όταν έβγαιναν. Benchmark(Serious sam:TSE) ήταν θυμάμαι παλιά..
doommaster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Στις 13/8/2011 στις 8:46 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Ε, όχι και ελαφριά..... Μια χαρά απαιτητικά ήταν τα Sam όταν έβγαιναν. Benchmark(Serious sam:TSE) ήταν θυμάμαι παλιά.. μην τρελαθούμε.... με 100 mobs στην οθόνη ταυτόχρονα με ωραία γραφικά ήταν και παραήταν ελαφριά.......
Obsidian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Επιτελους, το παιχνιδι που περιμενω για να καλυψει το κενο που μου αφησε το Duke Nukem Forever..
panther_512 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Nαί τα Serious Sams 1 και TSE δεν ήταν εξαιρετικά βαριά, αλλά όλα τα reviews sites για hardware χρησιμοποιούσαν το TSE ώς benchmark. Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι ότι αν δεν κάνω λάθος το Serious Sam 1 ήταν το πρώτο FPS που έριχνε στην οθόνη εκατοντάδες κακούς χωρίς να επιβαρύνει ανάλογα το σύστημα. Βασικά δεν είμαι καν σίγουρος ότιυπάρχουν στο PC ανάλογα παιχνίδια με τόσους πολλούς κακούς ταυτόχρονα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Επίσης τα αρχικά Serious Sam είχαν και ένα σωρό παραμέτρους στις ρυθμίσεις για τα γραφικά για να "παίξει" κανείς.
privateer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=n7uce87CYzo
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 http://www.getgamesgo.com/product/serious-sam-3-bfe Αναφορά σε κείμενο REQUIREMENTSMinimum System Requirements CPU Dual-core from Intel or AMD at 2.0 GHz Graphics NVIDIA GeForce 7800/7900/8600 series OS Windows XP 32-bit (with service pack 2 or 3) Memory 1GB / 4GB free hard drive space Sound Card directX9.0c Compatible Sound Card Recommended System Requirements CPU Quad-core from Intel or AMD at 2.0 GHz Graphics NVIDIA GeForce 480/580 GTX OS Windows 7 64-bit Memory 4GB / 4GB free hard drive space Sound Card DirectX9.0c Compatible Sound Card
JohnVani18 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Καλά.. Κάτι τέτοια req είδαμε και σε άλλα και τα παίζαμε άνετα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τα Serious Sam πάντα είχαν υψηλά Requirements, αλλά η μηχανή είναι τόσο scalable που δεν υπάρχει πρόβλημα. Ας πούμε όταν είχε βγει το Serious Sam 2 ήθελε μια 6800GT για max settings, αλλά και πάλι σε μερικά σημεία είχε πτώσεις. Μετά από λίγο καιρό που βγήκε η 8800GTX, το έπαιζε νεράκι σε αντίθεση με το Crysis που ακόμα και τώρα δεν λες ότι παίζει νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα