Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε τα γραφικά είναι Next-Gen αλλά ούτε και οι απαιτήσεις του.. Καμία σχέση με το Crysis.. Με την κάρτα που έχεις(GTX560) εάν ήταν όντως το νέο Crysis, δεν θα έπαιζες ούτε High, όχι Ultra.. η GTX 295 δεν ειανι τιοπτα σε συγκριση με την 560 ti η οποια ειναι και overckloced οποτε εχει περιπου τις ιδιες επειδοσεις με 1 gtx 570. Και ομως σερνεται οταν το εβαλα ολα φουλ απο τις custom ρυθμισεις. Τι διαφορά πιστεύεις ότι έχει μια GTX295 από μία 480/570 ? Μια διαφορά της τάξης του ~10%
john2gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 η GTX 295 δεν ειανι τιοπτα σε συγκριση με την 560 ti η οποια ειναι και overckloced οποτε εχει περιπου τις ιδιες επειδοσεις με 1 gtx 570. Και ομως σερνεται οταν το εβαλα ολα φουλ απο τις custom ρυθμισεις. Και στο Mass Effect 2 (πρόσεξε τι παιχνίδι σου δίνω, δεν είναι καν απαιτητικό )αν βάλεις 4x4 SSAA με forced 8xMSAA θα δεις να τον τρώει το framerate. Μάλλον δεν ξέρετε τι επιλογές γίνονται στα max του Serious Sam 3 και έχετε το σύρσιμο . Εκτός κι αν απλά το γνωστό σλόγκαν "Τρέχω το SS3 στα max" είναι αυτό που σας νοιάζει, οπότε και η Croteam δεν θα έπρεπε καν να σας έδινε επιλογή για SSAA (ώστε να το ενεργοποιούσαμε από το Control Panel μονάχα όσοι ξέρουμε τι κάνει αυτή η AA μέθοδος )
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Και στο Mass Effect 2 (πρόσεξε τι παιχνίδι σου δίνω, δεν είναι καν απαιτητικό )αν βάλεις 4x4 SSAA με forced 8xMSAA θα δεις να τον τρώει το framerate. Μάλλον δεν ξέρετε τι επιλογές γίνονται στα max του Serious Sam 3 και έχετε το σύρσιμο . Εκτός κι αν απλά το γνωστό σλόγκαν "Τρέχω το SS3 στα max" είναι αυτό που σας νοιάζει, οπότε και η Croteam δεν θα έπρεπε καν να σας έδινε επιλογή για SSAA (ώστε να το ενεργοποιούσαμε από το Control Panel μονάχα όσοι ξέρουμε τι κάνει αυτή η AA μέθοδος ) στο mass effect 2 αν βαλεις 4χ4 SSA και 8ΧMSAA βελτιωνονται πολυ τα γραφικα η δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη διαφορα? Ούτε τα γραφικά είναι Next-Gen αλλά ούτε και οι απαιτήσεις του.. Καμία σχέση με το Crysis.. Με την κάρτα που έχεις(GTX560) εάν ήταν όντως το νέο Crysis, δεν θα έπαιζες ούτε High, όχι Ultra.. Τι διαφορά πιστεύεις ότι έχει μια GTX295 από μία 480/570 ? Μια διαφορά της τάξης του ~10% αμα τα γραφικα του δεν ειναι next gen γιατι τοτε γιατι σερνεται με ολα φουλ? Το Crysis 2 που το επαιξα λιγο με ολα φουλ σε dx11 δεν κολλαει πουθενα. Γιατι λοιπον ειναι πιο απαιτητικο το serious sam ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Τι λογική είναι αυτή.. Γιατί έχει Next-Gen γραφικά ? Γιατί κολλάει με όλα Maxed.. Ποιος σου είπε ότι το Crysis 2 είναι Next-Gen ? Κονσολογραφικά έχει.. Δεν υπάρχει παιχνίδι αυτή τη στιγμή με Next-Gen γραφικά. Ξέρεις πότε θα λέγαμε ότι ένα παιχνίδι είναι Next-Gen ? http://www.youtube.com/watch?v=RSXyztq_0uM
John-lamia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 παιδια το τερματισε κανενας που το εχει απ τον "θειο" ?
doommaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αμέ. και το επόμενο διάστημα θα πέσει 2ο playthrough μέσω steam αυτήν την φορά για τα achievements. δεν είχα κανένα πρόβλημα στο 1ο playthrough.
Alchemist` Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω το παιχνίδι αλλά δεν το βρίσκω πουθενα... Wtf? Στο public ο υπάλληλος με κοιτούσε σα χάνος και δεν ήξερε τι είναι το Serious Sam, ενώ μόνο στο πλαίσιο μου είπαν ότι αναμένεται χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής όμως... Στο skroutz επίσης δεν βρίσκει κανένα αποτέλεσμα. Τι παίζει? Υ.Γ. ΟΧΙ δεν θέλω να το αγοράσω από το steam, θέλω να έχω την θήκη του dvd στη συλλογή μου.
godlike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, θέλω εδώ και καιρό να αγοράσω το παιχνίδι αλλά δεν το βρίσκω πουθενα... Wtf? Στο public ο υπάλληλος με κοιτούσε σα χάνος και δεν ήξερε τι είναι το Serious Sam, ενώ μόνο στο πλαίσιο μου είπαν ότι αναμένεται χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία παραλαβής όμως... Στο skroutz επίσης δεν βρίσκει κανένα αποτέλεσμα. Τι παίζει? Υ.Γ. ΟΧΙ δεν θέλω να το αγοράσω από το steam, θέλω να έχω την θήκη του dvd στη συλλογή μου. Δεν έχει βγει σε retail έκδοση. Και ούτε έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικό
godlike Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο; Μμμμμ παίζει και ξεστόμισα μεγάλη βλακεία. Απ ότι είδα δεν το έχει κάποιο από τα γνωστά e-μαγαζιά. Πολύ περίεργο.
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Στην Ελλάδα δεν έχει έρθει (τι παράξενο..). Στις υπόλοιπες χώρες κυκλοφόρησε οταν βγήκε και στο Steam.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αργησα λιγο αλλα τερματισα χτες βραδυ το παιχνιδι. Λοιπον, εχω να πω γενικα αρκετα καλα λογια για το παιχνιδι. Εχει σιγουρα γραφικαρες και παει "νερο" ακομα και οταν γινεται της ποπης το καγκελο. Εχει παρα πολυ γουστοζικο πιστολιδι και το γουσταρεις ενω τα οπλα πλεον τα "αισθανεσαι" και δεν ειναι σαν παιχνιδια οπως το προηγουμενο παιχνιδι. Εχει γενικα ωραιο χιουμορ αν και θα προτιμουσα να μην υπηρχε γκομενα να μιλαει με τον Sam. Τον προτιμω σαν τον one-liner wiseguy. Μουσικη που ταιριαζει επισης στον χαμο που γινεται στο παιχνιδι. Παμε ομως τωρα για τις ενστασεις που εχω για το παιχνιδι. Πρωτο και βασικοτερο, αυτη η παπαρια η σκονη που ειναι πανταχου παρουσα σε εμποδιζει να δεις οτιδηποτε ακομα και μπροστα απο τη μυτη σου. Οι μικροτεροι εχθροι ειναι "αορατοι" απο πισω της και οι ακομα και μεγαλυτεροι εχθροι "χανονται" με αποτελεσμα να σε θεριζουν απο εκει που δεν το περιμενεις. Δευτερο παραπονο ειναι οτι εχουν αφαιρεσει την γαμηστερη ισσοροπια που ειχε το προηγουμενο. Καθε οπλο στο προηγουμενο ηταν μελετημενο ετσι ωστε να τα βαζεις με αναλογους εχθρους. Σαν παραδειγμα θα φερω τους κλασσικους σκελετους-αλογα. Στο παλιο αν τον απεφευγες με sidestep μπορουσες αμεσως αμεσως να γυρισεις 180 μοιρες και να του αστραψεις ενα deathblow με την double barrel shotgun. Πλεον οι ιδιοι εχθροι αφου τους αποφυγεις δεν μπορεις να το κανεις αυτο γιατι τοποθετουνται ΠΟΛΥ μακρια απο εσενα. Συνεπως λοιπον το "skill" δεν υπαρχει πλεον γιατι αυτο ισχυει για ολους τους εχθρους του παιχνιδιου. Για να κλεισω να πω οτι η σχεδιαση των πιστων τυπου αρενας (80% του παιχνιδιου) δεν με πειραξαν οπως δεν με πειραξε και το γεγονος οτι ολοκληρο το παιχνιδι ειναι και παλι στην Αιγυπτο. Με τα παραπανω ομως παραπονα καταντουν καπως ενοχλητικες. Σε γενικες γραμμες θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι μακρια απο το εξαιρετικο second encounter αλλα πολυ πανω απο σημερινα, ο Θεος να τα κανει, FPS. Τα 15 ευρω που πληρωσα για να το αποκτησω τα αξιζε και με το παραπανω. Ενα 7/10 απο εμενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλό ''Review''. Οι περισσότεροι δίνουν την βαθμολογία που έδωσες κι εσύ, 7-8/10, μέτριο προς καλό δηλαδή. Εγώ να δω πότε θα το παίξω..
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το 7 που δινω μονο μετριο δεν ειναι. Το μετριο για εμενα ειναι το 5. Το 7 ειναι γαματη βαθμολογια. Απλα σε σχεση με το 9 που δινω στο second encounter απεχει αρκετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα