Προς το περιεχόμενο

Γλωσσα προγραμματισμου για αρχαριο

thanos2718

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! Δεν εχω ασχολιθει με τον προγραματισμο καθολου αλλα τωρα τελευταια αρχησε να μου κινει το ενδιαφερον!!Μπορειτε να μου προτεινετε καποια γλωσσα σχετικα ευκολη για αρχη και καποιο προγραμα για εξασκηση??Εδω και λιγες μερες εχω δει την Logo γιατι την καναμε στο σχολειο με το Micro worlds pro αλλα οχι πολλα πραγματα!!

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Φίλε thanos2718,

Είμαστε και συνονόματοι και συνομήλικοι. Φυσικά η C δεν έχει καμία σχέση με την Logo, προγραμματίζεις στα αγγλικά και σε άλλο τελείως περιβάλλον... Επειδή απ`ότι κατάλαβα έχεις συνηθίσει τα γραφικά, θα σου πρότεινα να μάθεις SmallBasic (μην με κράξετε) που υπάρχει και εκεί χελώνα και επίσης σου μαθαίνει και τα πολύ βασικά... Μετά τώρα από την SmallBasic μαθαίνεις Visual Basic ή ακόμα καλύτερα μια C-style γλώσσα. Το πρόγραμμα που θα γράφεις τον SmallBasic-ιανό κώδικά σου και ένα pdf για να μάθεις την γλώσσα.

Άμα τώρα επιμένεις στην C, αγόρασε ένα βιβλίο...

Δημοσ.

Καλησπερα!! Δεν εχω ασχολιθει με τον προγραματισμο καθολου αλλα τωρα τελευταια αρχησε να μου κινει το ενδιαφερον!!Μπορειτε να μου προτεινετε καποια γλωσσα σχετικα ευκολη για αρχη και καποιο προγραμα για εξασκηση??Εδω και λιγες μερες εχω δει την Logo γιατι την καναμε στο σχολειο με το Micro worlds pro αλλα οχι πολλα πραγματα!!

ευχαριστω εκ των προτερων

Θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις με τη C αλλά με μία πιο "εύκολη" και "φιλική" γλώσσα.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να αρχίσεις με Basic ή Pascal.

Δημοσ.

Μην μάθεις pascal!!! Άσχετο συντακτικό με τις υπόλοιπες!!! Η small basic όπως και η visual basic είναι διάφορες basic, πάνω κάτω τα ίδια είναι...

Δημοσ.

Φιλε Θανο η ασκηση που μολις ποσταρα ειναι απο το βιβλιο που εδειξε ο αλλος Θανος στην πρωτη σελιδα! Το εχω ακριβως μπροστα μου και απο αυτο προσπαθω! Ειναι πολυ καλο βιβλιο και αξιζει καθε ευρω που θα δωσεις! Αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με προγραμματισμο μαθε C, C++ ,Java , python. Τις θεωρω τουμπανες γλωσσες, οχι ευκολες αλλα θα κανεις οτι δεν φαναταζεσαι!!!! Α!!!! Η γνωμη μου ειναι να μην μπλεξεις με γραφικα κλπ. Τxt αρχειο και αρχισε να γραφεις κωδικα! Το περνας απο εναν compiler και ετοιμο το εκτελεσιμο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικά προγραμματισμός στα ελληνικά δεν υπάρχει...

Προγραμματισμος στα γερμανικα, γαλλικα, ρωσικα, αλβανικα, τουρκικα κλπ υπαρχει και αραγε και αν ναι σε ποιες γλωσσες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...