lazaros7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα. έχω μια sony kdl 32p3000 και δε βλεπει το playstation. εχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο; ξέρετε τι μπορεί να φταίει;το δοκιμασα σε άλλη τηλεοραση και είναι μια χαρά
Godian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου καταρχάς με τι το συνδέεις το playstation με HDMI η με scart?
Godian Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 συγγνώμη που άργησα να απαντήσω,κοίτα η λογική λέει πως έχει πρόβλημα η TV είναι η θύρα HDMI δε ξέρω αλλα το λογικό αυτό είναι αφού το δοκίμασες αλλου και παίζει αν είναι μέσα στην εγγύηση στείλε την μη χάνεις χρόνο!!!!!!
lazaros7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 και να χάλασαν και οι 2 θύρες HDMI; δυστυχώς δεν είναι στην εγγύηση. Scart δεν έχει το playstation 3
Godian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πως δεν έχει φιλε μου σύνδεση με scart απλά έχει τεραστια διαφορα με τι ποιότητα που σου δίνει το HDMI εδώ μπορείς να δεις πως είναι και να πας να αγοράσεις ένα δεν είναι πολύ ακριβό πάνω από 10 euro δεν έχει ΕΔΩ ΠΑΤΑ<-------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.