Προς το περιεχόμενο

Επισκευή αρχείων .jpg

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτές κατά την μεταφορά κάποιων φωτογραφιών από τον σκληρό που είναι η εγκατάσταση των windows στον σκληρό που έχω όλα μου τα αρχεία κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να κολλήσει για πολύ ώρα η μεταφορά.

Παράλληλα έκανα και αποσυμπίεση αρκετά αρχεία, κατέβαζα κάτι από το internet και μετέφερα και άλλα μεγάλα αρχεία (και πάλι από τους ίδιους δίσκους)

Ακυρώνοντας την μεταφορά και ψιλό κολλώντας το σύστημα, έκλεισα τον υπολογιστή γιατί δεν είχα άλλο χρόνο. Σήμερα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή μου έβγαλε μήνυμα ότι θέλει να κάνει check disk, πράμα που έκανα και αφού ολοκληρώθηκε βλέπω ότι μεταφέρθηκαν κάποιες φωτογραφίες αλλά πλέον δεν ανοίγουν με κανένα πρόγραμμα (προβολή φωτογραφιών windows, irfan view, picasa 3, photoshop). Στο irfan view μου βγάζει μήνυμα 'Can't read file header' στα υπόλοιπα ότι δεν είναι έγκυρο αρχείο εικόνας κτλ

Ψάχνοντας στο google βρήκα μερικά προγράμματα που υποτίθεται ότι θα έκαναν δουλειά αλλά κανένα δεν κατάφερε να επαναφέρει ούτε μία φωτογραφία. Έχεις κανείς καμία λύση υπόψιν του;

Δημοσ.

γειά σου Πρόεδρε

επιγόντως ευχέλαιο! :mrgreen:

σ' έχουν ματιάξει, χωρίς αμφιβολία

αν δεν γίνει κάτι με τα permissions

ρώτα και το ΥΠΕΞ της αγκέλας

δες το ποστ 23

http://forums.cnet.com/7723-6637_102-175401.html

εύχομαι να βγάλεις άκρη, με επιτυχία!

.

Δημοσ.

γειά σου Πρόεδρε

επιγόντως ευχέλαιο! :mrgreen:

σ' έχουν ματιάξει, χωρίς αμφιβολία

αν δεν γίνει κάτι με τα permissions

ρώτα και το ΥΠΕΞ της αγκέλας

δες το ποστ 23

http://forums.cnet.com/7723-6637_102-175401.html

εύχομαι να βγάλεις άκρη, με επιτυχία!

.

Είπα κακιά κουβέντα για τα linux Τζι και πέσαν όλες οι κατάρες πάνω μου :-D

Το πέτυχα και εγώ αυτό ψάχνοντας στο google αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει

Επαναφορά των αρχείων από το σκληρό με το Recuva δοκίμασες πριν καλυφθούν από άλλα δεδομένα?

Αυτό κάνω αυτή την στιγμή (συνεχίζοντας παράλληλα την έρευνα)

Δημοσ.

Νομιζω οτι δε θα καταφερεις κατι, γιατι στην ουσια οι φωτογραφιες αυτες απλα δεν υπαρχουν στο δισκο. Γραφτηκε μονο το index των αρχειων που προοριζοταν για εγγραφη δεσμευτηκε και ο χωρος αλλα τα δεδομενα δεν ηρθαν.

Ειναι οπως οταν κανεις download ενα αρχειο που ενω βρισκεται στο ξεκινημα του (κι εχει ακομη ας που 100mb να κατεβασει), στο δισκο το δειχνει ηδη στο τελικο μεγεθος (φυσικα βεβαια δεν ανοιγει).

Δημοσ.

Νομιζω οτι δε θα καταφερεις κατι, γιατι στην ουσια οι φωτογραφιες αυτες απλα δεν υπαρχουν στο δισκο. Γραφτηκε μονο το index των αρχειων που προοριζοταν για εγγραφη δεσμευτηκε και ο χωρος αλλα τα δεδομενα δεν ηρθαν.

Ειναι οπως οταν κανεις download ενα αρχειο που ενω βρισκεται στο ξεκινημα του (κι εχει ακομη ας που 100mb να κατεβασει), στο δισκο το δειχνει ηδη στο τελικο μεγεθος (φυσικα βεβαια δεν ανοιγει).

τόση ώρα που το ψάχνω και εγώ σε αυτό καταλήγω (δυστυχώς)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...