thanos2718 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα!! Δεν εχω ασχολιθει με τον προγραματισμο καθολου αλλα τωρα τελευταια αρχησε να μου κινει το ενδιαφερον!!Μπορειτε να μου προτεινετε καποια γλωσσα σχετικα ευκολη για αρχη και καποιο προγραμα για εξασκηση??Εδω και λιγες μερες εχω δει την Logo γιατι την καναμε στο σχολειο με το Micro worlds pro αλλα οχι πολλα πραγματα!! ευχαριστω εκ των προτερων
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/400103-χρησιμη-γλωσσα-προγραμματισμου/ Είναι ακριβώς το από κάτω θέμα
thanos2718 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη η C- ειναι καλη??Καποιος τροπος να την μαθω?????Η Logo ειναι για πιο προχοριμενο σταδιο????
thanos713 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε thanos2718, Είμαστε και συνονόματοι και συνομήλικοι. Φυσικά η C δεν έχει καμία σχέση με την Logo, προγραμματίζεις στα αγγλικά και σε άλλο τελείως περιβάλλον... Επειδή απ`ότι κατάλαβα έχεις συνηθίσει τα γραφικά, θα σου πρότεινα να μάθεις SmallBasic (μην με κράξετε) που υπάρχει και εκεί χελώνα και επίσης σου μαθαίνει και τα πολύ βασικά... Μετά τώρα από την SmallBasic μαθαίνεις Visual Basic ή ακόμα καλύτερα μια C-style γλώσσα. Το πρόγραμμα που θα γράφεις τον SmallBasic-ιανό κώδικά σου και ένα pdf για να μάθεις την γλώσσα. Άμα τώρα επιμένεις στην C, αγόρασε ένα βιβλίο...
thanos2718 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω θα δοκιμασω με την SmallBasic αν και δν ξερω κατα ποσο θα καταλαβω πολλα!! Αν δεν καταφερω τιοτα με την SmallBasic μαλον θα καταλιξω σε αυτο για την C http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0536106 !!!!!
thanos2718 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καποια εκδοση της SmallBasic στα ελληνικα υπαρχει???
thanos713 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά προγραμματισμός στα ελληνικά δεν υπάρχει...
gfn85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλησπερα!! Δεν εχω ασχολιθει με τον προγραματισμο καθολου αλλα τωρα τελευταια αρχησε να μου κινει το ενδιαφερον!!Μπορειτε να μου προτεινετε καποια γλωσσα σχετικα ευκολη για αρχη και καποιο προγραμα για εξασκηση??Εδω και λιγες μερες εχω δει την Logo γιατι την καναμε στο σχολειο με το Micro worlds pro αλλα οχι πολλα πραγματα!! ευχαριστω εκ των προτερων Θα σου πρότεινα να μην ξεκινήσεις με τη C αλλά με μία πιο "εύκολη" και "φιλική" γλώσσα. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να αρχίσεις με Basic ή Pascal.
thanos2718 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 H Basic ειναι η SmallBasic που ανεφερε ο thanos713??Μπορεις να μου πεις καποιο προγραμμα για την Pascal??
thanos713 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μην μάθεις pascal!!! Άσχετο συντακτικό με τις υπόλοιπες!!! Η small basic όπως και η visual basic είναι διάφορες basic, πάνω κάτω τα ίδια είναι...
sk8harddiefast Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Φιλε Θανο η ασκηση που μολις ποσταρα ειναι απο το βιβλιο που εδειξε ο αλλος Θανος στην πρωτη σελιδα! Το εχω ακριβως μπροστα μου και απο αυτο προσπαθω! Ειναι πολυ καλο βιβλιο και αξιζει καθε ευρω που θα δωσεις! Αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με προγραμματισμο μαθε C, C++ ,Java , python. Τις θεωρω τουμπανες γλωσσες, οχι ευκολες αλλα θα κανεις οτι δεν φαναταζεσαι!!!! Α!!!! Η γνωμη μου ειναι να μην μπλεξεις με γραφικα κλπ. Τxt αρχειο και αρχισε να γραφεις κωδικα! Το περνας απο εναν compiler και ετοιμο το εκτελεσιμο!
geo1st487 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Γενικά προγραμματισμός στα ελληνικά δεν υπάρχει... Προγραμματισμος στα γερμανικα, γαλλικα, ρωσικα, αλβανικα, τουρκικα κλπ υπαρχει και αραγε και αν ναι σε ποιες γλωσσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.