Προς το περιεχόμενο

Serious Sam 3: BFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επικα theme και θειος sam πανε παντα μαζι.Αν δεν εχεις παιξει τα παλια καντο ΤΩΡΑ και θα με θυμηθεις.

Ισχύει!!στο νετ καφέ που δούλευα αν δεν είχα κόσμο,τα έπαιζα :D

http://www.youtube.com/watch?v=dBDp0dVO_Gg&hd=1

btw

http://www.worldofcd...re&currency=EUR

η πιο φτηνή τιμή του 12.5€ για steam

SERIOUS SAM

http://www.dlcompare.com/games/cd-key-download-serious-sam-3-bfe-205

• Like 1
Δημοσ.

εχω παλι ενα προβλημα.καταφερα και δεν βγαινει ο αθανατος σκορπιος με το καταλληλο αρχειο.αλλα σε ενα σημειο παλι εκει που προχωρας και παιζει κανονικα το παιχνιδι,αρχιζει και κολλαει και κοιτα προς τον ουρανο.αρχιζει κανει συνεχεια κυκλους κοιτοντας τον ουρανο χωρις να μπορεις να κανεις κατι αλλο.αν ξερει κανεις πως αντιμετωπιζεται το προβλημα,ας μου πει.ευχαριστω

Δημοσ.

Εσύ δεν είπες ότι θα το αγόραζες το παιχνίδι?

Εν πάση περιπτώση, το σκηνικό όπου ο χαρακτήρας σου κολλαει και κοιτάς τον ουρανό, είναι το 2ο μέτρο της εταιρίας κατά της πειρατείας, μετά τον αθάνατο σκορπιό.

Καλό παιχνίδι.....

Δημοσ.

Εσύ δεν είπες ότι θα το αγόραζες το παιχνίδι?

Εν πάση περιπτώση, το σκηνικό όπου ο χαρακτήρας σου κολλαει και κοιτάς τον ουρανό, είναι το 2ο μέτρο της εταιρίας κατά της πειρατείας, μετά τον αθάνατο σκορπιό.

Καλό παιχνίδι.....

Νομίζω ότι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να λέμε ένα ξερό "Αγόρασέ το" παρά να εξηγούμε ότι είναι το protection. Έτσι, για να πεταχτεί μετά ο άλλος και να πει "Μα αγορασμένο το έχω" :D

Δημοσ.

ρε τους ατιμους.καλο στισιμο εχουν κανει.το κακο ειναι οτι δεν κυκλοφωρει στα μαγαζια.πλαισιο media markt δεν το βρηκα πουθενα.αλλιως θα το ειχα παρει και θα ημουν αρχοντας χωρις αθανατα σκορπακια και να κοιταζω τον ουρανο με τα αστρα.αν ξερει κανεις κανενα μαγαζι θεσσαλονικη που να το εχει να μου πει.

Δημοσ.

Τελικα κανεις δεν μπορει να τα βαλει με τον θειο sam,ουτε καν οι πειρατες... :P

Τα έβαλαν εδώ και πολύ καιρό, και τα κατάφεραν μια χαρά. ;)
Δημοσ.

Τα έβαλαν εδώ και πολύ καιρό, και τα κατάφεραν μια χαρά. ;)

ε ναι, παντως το παιχνιδι αξιζει να το παρει καποιος γνήσιο. ειναι καταπληκτικό !!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ακόμα απορώ με τον εαυτό μου, πως κάθισα και τερμάτισα αυτή την αηδία..

Το μόνο θετικό στο παιχνίδι, είναι τα γραφικά του..(Που και πάλι χωρίς τα Patches είχε θέμα με τις σκιές)

Όλα τα άλλα, χάλι μαύρο.Άθλια levels(Δεν μου άρεσε καθόλου η Αίγυπτος, μια άμμο βλέπεις συνέχεια και σκοτώνεις αμέτρητους εχθρούς)

Αυτό που θολώνει η εικόνα όταν σε πυροβολάνε επίσης μου την έσπαγε, δηλαδή όταν γίνεται χαμός από εχθρούς, βλέπεις ένα θολό πράγμα και βαράς.

Με λίγα λόγια, κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα, προχωράς και σκοτώνεις αμέτρητους εχθρούς και πραγματικά από ένα σημείο και μετά καταντάει πολύ κουραστικό.

Ιστορία ανύπαρκτη, μόνο αν παίζεις Co-Op ίσως να έχει πλάκα, μόνος πάντως θέλει προσπάθεια να το τερματίσεις.

Κρίμα γιατί το Serious Sam II μου άρεσε πολύ και κρίμα που δεν το συνέχισε η εταιρία από εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω τα αλλα serious sam ας πουμε ειχανε τρελη ιστορια και υποθεση,ενω εκανες κατι διαφορετικο απο το να προχωρας και να σκοτωνεις εχθρους;Το μονο που εν μερη συμφωνω,ειναι οτι τα προηγουμενα ειχανε καλυτερες πιστες,με εξαιρεση το δυο που δεν μου αρεσε καθολου.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειχε αθλιες πιστες.

Προσωπικα το ευχαριστηθηκα παρα πολυ.Το επαιξα αμεσως μετα απο το cod bo 2,που με κουρασε αφανταστα με τους τεραστιους και βαρετους διαλογους του.Μετα απλα μπηκα στο serious sam και ευχαριστηθηκα ξυλο.Ουτε δηθεν υποθεσεις,ουτε διαλογοι,ουτε τιποτα.Απλα ξυλο.

Αγορασα και το expansion με 2,5 ευρω και καμια φορα παιζουμε με τα φιλαρακια(3 πληκτρολογια-3 ποντικια) coop και μιλαμε για πολυ γελιο και διασκεδαση.

Ερωτηση:Κανενα αλλο παιχνιδι εχει αυτην την (γαματη)δυνατοτητα να μπορεις να βαλεις ταυτοχρονια 4 πληκτρολογια και ποντικια στο ιδιο pc;Γιατι μιλαμε οτι μετραει για fps game.Πριν το παρουμε χαμπαρι οτι γινεται,πηγαμε να παιξουμε(οι φιλοι μου δηλαδη) με xbox360 controllers,αλλα φυσικα δεν γινοταν.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...