Προς το περιεχόμενο

Serious Sam 3: BFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο παιχνίδι με πάρα πολύ καλά γραφικά...αρκετά βαρύ όμως, η 6950 ώρες-ώρες ζορίζεται σε utra ρυθμίσεις..σύμφωνα με το gpu-z το παιχνίδι έφτασε να τρώει μέχρι 1908 vram!!! και έπιασα και κάτι ωραία 100αρια temps...(103 για την ακρίβεια...)..ευτυχώς πάντως έχει πολλές παραμετροποιήσεις για τα γραφικά...

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με Crossfire τις 6950 τρέχει νεράκι με όλα ULTRA + AA (1360Χ768 γκούχ, γκούχ), αλλά εμένα ήθελε SSD για να μήν κάνει σπασιματάκια.

Ίσως να παίζει ρόλο ότι οι κάρτες είναι 1GB VRAM.

Οι θερμοκρασίες σου όμως είναι υψηλές.

Βάλε το MSI afterburner και παίξε με τα settings του ανεμιστήρα, να κρατά τη κάρτα μέχρι τους 80-85 βαθμούς.

Δημοσ.

Με Crossfire τις 6950 τρέχει νεράκι με όλα ULTRA + AA (1360Χ768 γκούχ, γκούχ), αλλά εμένα ήθελε SSD για να μήν κάνει σπασιματάκια.

Ίσως να παίζει ρόλο ότι οι κάρτες είναι 1GB VRAM.

Οι θερμοκρασίες σου όμως είναι υψηλές.

Βάλε το MSI afterburner και παίξε με τα settings του ανεμιστήρα, να κρατά τη κάρτα μέχρι τους 80-85 βαθμούς.

μωρέ έχω custom profile από το trixx, απλά θα ρίξω τάσεις και ρολόγια σε στοκ...σε 1920x1080 όλα φουλ τρώει κάπου-κάπου κάτι frame drops γύρω στα 25 (όχι συχνά βέβαια αλλά υπάρχουν) όταν γεμίζει η οθόνη εχθρούς....

φιλικά, αλλά ρε άνθρωπε crossfire σε 1360x768?? :eek:

Δημοσ.

Τόση ανάλυση σηκώνει η 40-άρα τηλεόραση.

Αλλά δεν πάνε χαμένες.

Με όλα στο φούλ και ΑΑ ενεργοποιημένο, τα απαιτητικά παιχνίδια χρησιμοποιούν πάντα το 70%-90% των καρτών.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και παλι.δεν ηξερα οτι απογορευονται τετοιου ειδους δημοσιευσεις.ειμαι νεος στο forum.λοιπον ξαναλεω το προβλημα μου.κατεβασα απο καπου ενα αρχειο με το παιχνιδι serius sam 3.και κολλαει σε σημεια διαφορα.επισεις σε ενα σημειο βγαζει ενα Mobs που δεν πεθαινει με τπτ.το συτημα μου ειναι σχετικα καλο.με 6-πυρινο amd 3.2, 4gd μνημη,καλη καρτα γραφικων.το ερωτιμα μου ειναι φταει το οτι ειναι σπασμενο το παιχνιδι ή το συστημα φταιει που κολλαει σε μερικα σημεια?απο οτι ειδα στο youtube σε ενα walkthough στο ιδιο σημειο που μου βγαζει εμενα εναν σκορπιιο που δεν πεθαινει με τπτ,σε αυτον δεν το βγαζει και παιζει κανονικα.αρα φταιει το αρχειο λετε?σκεφτομαι να το αγορασω για αυτο ρωταω.μην μου κολλαει και δωσω τζαμπα λεφτα?τι λετε?ευχαριστω και συγνωμη για το site που δημοσιευσα πριν.

Δημοσ.

Tα προβλήματα που αναφέρεις, συμπεριλαμβανομένου και του αθάνατου "σκορπιού" είναι επειδή το παιχνίδι είναι πειρατικό.

Δημοσ.

επειδη εχω παιξει απειρα παιχνιδια καταεβασμενα και πρωτη φορα το συνανταω αυτο το πραγμα ελεγα μην φταει το συστημα μου.αλλα απο οτι λες δεν ειναι αυτο.οποτε το αγοραζω.

Δημοσ.

O αθάνατος σκορπιός τοποθετήθηκε από την Croteam που έφτιαξε το Serious Sam 3, ώς σύστημα ελέγχου της γνησιότητας του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

O αθάνατος σκορπιός τοποθετήθηκε από την Croteam που έφτιαξε το Serious Sam 3, ώς σύστημα ελέγχου της γνησιότητας του παιχνιδιού.

Σοβαρα ισχυει αυτο;Αχαχαχα θεοι στην croteam.

Δηλαδη απο το συγκεκριμενο σημειο και μετα δεν μπορεις να προχωρησεις;

Δημοσ.

ετσι ακριβως γινεται.και μετα πηγα να τον αποφυγω.προχωρισα σε ενα αλλο σημειο και βγαινουν αλλοι 3.ελεος λεω.

Δημοσ.

αχααχαχαχα! ΘΕΟΙ..Έτσι να κάνουν σε όλα τα παιχνίδι..μέχρι ένα σημείο και μετά αν σε άρεσε τόσο,το αγοράζεις!

Αυτός ο σκορπιός πάει σφαίρα ρε σεις! btw ωραία μουσικούλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...