GIANNIS400 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δεν το βρίσκω πουθενά, στο skroytz δεν το βρήκα... τι έγινε δε κυκλοφορεί?
pappous_soulis Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν θες για retail οπωσδήποτε, κοίτα προς Amazon μεριά. Μπορείς να το πάρεις και σαν digital κατ'ευθείαν μέσω του Steam.
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Αν θες για retail οπωσδήποτε, κοίτα προς Amazon μεριά. Μπορείς να το πάρεις και σαν digital κατ'ευθείαν μέσω του Steam. εδω στην ελλαδα ξερεις ποτε θα ερθει? ρωταω γιατι δεν εχω ξαναπαρει απο το amazon.. paypall βεβαια εχω αλλα δεν ξερω τι μταφορικα και αντικαταβολη θα ζητησουν.. και ποσο καιρο κανει να ερθει..., απο το steam δεν εχω κατεβασει... σε ευρω ποσο εχει και στα δύο κ που θα στοιχισει λιγοτερα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στο Steam έχει €27,99. Στο Amazon.co.uk 21,31 λίρες Αγγλίας, για τεστάρισμα που το πέρασα στο καλάθι, όμως, βγάζει τιμή 21,84 + 6,74 ταχυδρομικά, και αυτά τα μετατρέπει σε €35,99... Στο zavvi.com το βλέπω στα €23,95 + 99 πένες ταχυδρομικά (πες €1,2 με €1,5, δεν ξέρω τι ισοτιμίες χρησιμοποιούν). Tώρα, για χρόνο παραλλαβής, συνήθως στην Αθήνα παραλαμβάνω από 4-7 εργάσιμες, αλλά όχι πάνω σε γιορτές (ειδικά Χριστούγεννα γίνεται χαμός, Πάσχα λιγότερο). Υ.Γ. Φαντάζομαι μιλάμε για το Serious Sam 3:BFE, σωστά; Αν ναι, δες και το Gamersgate, το έχει 60% κάτω στα €16.
GIANNIS400 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στο Steam έχει €27,99. Στο Amazon.co.uk 21,31 λίρες Αγγλίας, για τεστάρισμα που το πέρασα στο καλάθι, όμως, βγάζει τιμή 21,84 + 6,74 ταχυδρομικά, και αυτά τα μετατρέπει σε €35,99... Στο zavvi.com το βλέπω στα €23,95 + 99 πένες ταχυδρομικά (πες €1,2 με €1,5, δεν ξέρω τι ισοτιμίες χρησιμοποιούν). Tώρα, για χρόνο παραλλαβής, συνήθως στην Αθήνα παραλαμβάνω από 4-7 εργάσιμες, αλλά όχι πάνω σε γιορτές (ειδικά Χριστούγεννα γίνεται χαμός, Πάσχα λιγότερο). Υ.Γ. Φαντάζομαι μιλάμε για το Serious Sam 3:BFE, σωστά; Αν ναι, δες και το Gamersgate, το έχει 60% κάτω στα €16. γιατι υπάρχη και άλλη έκδοση serius sam εκτος απο το Serious Sam 3:BFE?, δεν παρακολουθω τα τεκταινόμενα αλλα θελω να το παρω διότι ειχα πωρωθεί πριν 4 χρονια με το serius sam 1.Aπo to gamersgate το κατεβάζω το παιχνιδι? και αν ναι τι παιζει.. κατεβασμα μετα exe αρχειο ... εγκατάσταση και οκ? Δεν ειναι καλύτερα να το κατεβάσω απο κανα site αγοραζοντας το απο το να περιμένω 4 ημέρες? Υ.Γ:καλα εδω στην ελλαδα γιατι δεν το εχουν τα καταστηματα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Στο gamersgate θέλεις πιστωτική κάρτα, δεν ξέρω αν δέχεται προπληρωμένες κτλ., σίγουρα θα απαντούν όμως σε αυτό το ερώτημα σε κάποιο FAQ στο site τους. Είναι απολύτως αξιόπιστο κατάστημα, έχω αγοράσει αρκετές φορές χωρίς το παραμικρό θέμα κι έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες. Κατεβάζεις το παιχνίδι και το εγκαθιστάς, εκτός κι αν προαπαιτεί κάποιο client τύπου Steam (δεν έχω αγοράσει ποτέ όμως από εκεί τέτοιο παιχνίδι). Η τιμή που δίνει τώρα (-60%) είναι εξαιρετική σε σχέση με τα άλλα που είδα νωρίτερα, εκτός κι αν θες οπωσδήποτε retail, αν και δε βλέπω το λόγο για απλή έκδοση.
GIANNIS400 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Στο gamersgate θέλεις πιστωτική κάρτα, δεν ξέρω αν δέχεται προπληρωμένες κτλ., σίγουρα θα απαντούν όμως σε αυτό το ερώτημα σε κάποιο FAQ στο site τους. Είναι απολύτως αξιόπιστο κατάστημα, έχω αγοράσει αρκετές φορές χωρίς το παραμικρό θέμα κι έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες. Κατεβάζεις το παιχνίδι και το εγκαθιστάς, εκτός κι αν προαπαιτεί κάποιο client τύπου Steam (δεν έχω αγοράσει ποτέ όμως από εκεί τέτοιο παιχνίδι). Η τιμή που δίνει τώρα (-60%) είναι εξαιρετική σε σχέση με τα άλλα που είδα νωρίτερα, εκτός κι αν θες οπωσδήποτε retail, αν και δε βλέπω το λόγο για απλή έκδοση. τι εννοείς απλή έκδοσή?, 2) τι διαφορά έχει το bfe με την απλή έκδοση? 3) γιατι να μην δεχετε paypall αφου τα λεφτα τα περνει κατευθειαν? 4) ελλαδα ξερεις ποτε θα ερθει το παιχνιδι?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εννοώ πως, προσωπικά, δε βρίσκω νόημα να επιμείνει κανείς σε retail έκδοση, παρά μόνο αν θέλει κάποια συλλεκτική έκδοση, για την απλή έκδοση δε βρίσκω να αξίζει. Δεν είπα ότι δε δέχεται paypall το GG, είπα ότι δεν ξέρω άλλο τρόπο πλην της πιστωτικής, λογικά το FAQ θα εξηγεί αναλυτικά τι δέχονται. Δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.
Cpkdemian Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια, εχω το serious sam 3 και δεν μπορω να κανω save game ακομα και οταν δειχνει οτι κανει autosave δεν μπορω να κανω ουτε load.. μπορει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2012 από poulinos
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εκανα μια διορθωση στο θεμα σου γιατι η λεξη που ανεφερες δεν ηταν πρεπον για το forum.καταλαβες τι εννοω
panther_512 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Tα παιχνίδια τα αγοράζουμε, δεν τα "κατεβάζουμε". Το "κατέβασμα" υποννοεί πειρατεία, η οποία δεν υποστηρίζεται από το φόρουμ.
poulinos Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 τι διορθωση ειπα κατι που δεν επρεπε? οπως ειπε ο απο πανω ασχετα αν κατεβαζουμε αν δανειζομαστε αν αγοραζουμε εδω πρεπει να λεμε οτι τα ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ. γκουχου απαγορευεται οπως θα δεις απο τους ορους να λεμε για πειρατικα προγραμματα παιχνιδια κτλ.μην πουν οτι το Forum ασχολειται με τετοια και υπαρχουν θεματα.
sno0py Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 οπως ειπε ο απο πανω ασχετα αν κατεβαζουμε αν δανειζομαστε αν αγοραζουμε εδω πρεπει να λεμε οτι τα ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ. γκουχου απαγορευεται οπως θα δεις απο τους ορους να λεμε για πειρατικα προγραμματα παιχνιδια κτλ.μην πουν οτι το Forum ασχολειται με τετοια και υπαρχουν θεματα. Η πιο cool απαντηση mod +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα