Προς το περιεχόμενο

fps σε gta iv

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

28 βαθμους ο 9550? Wow! Ενας φιλος μου που τον ειχε εβγαζε φωτιες!

Να φανταστω εχεις βαλει ολα τα patch που βγηκαν και στρωνουν το παιχνιδι..

Απο περιεργεια και μονο, οταν ειμαι στο pc θα βαλω το Episodes from Liberty City να δω πως το τρεχω κι εγω.. :mrgreen:

υγ : βαλε Win7 πανω κι αμα αρχισει......

Δημοσ.

εχω windows 7 και windows xp σε ενα δισκο...τα xp τα εχω για gaming και τα 7 για serf στο internet..στο παιχνιδι δεν εχω βαλει τιποτα...καποια μερα μονο του κατι εκανε update αλλα δεβ ξερω αμα ηταν patch,με τα patch φτιαχνει ακομα πιο καλα το παιχνιδι/?...με τον 9550 εχω πιασει ακομα και 15 βαθμους...μιν κοιταζεις τωρα το 28..ειναι επειδη εχει να κλισει το pc 2 ημερες.. :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Η Rockstar ειχε βγαλει 5 ή 6 update αν θυμαμαι καλα με τρελλο optimization. Το παιχνιδι απο ασηκωτο (λογω bugs) το εκαναν να τρεχει υπερβολικα πολυ καλα.

Τι ψυκτρα εχεις πανω στον επεξεργαστη?

υγ : του φιλου μου ειχε μεγαλες θερμοκρασιες γιατι ειχε σε ολο το συστημα παθητικη ψυξη

Δημοσ.

Εγώ με το pc της υπογραφής μου όλα full δεν μπορώ να το παίξω με τίποτα .Παίζει για 5 δευτερόλεπτα ενώ κινείτε κολαει για κλάσματα και ξανά συνεχίζει στο άλλο μου pc με μια 9800gt παίξει ικανοποιητικά κάπου στα 20 με 30 fps .

Δημοσ.

εγω παντως βγαζω 20fps με athlon x4 στα 3.9 5770 oced και με ολα τα patch...

αλλα με το enb mod on!απιστευτα γραφικα ασχετα που δε μπορω να το παιξω!

Δημοσ.

ρε παιδια δεν σας λανω πλακα..τι μπορω να κανω για να με πιστεψετε?

με αυτο το pc παιζω gta iv με ολα στα φουλ εκτος απο το view distance και βγαζω 40-60 fps

to pc moy

Operating System

MS Windows 7 Home Premium 32-bit

CPU

AMD Phenom X4 9550 21 °C

Agena 65nm Technology

RAM

2.0GB Dual-Channel DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. M3A78-EMH HDMI (AM2)

Graphics

M208WA @ 1680x1050

ATI Radeon HD 2900 XT (ASUStek Computer Inc) 53 °C

Hard Drives

488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 ATA Device (SATA) 27 °C

Optical Drives

SONY DVD RW DW-D23A ATA Device

Audio

AMD High Definition Audio Device

Δημοσ.

ρε παιδια δεν σας λανω πλακα..τι μπορω να κανω για να με πιστεψετε?

με αυτο το pc παιζω gta iv με ολα στα φουλ εκτος απο το view distance και βγαζω 40-60 fps

to pc moy

Operating System

MS Windows 7 Home Premium 32-bit

CPU

AMD Phenom X4 9550 21 °C

Agena 65nm Technology

RAM

2.0GB Dual-Channel DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. M3A78-EMH HDMI (AM2)

Graphics

M208WA @ 1680x1050

ATI Radeon HD 2900 XT (ASUStek Computer Inc) 53 °C

Hard Drives

488GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 ATA Device (SATA) 27 °C

Optical Drives

SONY DVD RW DW-D23A ATA Device

Audio

AMD High Definition Audio Device

εγω φιλε μου σε πιστευω B)

Δημοσ.

και εγω απορω με την ικανοτητα της καρτας γραφικων μου..για αυτο εκανα και το τοπικ..μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για το patch για να ανεβασω και το view distance...ακομα εχω να πω οτι παιζω το black ops με τα ΠΑΝΤΑ στο φουλ και βγαζω 30-40 fps..φαινεται οτι ετοιχα την καλυτερη 2900xt

Δημοσ.

και εγω απορω με την ικανοτητα της καρτας γραφικων μου..για αυτο εκανα και το τοπικ..μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για το patch για να ανεβασω και το view distance...ακομα εχω να πω οτι παιζω το black ops με τα ΠΑΝΤΑ στο φουλ και βγαζω 30-40 fps..φαινεται οτι ετοιχα την καλυτερη 2900xt

μα το ξερω, σε απειροελαχιστες περιπτωσεις υπαρχουν κομματια με εξωπραγματικες επιδοσεις

εγω πχ με την 3850 μου βγαζω 63fps στο metro 2033 B)

Δημοσ.

Εγώ με το pc της υπογραφής μου όλα full δεν μπορώ να το παίξω με τίποτα .Παίζει για 5 δευτερόλεπτα ενώ κινείτε κολαει για κλάσματα και ξανά συνεχίζει στο άλλο μου pc με μια 9800gt παίξει ικανοποιητικά κάπου στα 20 με 30 fps .

Same here ασχετα που το επαιζα ανετα στον παλιο τον 4200χ2 με μια 3850 επανω.τι να πω.

Δημοσ.

Αχ τυχερε,πως σε ζηλευω. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...